JohnnyDragon Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τη στιγμή αυτή είμαι εξοργισμένος, αηδιασμένος, και απόλυτα ξενερομένος με την Forthnet. Κάτοχος 2 γραμμών (σταθερό και Internet) απο την Forthnet. Και σήμερα όλη μέρα απο το πρωί στη μία απο τις δύο γραμμές συμβαίνει το εξής. ΧΩΡΙΣ να αλλάξει ip , ΧΩΡΙΣ να κάνει disconnect και ξανά connect, απλώς κάθε 5 λεπτά (και πολύ λέω) ξαφνικά παγώνει η διακίνηση δεδομένων για 5 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα : τα downloads να κόβοντε, το lineage να μου χώνει disconnect, και ο msn να προσπαθεί για επανασύνδεση. Πέρνω λοιπον την κυρία forthnet τηλέφωνο και μετά απο 20 λεπτά αναμονής καταφέρνω να μιλήσω με την "τεχνική υποστίριξη" - που συχνά ξέρει λιγότερα απο αυτόν που καλέι - και τους εξηγώ το πρόβλημα. Η απάντηση? "Δεν είναι θέμα γραμμής, ελέξτε τον εξοπλησμό σας" και κλικ τουυυτ τουυυτ τουυυυτ....μου το κλείνει. Λεω ρε π**** θα έτυχε, ας το αφήσω να φτιάξει μόνο του. Πάει 3 το μεσημέρι και δεν είχε σταματήσει αυτό το βιολί. Αρχίζω να δοκιμάζω λοιπον.... restart στο rooter. ΤΙΠΟΤΑ reset στο rooter. ΤΙΠΟΤΑ φτιάχνω νέο utp. ΤΙΠΟΤΑ αλλάζω κάρτα lan. ΤΙΠΟΤΑ βγάζω το rooter απο το switch και το σκάω απευθίας στο pc. ΤΙΠΟΤΑ συνδέω το rooter στο Pc με usb. ΤΙΠΟΤΑ κάνω 3 φορές format στο pc μπας και. ΤΙΠΟΤΑ δοκιμάζω 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ rooter. ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ FORTHNET. Τ Ι Π Ο Τ Α κατάφερα να μιλήσω με κάποιον στις 9 το βράδυ.... οι απαντήσεις του???? σαν να μίλαγε σε καθηστεριμένο.. "Το rooter σας είναι στη μπρίζα? το rooter σας είναι συνδεδεμένο στο Pc σας? κάνατε restart στο rooter?" και άλλα ανάλογα... Όλα αυτά αφού είχα πει τι έιχα δοκιμάσει... Κατάληξη της κουβέντας μας? ΘΑ το γράψω να το κοιτάξουν και ΘΑ το κοιτάξουν άυριο μετά το μεσημέρι και ΘΑ σας καλέσουν και ΘΑ και ΘΑ και ΘΑ. Και κάπου εκεί του πετάω το εξής. "Να σου πω ρε φίλε...λετε οτι το 24 είναι ονομαστική ταχύτητα και ΟΚ απο μένα το δέχομαι και το ήξερα απο πριν αυτό.Δεν είδα ποτέ πάνω απο 6.5ΜΒ απο οποιαδήποτε πηγή δοκιμής ταχύτητας και αν το δοκίμασα. Εδω και 4 μέρες όμως δεν έχω δει πάνω απο 900ΚΒ...." Απάντηση τηλεφωνιτή forthnet : "αυτοί οι τρόποι δοκιμής μέτρησης ταχύτητας δεν είναι αναγνωρισμένοι απο τη forthnet"... -"Μα και για αιώνες πιστεύανε ότι η γη είναι επίπεδη. Η γη όμως ήταν στρογγυλή" -"Σας είπα κύριε μου αυτοί οι τρόποι δοκιμής μέτρησης ταχύτητας δεν είναι αναγνωρισμένοι απο τη forthnet"... -"Ε και τί είναι τοτε ρε φίλε??? -"θα το κοιτάξουν αύριο οι τεχνικοί μας" κλικ τουυυυυτ τουυυτ τουυυυυυτ.... μου το ξαναέκλεισε.... Σεβασμός ΜΗΔΕΝ αυτοι? Σεβασμός ΜΗΔΕΝ και εγώ. Αν αύριο δεν έχει φτιαχτεί θα πάω απο εκεί και θα κάνω για 2η φορά τεράστιο καβγά εκεί μέσα. Γιατί πολύ την έχουνε δει οι "κύριοι" αυτοί και νομίζουν ότι με το να μας κάνουν να νιώθουμε ηλίθιοι με τις απαντήσεις τους, θα μας ξεπετάξουν.
