newentry Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 θα ήθελα να μάθω αν το τηλεκοντρολ αυτό επικοινωνεί με το WMC των Vista Home Premioun eng...
inso_dimitris Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 θα ήθελα να μάθω αν το τηλεκοντρολ αυτό επικοινωνεί με το WMC των Vista Home Premioun eng... Εγώ φίλε το έχω εγκαταστήσει στο HTPC που έκανα και δουλεύει άψογα και στο MCE και στο media player και στο power DVD. Είναι πολύ έξυπνο τηλεκοντρολ δουλεύει σε όλα τα προγράμματα ακόμα και σε εφαρμογές των Windows (εξερεύνηση των windows κτλ) ανοίγει κλίνει τον υπολογιστή, (πρέπει να το παρεμβάλεις μέσω του button On Off, είναι πανεύκολο με άνα καλωδιάκι έχει οδηγίες πολύ εύχρηστες), ανοίγει και κλίνει όλα τα προγράμματα. Μπορείς να το προγραμματίσεις να δουλεύει με όλα τα προγράμματα. Μέχρι και τον κέρσορα του mouse μπορείς να μετακινείς. Εγω νομίζω ότι είναι MUST για ένα Home theater PC. Του δίνω 10 με τόνο.
rodos123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ φίλε το έχω εγκαταστήσει στο HTPC που έκανα και δουλεύει άψογα και στο MCE και στο media player και στο power DVD. Είναι πολύ έξυπνο τηλεκοντρολ δουλεύει σε όλα τα προγράμματα ακόμα και σε εφαρμογές των Windows (εξερεύνηση των windows κτλ) ανοίγει κλίνει τον υπολογιστή, (πρέπει να το παρεμβάλεις μέσω του button On Off, είναι πανεύκολο με άνα καλωδιάκι έχει οδηγίες πολύ εύχρηστες), ανοίγει και κλίνει όλα τα προγράμματα. Μπορείς να το προγραμματίσεις να δουλεύει με όλα τα προγράμματα. Μέχρι και τον κέρσορα του mouse μπορείς να μετακινείς. Εγω νομίζω ότι είναι MUST για ένα Home theater PC. Του δίνω 10 με τόνο. Συμφωνω απολυτα,ειναι must!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.