marg22 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κάποιο τηλεπεριοδικο θα βγαλει την εν λογω σειρα σε ντι βι ντι,ενω το θεμα σε 2 βδομαδες τα φιλαρακια.Ειστε συμφωνοι γενικα με το να μοιραζονται οι σειρες αυτες απο διαφορα εντυπα?Προσωπικα πιστευω πως ητανε καιρος να βγει ελληνικη σειρα σε ντιβιντι κ λογικα θα ακολουθησουν κι αλλες...Δεν θα ηταν ομως καλυτερα αν κυκλοφορουσαν σε βιντεο κλαμπ;η αυτο θα γινει ετσι κι αλλιως αργοτερα;χωρια που θα μας χρεωνουν κανα 5ευρο το επεισοδιο...ποια η γνωμη σας;
-WISE- Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δεν νομιζω να δινουν σε καθε τευχος και ενα επισοδειο... φανταζομαι μπορει να τα δινουν 5-5 τα επισοδ.
vasso286 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κοίτα για το Κλείσε τα μάτια δεν τρλάθηκα κιόλας, αλλά γενικά δεν το βρίσκω κακό. Τα video club δε δουλεύουν με ταινίες, έχει πέσει πολύ ο τζίρος τους. Δε νομίζω ότι θα επένδυαν σε ελληνικές σειρές.
GeorgeVls Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σε ποιοι τηλεπεριοδικο? Οι ελληνικες σειρες που εβλεπα ηταν μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου μου και περιμενα πως και πως ειδικα για το κλεισε τα ματια να βγει σε dvd.
marg22 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 στο τηλεραμα ειναι και η τιμη ειναι αρκετα λογικη σε σχεση μ αυτο που περιμενα...θα δινουν 2 επεισοδια τη φορα και απ οτι καταλαβα θα ακολουθσουν και αλλες σειρες του μεγκα αργοτερα... κατι μου λεει οτι θα ακολουθησουν σειρες οπως η αναστασια η κ αλλες της παπαοικονομου,ελπιζω για 3 χαριτες,ισως και το να με προσεχεις.οι σινγκλς-αν και δυσκολο λογω αρκετων επεισοδιων-.2 ξενοι, το ταιρι μου κλπ δεν νομιζω λογω του οτι το μεγκα θα χασει απ τις επαναληψεις τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.