Προς το περιεχόμενο

H Acer μου κάνει μπζζζζζζζζζ

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα να πω πως ο υπολογιστής μου είναι σχεδόν αθόρυβος. Με speedfan και rivatuner ρυθμίσεις, το τροφοδοτικό είναι εντελώς αθόρυβο και οι σκληροί μου αιωρούνται στον αέρα (τους έχω κρεμάσει με πετονιά) πράγμα το οποίο ακυρώνει εντελώς τους κραδασμούς.

Η οθόνη μου τώρα, μία Acer AL2416WB κάνει περισσότερο θόρυβο απ' τον υπολογιστή!?! Όμως όταν ανεβάζω τη φωτεινότητα πάνω από 91% η οθόνη γίνεται σιωπηλή :rolleyes: αλλά δε θέλω να τυφλωθώ κιόλας. Μη φανταστείτε βέβαια κάποιο πολύ δυνατό θόρυβο, ένας βόμβος είναι που βγαίνει απ'το πίσω μέρος της οθόνης τον οποίο σίγουρα δε θα άκουγε κάποιος με θορυβώδες σύστημα. Αλλά στο δικό μου σύστημα ακούγεται (ιδιαίτερα το βράδυ που είναι ήσυχα) και με εκνευρίζει απεριόριστα. Θα το εκτιμήσω πολύ αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να την ησυχάσω γιατί αλλιώς με βλέπω να την πουλάω και να πάω σε 22άρα.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι στην ενγενής ανάλυση της (1920x1200). Αν όχι τοτε πολύ πιθανότατα ο βόμβος να προέρχεται από αυτό.

Δημοσ.

Σωστα, δοκιμασε την στην κανονικη της αναλυση, δοκιμασε διαφορετικη συχνοτητητα ανανεωσης (Ηz) και αν το προβλημα επιμεινει επικοινωνησε με τον κατασκευαστη μεσω e-mail...

Δημοσ.

Στην κανονική ανάλυση. Έχει δύο επιλογές για συχνότητα ανανέωσης. 59 και 60 αλλά ούτε και αυτό επιρρέασε το βόμβο. Οπότε θα στείλω email στην Acer για να δω τί θα μου πουν.

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί από 91% φωτεινότητα και πάνω ο βόμβος σταματάει. :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στην κανονική ανάλυση. Έχει δύο επιλογές για συχνότητα ανανέωσης. 59 και 60 αλλά ούτε και αυτό επιρρέασε το βόμβο. Οπότε θα στείλω email στην Acer για να δω τί θα μου πουν.

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί από 91% φωτεινότητα και πάνω ο βόμβος σταματάει. :rolleyes:

Σε πόση απόσταση από την οθόνη σταματάει ο θόρυβος/βόμβος;

Σε ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω και εγώ, αλλά να μην κάνει θόρυβο όταν βλέπω ταινίες ή παίζω games στα 2 μέτρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...