optostyle Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 XAXA πρεπει να μαθουμε ολοι μας οτι οι απαντησεις αυτων των παιδιων ειναι γραμμενες σε λιστα....καποτε ζητουσαν δουλεια και τους πηραν,και ειναι πολυ ασχετοι..
plato Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ειμαι 8 μηνες στη forthnet χωρις προβλημα,σημερα αρχισαν αποσυνδεσεις. Αναφερθηκε παραπανω για τις ταχυτητες.Πανω απο 500 kb/s δεν ειδα ποτε. Απο χθες εχω συνεχεια αποσυνδεσεις και ταχυτητες 60-70 kb/s.Τι ειναι αυτο το πραγμα? Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα στην τελικη? Εγω δεν ειμαι στο 2lay αλλα μονο adsl στο ιδιοκτητο.Περιοχη Κορυδαλλος.Πολυ φοβαμαι μην συνεχιστει αλλα το να παιρνεις τηλ. και να περιμενεις κατι μισαωρα για να σου πουν μην πω κι εγω τι ειναι αηδιαστικο. Νιωθω αχρηστος σε αυτη τη χωρα που πληρωνεις μια υπηρεσια ακριβοτερα απο ολη την Ευρωπη, παιρνεις λιγοτερη ταχυτητα και τελικα δυσλειτουργει κιολας.Το κερασακι? Για να βγαλεις ακρη πρεπει να εχεις μπαρμπα το Θεο.
ata1983 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ στη Θεσ/κη πιάνω μόνιμα 14Μbit καθαρά. Μερικές στιγμές κάνει κάτι ξαφνικά κολλήματα σπαστικά ενώ έχει τύχει χωρίς προειδοποίηση ποτέ να κόβεται η γραμμή τελείως για μισή με μια ώρα. Η τεχνική υποστήριξη είναι επίσης απελπιστική και σε χρόνο αναμονής αν και για το άλλο που λέτε μέχρι τώρα έχω πετύχει πολύ ευγενικούς. Αλλά και τι να κάνεις. Με conn-x την προηγούμενη εβδομάδα στο 1ΜΒit συνεχόμενες διακοπές, 40ΜΒ ένα αρχειάκι έκανα 5 προσπάθειες να το κατεβάσω και δεν τα κατάφερα τελικά. Τεχνική υποστήριξη ίσως χειρότερα και από forthnet. Πάλι δε λέω ευγενέστατη αυτή που μου απάντησε αλλά για να πιάσω γραμμή κάλεσα πάνω από 50 φορές. Ούτε σε αναμονή δεν κατάφερνα να μπω. Κοινώς δεν είναι θέμα εταιρίας, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι και τρόποι να προστατευθεί ο καταναλωτής. Μέσα σε 1 χρόνο έγινε φοβερή ανάπτυξη στα δίκτυα αλλά με βιαστικό και προβληματικό τρόπο. Ας είναι και έτσι λέω εγώ αφού υπάρχουν και χειρότερα. Αυτή τη στιγμή περιμένω να βρεθεί πόρτα και είμαι με dial up πόσο καιρό ενώ έχω πληρώσει πακέτο 5μηνο. Το κορυφαίο όμως ένας ξάδερφος όχι μόνο δεν έχει dsl, δεν έχει ούτε dial up 56K αλλά μια PCN κάπως έτσι μου την είπε και συνδέεται max 16K!!! Δηλαδή έλεος
-WISE- Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 αυτο με την εξυπηρετηση το χουν οι περισσοτερες,δυστυχως, εταιριες.το καλυτερο ου θα κανει ειναι οπως ειπες να πας και να τα κανεις λιμπα εκει μεσα!μονο ετσι μπορουν να σε σεβασουν.θα δεις για ποτε θα σου στειλουν τεχνικο...
