Melven Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καλησπέρα τους insomniacs.. μπενω στο ψητο.. λοιπον ουσιαστηκα θελω να οτι αρχεια περιεχει ενα directory να γινουν προστεθει η καταληξη .tmp μετα το extension που εχουν ηδη. δλδ εστω οτι το dir εχει files test.txt test.mp3 test.jpeg αυτα να γινουν test.txt.tmp test.mp3.tmp test.jpeg.tmp κτλ κτλ με την εντολη ren δεν μου δουλευει και μου σβηνει τελειως το extension pou εχουν ηδη. έχει κανεις να προτεινει κατι ενναλακτικο? thanks! edit:κατι πετυχα με for loop @echo off PAUSE dir /B > filelisting.txt for /F %%A IN (filelisting.txt) do ren %%A %%A.tmp PAUSE ren test.bat.tmp test.bat PAUSE το οποιο οντως τελικα δουλευει και τα κανει ολα rename οπως θελω αλλα γινεται το εξης κουφο... αφου τα κανει rename ολα τα επομενα pause που εχω βαλει δεν τα πιανει.... και κλεινει κατευ8ειαν το dos prompt και δεν κανει την τελευταια γραμμη δλδ το ren test.bat.tmp test.bat....πως ειανι δυνατον να μην σταματαει με το pause???? (το πρωτο pause δουλευει κανονικα...οτιδιποτε μετα το rename οχι....)εχω κουφαθει please help...
bokarinho Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κάτι ετοιμάζεις εσύ ή μου φαίνεται; :devil::devil:
Melven Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καλα με εστειλες αδιαβαστο....δεν το σκεφτηκα οτι θα πεζει αυτο alkisg....τοσο απλο και γω πηγα μεσω καναδα....τεσπα...παντως πεζει και το δικο μου το for τελικα.... thanks φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.