jamespap100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχω ένα notebook Toshiba A50 και το διαολεμένο to dvd driver δε δουλεύει εδώ και καιρό. Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω boot με διαφορετικό τρόπο-ας πούμε εξωτερικό dvd driver; Ή αν υπάρχει κάποιος φθηνός τρόπος να το αντικαταστήσω; Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε ποια drivers είναι συμβατα, ούτε να το τοποθετήσω ξέρω. Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 καλωης ηρθες.το βασικο ειναι απο που υποστηριζει να kanei boot to bios.
Lemuria Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Έχω ένα notebook Toshiba A50 και το διαολεμένο to dvd driver δε δουλεύει εδώ και καιρό. Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω boot με διαφορετικό τρόπο-ας πούμε εξωτερικό dvd driver; Ή αν υπάρχει κάποιος φθηνός τρόπος να το αντικαταστήσω; Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε ποια drivers είναι συμβατα, ούτε να το τοποθετήσω ξέρω.Καμιά ιδέα κανείς; Ευχαριστώ Στη Γραμμη computers με 70 ευρω στο αλλαζουν και σου βαζουν καινουριο.... Δεν τοκανω για διαφημιση απλα ετυχε προσφατα να το κανω στο lpatop μου που δεν ειχε dvd αλλα μονο cd player
jamespap100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 To bios δεν υποστηρίζει usb, οπότε.... Αν έχω σε διαφορετικό partition ένα δεύτερο λειτουργικό, μπορώ να αποφύγω βλάβες, τύπου δεν ανοίγει ο υπολογιστής γιατί λείπει κάποιο στοιχείο. Μου έχει συμβεί. Αν είχα δεύτερο λειτουργικό θα μου έδινε επιλογή να κάνω εκκίνηση το άλλο λειτουργικό ή αν δεν κάνει εκκίνηση το πρωταρχικό δεν θα με βγάλει καν στη σελίδα επιλογής; Όσο για τη γραμμή υπολογιστών τους έγραψα και περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 θα σε βγαλει στην σελιδα εκκινησης.απο την αλλη μπορεις να βγαλεις τον δισκο απο το λαπτοπ να τον συνδεσεις με ανταπτορα στο Pc και να περασεις ολο το cd ton χp στο δευτερο partition.το Setup μπορει να γινει και απο εκει διαμεσω dos.πιο αργο αλλα τι να κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.