Προς το περιεχόμενο

Επανεγκατάσταση λειτουργικού μετά από αλλαγή motherboard

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι εχω ενα pc hewllet packard dx 7400 του οποιου η motherboard ειναι της πλακας και θελω να την αλλαξω,σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την εταιρεια για να τους ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω τα xp εκ νεου μετα απο αλλαγη μαδερμπορτντ στον υπολογιστη μου ειπαν πως ισως να μην λειτουργει σωστα και να μην εγκατασταθουν οι drivers στην νεα motherboard.ισχυει κατι τετοιο οντως?

ΣΤΑ CD ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ PC ΓΡΑΦΕΙ ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ CD ,Operating system cd (xp professional service pack 2- ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ HP RESTORE PLUS START WITH THIS DVD FOR RESTORE και εχει μεσα vista home basic kai bussiness ,xp proffesional kai xp home Σας τα εγραψα για να μου πειτε αν σε περιπτωση που αλλαξω motherboard θα μπορεσω να επανεγκαταστησω το λειτουργικο(xp profesional θελω να ειναι) μαυτα (να ειναι νομιμα βεβαια παλι οπως ειναι εννοειται) η αν θαχω προβλημα ,ευχαριστω,α και κατι αλλο στο αυτοκολλητο που ειναι κολλημενο πανω στο pc ειναι για vista o κωδικος ενεργοποιησης

Δημοσ.

Καλησπερα,παρε ενα image του δισκου σου,,εγω χρησιμοποιω το Ghost,μετα κανε επαναφορα του image,αλλα εδω προσεξε,μην αφησεις να ξεκινησει το PC,βαλε το cd των windows για να κανεις εγκατασταση ....απο πανω ....ελπιζω ολα να πανε καλα.

Δημοσ.

Εγώ σε ένα από τα pc μου που άλλαξα πρόσφατα board, πριν τη βγάλω έκανα απεγκατάσταση όλων των drivers της. Μετά έβαλα την νέα έκανα εγκατάσταση τους drivers της νέας και είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Φυσικά κράτησα κι ένα image του δίσκου για σιγουριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...