JohnnyDragon Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Λοιπον εγω πήγα απο εκεί με 3 φίλους μου, και με το καλησπέρα ξεκινήσαμε φασαρία. Οι 2 κοπέλες στην υποδοχή αρχίσανε τα "σας παρακαλώ" και τα λοιπά, και μετά απο κανένα 5λεπτο κατεβηκαν 2 "τεχνικοί" που μας είπαν να περάσουμε να μιλήσουμε σε ένα γραφείο. Με το που τους λέω τι και πώς, κοιτάνε στο pc τους και μου λένε το θεικό : "Δεν υπάρχει καταχώρηση με το πρόβλημα που μας λέτε" -"δηλαδή, τους λέω, όσες φορές πήρα τηλέφωνο για τη βλάβη δεν την δήλωσε κανενας??" -"απο ότι φαίνετε ναι..." Εκέι έγινε τις Π********* Ήρθανε και κάτι καραγκιόζιδες εκείνη τη στιγμή και μας λέγανε να "σεβαστούμε" το χώρο και π@π@ρ1@. Εμένα με σεβάστικε κανείς? ΌΧΙ άρα παρτε τα 3 τωρα. 3 ώρες μετά το σκηνικό και μέχρι τη στιγμή που γράφω το πρόβλημα ΔΕΝ ξαναπαρουσιάστικε. Τυχαίο? Ίσως. Αλλά αν ξαναέχω τέτοια άθλια εξυπηρέτιση θα γίνουν τα ίδια και χειρότερα.
svatsM3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 XAXA πρεπει να μαθουμε ολοι μας οτι οι απαντησεις αυτων των παιδιων ειναι γραμμενες σε λιστα....καποτε ζητουσαν δουλεια και τους πηραν,και ειναι πολυ ασχετοι.. Σωστός ο opto,τα ίδια και χειρότερα με την Forthnet,ρε συ ο opto.ας αφήσουμε την αναβάθμιση τις ταχύτητας του Internet,και ας κάνουμε καμια αναβάθμιση τα μοτόρια μας σε 3λιτρα!!!! (και εσύ εδώ!!!!)
xfactor Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδιά αυτό το θέμα της τεχνικής υποστήριξης,εχει κανείς εμπειρία για το πώς το αντιμετωπίζουν του Οτέ οι αντιπρόσωποι? Γιατί συν το ότι έχει άμεση ενεργοποίηση,αν εξυπηρετούν σωστά οι τεχνικοί του,είναι ισχυρό κίνητρο για να βάλεις conn-x..Και το σκέφτομαι ,παρόλο που είναι πιο ακριβός.
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ΟΤΕ??? ΠΟΤΕ. Για κανένα λόγο. Όσο καιρό ήμουνα στον ΟΤΕ είχα την πιο άθλεια και ταπεινωτική αντιμετώπιση που γινότανε. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να επιλέγουμε άλλους παρόχους, ακόμα και αν μας βγάζουν την πίστη, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα γίνουν καλύτεροι και δυνατότεροι, και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν καλύτερα τον πελάτη. Και πάνω απο όλα να σπάσουν την κυριαρχία του εκβιαστικού ΟΤΕ.
-WISE- Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 JohnnyDragon εισαι ενας μικρος θεουλης!εκανες τετοιο σαματα τελικα?χαχα!πολυ σωστος.τι τυχαιο και μλκιες?σε σκιαχτηκαν και στο φτιαξανε.και ο αγιος φοβερα θελει!
JohnnyDragon Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Και όμως ρε παιδιά....το πρόβλημα μεχρι και αυτή τη στιγμή δεν ξαναέγινε....Απιστευτο??? Μάλλον το φτιάξανε... Έτσι θέλει. Αν με το παραμικρό πηγαίνουμε όλοι απο εκεί να δείτε πως θα στρώσουν. Ενα πράγμα δεν δεχομαι. Να μας περνανε για ηλιθιους, και ευκολοπιστους. Είναι σαν να μας δουλευουν μεσα στη μουρη μας και να λεμε και ευχαριστω!! (τι σαν δηλαδη...)
-WISE- Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 το γελιο ειναι ετσι οπως το περιεγραψες οτι και καλα πηγες με αλλους 3 μεσα λες και ειχατε κανονισει να παιξετε μαπες!!
vasso286 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ΟΤΕ??? ΠΟΤΕ. Για κανένα λόγο.Όσο καιρό ήμουνα στον ΟΤΕ είχα την πιο άθλεια και ταπεινωτική αντιμετώπιση που γινότανε. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να επιλέγουμε άλλους παρόχους, ακόμα και αν μας βγάζουν την πίστη, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα γίνουν καλύτεροι και δυνατότεροι, και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν καλύτερα τον πελάτη. Και πάνω απο όλα να σπάσουν την κυριαρχία του εκβιαστικού ΟΤΕ. Άστα φίλε το δοκίμασα και ένας θεός ξέρει πώς δεν είμαι μέσα για φόνο.
thanasis37 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ολοι τους ειναι απο την παρο. για δωσε κανενας.
11demian111 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 μηπως η vodafone ειναι καλυτερη απ'ολους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.