Προς το περιεχόμενο

Απίστευτη ανατίμηση μνημών RAM!

bedazzled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mushkin Ram 4GB Kit DDR2 800MHz 5-5-5-12

Mushkin Ram DDR2 4GB Kit XP-8000 5-5-5-15

Δεν έχω κρατήσει screenshot, αλλά χτες οι πρώτες είχαν 69 ευρώ και οι δεύτερες 71 ευρώ! Πιθανόν να το παρατήρησαν και άλλοι, οπότε δώστε feedback.

Μιλάμε για αύξηση της τάξεως του 15% για τις πρώτες και 40% (!!!) για τις δεύτερες!

Τι να υποθέσω τώρα; :devil: (ετοιμαζόμουν και για αναβάθμιση, ήθελα τις χιλιάρες :fear:)

1) Μας κλέβουν;

2) Ακρίβηνε το πετρέλαιο;

3) Ανέβηκε ο πληθωρισμός;

4) Έπεσε το ευρώ - ανέβηκε το δολάριο;

Πολύ φοβάμαι πως είναι το 1)! :mad:

edit: ήταν προσφορά μάλλον

Δημοσ.

ΓΙα τα 2 σετ που λες το πλαισιο τις ειχε βγαλει προσφορα ολη την προηγουμενη βδομαδα.Φαινετε την κοψανε.Παλι καλα προλαβα και πηρα τις 800αρες!

Οποτε δεν εγινε ανατιμηση απλα τελειωσε η προσφορα.

Δημοσ.
ΓΙα τα 2 σετ που λες το πλαισιο τις ειχε βγαλει προσφορα ολη την προηγουμενη βδομαδα.Φαινετε την κοψανε.Παλι καλα προλαβα και πηρα τις 800αρες!

Οποτε δεν εγινε ανατιμηση απλα τελειωσε η προσφορα.

Ίσως να έχεις και δίκιο, δεν το θυμάμαι αν ήταν προσφορά.

Πάντως συνήθως σε προσφορά μπαίνει ότι τους έχει μείνει και θέλουν να ξεστοκάρουν -> οπότε και θα εξαφανιστεί μετά, δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να τις ακριβαίνουν...

Δημοσ.

Το να αγοράζεις 4 γιγα 1000αρες μνήμες με 90 - 100 ευρώ δεν θα το θεωρούσα κλεψιά, πόσο μάλλον αν είχαν 71 ευρώ, αλλά ... λέμε τώρα.

Δημοσ.
Το να αγοράζεις 4 γιγα 1000αρες μνήμες με 90 - 100 ευρώ δεν θα το θεωρούσα κλεψιά, πόσο μάλλον αν είχαν 71 ευρώ, αλλά ... λέμε τώρα.

Αν όμως θέλεις 8 GB, βγαίνει αρκετή διαφορά -> 198 - 142 = 56 ευρώ

Το θέμα είναι στην προσφορά πουλάγανε κάτω του κέρδους; Δεν νομίζω...

Δημοσ.
Ίσως να έχεις και δίκιο, δεν το θυμάμαι αν ήταν προσφορά.

Πάντως συνήθως σε προσφορά μπαίνει ότι τους έχει μείνει και θέλουν να ξεστοκάρουν -> οπότε και θα εξαφανιστεί μετά, δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να τις ακριβαίνουν...

Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν σε προσφορα γιατι τις ειχα βρει πατώντας το κιτρινο κουμπι που λεει ευκαιρια στο σιτε του πλαισιου και μου τις ειχε βγαλει αυτες τις δυο αλλιως ισως και να μην τις ειχα παρει χαμπαρι.

Οσο για το δευτερο που λες ισως να ειχανε παλια παρτιδα που θελανε να διωξουνε για να παραλαβουν καινουργια.Ισως για να τσιμπισουν πελατες.Ισως.... πολλα μπορει να παιζουν.

Δημοσ.
Αν όμως θέλεις 8 GB, βγαίνει αρκετή διαφορά -> 198 - 142 = 56 ευρώ

Το θέμα είναι στην προσφορά πουλάγανε κάτω του κέρδους; Δεν νομίζω...

Αν και με τα 8GB RAM αναφέρεσαι σε ειδικές περιπτώσεις, έχεις ένα δίκιο. Στο ερώτημά σου, κάτω του κέρδους ίσως ναι, κάτω του κόστους όχι.

Δημοσ.
κανονας τις αγορας-εμποριου.οταν δεν υπαρχει καλο στοκ σε συγκεκριμενο προιον,ανεβαινει η τιμη του.

Σωστός. Παράδειγμα: ο Q9450 :P

Δημοσ.

δειτε τι κι αλλιως!!

πριν ενα μηνα γλυκοκοιτουσα τις transcend axeram 1066..

ειχαν 87Ε..

σημερα η τιμουλα φτανει τα 69Ε

20 Ε κατω δηλαδη 20% κατω..:-)

(τελικα πηρα τις teamgroup ex-treem 1066:-D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...