Προς το περιεχόμενο

Aλαγη Mητρικης

AntonyPath25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση !

θελω να αλαξω μητρικη αλα δεν εχω την "κολλα"

που βαζουν στον επεξεργαστη !

Θα εχω προβλημα ή ενταξη δεν εγινε και τπτ ?

thanx

Δημοσ.

αν δεν βάλεις δεν είναι τραγικό πρόβλημα αλλά καλό είναι να βάλεις γιατί αν δεν βάλεις το επόμενο thread σου 10000% θα είναι "πρόβλημα με θερμοκρασίες cpu" :-)

Δημοσ.
αν δεν βάλεις δεν είναι τραγικό πρόβλημα αλλά καλό είναι να βάλεις γιατί αν δεν βάλεις το επόμενο thread σου 10000% θα είναι "πρόβλημα με θερμοκρασίες cpu" :-)

...σωστοοοος.Πες σε κανα γνωστο σου να σου παρει και να στο στειλει με γραμμα! :-D;)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να παρεις τπτ εξειδικευμενο...πηγαινε σε κανα εργαστηρι που διορθωνουν ηλεκτρικες συσκευες και παρε τους λιγη απο αυτην την γκρι που βαζουν αυτοι ...

Δημοσ.

:lol::lol::lol: μαλλον ο Vatos_locos ''διαβαζει'' το μελλον!

ολοι οι ηλεκτονικοι εχουν,απλα ειναι λιγο καλυτερες αυτες που θα βρεις ειδικα για επεξεργαστες (βλ akasa,thermaltake ....)

Δημοσ.

Εμενα σε ενα υπολογιστη που ειχα παρει απο καταστημα δεν μου ειχαν βαλει παστα.

Η αληθεια ειναι οτι και γω δεν ηξερα και πολλα απο τετοια πραγματα. Το αποτελεσμα ηταν οτι ενω ειχα βτχ τροφοδοτικο με πολυ μεγαλη ψυκτρα και ενεργοποιημενο το smart fan στη μητρικη αυτο ζεσταινοταν πολυ και ανεβαζε 4000rpm.

Oταν αλλαξα ομως cpu και εβαλα μονος μου παστα ολα δουλευαν κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...