mandriv Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βλέπω τον εξωτερικό μου σκληρό στις συσκευές? Μόνο από /mnt/usb τον βλέπω και θέλω εικονίδιο στις συσκευές. Ευχαριστώ:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κάνοντας ένα link στις συσκευές...νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το πρόβλημα είναι πως όταν βάλω φλασάκι στο usb το βλέπει κανονικά στις συσκευές και μου ανοίγει καρτέλα και εμφανίζει εικονίδιο. Ενώ για τον εξωτερικό σκληρό δεν κάνει το ίδιο αλλά πρέπει να τον κάνω πάντα mount manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 τι δισκος ειναι;;;σε τι filesystem εννοω... επισης εχεις δοκιμασει να τον κανεις manual mount;;; αν ναι,τι σου βγαζει; (εννοειται χωρις το -ο force) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως είναι σε Fat32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καμιά ιδέα κανένας για το τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω τι παίζει και σου αναγνωρίζει το flashακι και δεν αναγνωρίζει το δίσκο.Αν έχεις kde μπορέις να μπείς στο kcontrol -> disks $ filesystems και να το δηλώσεις εκεί για να γίνετε mount αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δοκιμασε να τον κανεις mount χειροκινητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 @poscaman τον έχει κανει. ... για τον εξωτερικό σκληρό δεν κάνει το ίδιο αλλά πρέπει να τον κάνω πάντα mount manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 συγγνωμη δικο μου λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μπορείς να δεις το /var/log/messages.log για τυχόν μυνήματα λάθους. Μήπως υπάρχει κάποιο περίεργο label; Ενώ τον συνδέσεις δηλαδή πήγαινε μετά και δες το system.log στο τέλος του. Αλλιώς ίσως κάτι παίζει με τη ρύθμιση του dbus και hal. Εκτός κι αν χρησιμοποιεί κάτι άλλο custom η mandriva. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ναι ωραία όλα αυτά αλλά λίγο πιο αναλυτικά μου τα λέτε ? Γιατί τυγχάνει να είμαι νέος στο Linux:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Απλά, βάζεις τον σκληρό στο usb και ανοίγεις το αρχείο κειμένου /var/log/messages.log Καλύτερα κανε το attach εδώ, για να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εψαξα λίγο στα forums του Mandriva , αναφερονται τα hal, dbus, pmount. pmount - Pmount allow mounting devices without fstab modifications Pmount allow mounting usb, firewire and pcmci media without modifying /etc/fstab. It's a good base for automount software. Δώσε >urpmi pmount γιατι τα άλλα τα έχεις ετσι κι αλλιως και μετα στην επιφάνεια εργασίας , δεξί κλικ, συμπεριφορα (το δευτερο αριστερα) και εικόνες των περιφεριακών -εμφάνιση. Υπάρχει και kicker applet (για την taskbar , δεξι κλικ κλπ) Ισως να θέλει και reboot μετα την εγκατασταση του pmount (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αφού τα flash τα κάνει mount ρε συνονόματε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.