Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμοί ΔΕΗ - Δεύτερος συνεχόμενος ΕΝΑΝΤΙ?

Charis.a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει έρθει ο λογαριασμός του τετραμήνου. Αυτόν που πρέπει να πληρώσω δηλαδή. Το παράξενο είναι ότι πάλι γράφει ΕΝΑΝΤΙ αντί να γράφει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ.

Πίσω λέει... "Ο λογαριασμός σας περιέχει καθυστερημένες οφειλές γι' αυτό θα πρέπει να εξοφληθεί άμεσα", αλλά γράφει ΕΝΑΝΤΙ!

Επίσης, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι μετρημένος κι όχι υπολογισμένος, εκεί που γράφει τις ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ δεν έχει μετρηθεί!

Έχει έρθει πολύ φουσκωμένος και μάλλον επειδή δεν είναι μετρημένος.

Θέλω να τον πληρώσω όταν μετρηθεί, αλλά φοβάμαι μη μείνω χωρίς ρεύμα :P

Δημοσ.

το έχω πάθει κι εγώ. ένα χρόνο που μένω στο σπίτι και όλο ΕΝΑΝΤΙ έρχονται. μια φορά τον έχουν μετρήσει ε και μας ήρθε μια μικρή καμπανιά γιατί τον μέτρησαν 6 μήνες αφού μετακομίσαμε...είναι τα κακά των απομακρυσμένων περιοχών.

Δημοσ.

για την δική μου περιοχή μένω...

δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν τον πληρώσεις αλλά νομίζω μπορείς να ζητήσεις να έρθουν να σου το μετρήσουν...αλλά αν έχουν καιρό να το μετρήσουν να περιμένεις φουσκωμένο λογαριασμό...

Δημοσ.

Δες την ένδειξη του μετρητή σου και πάρε τηλέφωνο στο 10500 ζητώντας να εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός. Να κρατάς έναν παλιό λογαριασμό (για τους διαβάσεις τον αριθμό παροχής).

Δημοσ.

Τι μου θύμησες ρε φίλε....

Πρίν απο 2 περίπου χρόνια νοίκιασα ένα χώρο για το videoclub που άνοιξα.

Κάθε μήνα ερχόταν ο λογαριασμός έναντι γύρω στα 200 ευρώ συνήθως και δυστυχώς δεν πέρασε κάτι ύποπτο απο το μυαλό μου και το άφησα έτσι.

Μετά απο 9 μήνες η επιχείρηση έκλεισε.

ΕΕΕ τα παιδιά στην ΔΕΗ μετά απο 9 μήνες θυμήθηκαν να πάνε να μετρήσουν και μου έβγαλαν έναν εκαθθαριστικο λοκουμάκι 500 ευρώπουλα.

Με πη@@@αν κανονικά.

Δημοσ.
Τι μου θύμησες ρε φίλε....

Πρίν απο 2 περίπου χρόνια νοίκιασα ένα χώρο για το videoclub που άνοιξα.

Κάθε μήνα ερχόταν ο λογαριασμός έναντι γύρω στα 200 ευρώ συνήθως και δυστυχώς δεν πέρασε κάτι ύποπτο απο το μυαλό μου και το άφησα έτσι.

Μετά απο 9 μήνες η επιχείρηση έκλεισε.

ΕΕΕ τα παιδιά στην ΔΕΗ μετά απο 9 μήνες θυμήθηκαν να πάνε να μετρήσουν και μου έβγαλαν έναν εκαθθαριστικο λοκουμάκι 500 ευρώπουλα.

Με πη@@@αν κανονικά.

9 μήνες 500 ευρώ, καλά είσαι.

Εμένα ήρθε 285 ευρώ για 4 μήνες, ΕΝΑΝΤΙ όμως :P

Στο θέμα μας τώρα... λέω να τον αφήσω απλήρωτο και να πληρώσω σε 2 μήνες που θα έρθει ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ. Δε θα μου κόψουν το ρεύμα, έτσι?

Δημοσ.

Σε δύο μήνες που υποτίθεται θα έρθει ο εκκαθαριστικός τίποτα δεν σου εγγυάται πως οι άνθρωποι που προσλήφθηκαν για να μετράνε, δεν έχουν βολέψει τους κώλους τους σε γραφεία όπως οι προηγούμενοι τεμπέληδες που υποτίθεται προσλήφθηκαν για να μετράνε.

Στο λέω γιατί το τελευταίο έναντι που μου ήρθε ήταν 2.400 ευρώ, αλλά δεν ήταν το μόνο γιατί αυτή η δουλειά συνεχίζεται από πέρσι. Εντέλει έπιασα την διευθύντρια από το λαιμό και συμφώνησε οικειοθελώς να στέλνω την μέτρηση μόνος μου.

Τώρα παίρνουν 2.000 κιλοβατώρες λιγότερες, αλλά ας πρόσεχαν. Έχω μυωπία.

και δεν είναι η δουλειά μου να μετράω, ειδικά ξέροντας ότι κάποιος πληρώνεται ήδη για να το κάνει.

Δημοσ.

Η δικιά μου εμπειρία μου λέει πως η ΔΕΗ είναι σχετικά οργανωμένη με την μέτρηση των ρολογιών. Απλά αν ο υπάλληλος που διεξάγει την μετρηση δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στον μετρητή (κάτι πολύ πιθανό) τότε δεν την ψάχνει παραπάνω την δουλειά,αφήνει την μέτρηση για την επόμενη φορα και ο λογαριασμός έρχεται ΕΝΑΝΤΙ.

Αν κοιτάξεις προσεκτικά τον λογαριασμό σου θα δείς πως κάπου αναφέρει την ημερομηνία της επόμενης μέτρησης. Πάρε λοιπόν ένα τηλέφωνο στην ΔΕΗ της περιοχής σου και ζήτα το τμήμα μετρήσεων. Εκεί πες την περίπτωσή σου. Φρόντισε στην επόμενη μέτρηση να έχετε συννενοηθεί για να μπορούν και αυτοί να δούνε τον μετρητή. Αν το ποσό είναι μεγάλο για σένα μπορείς να κάνεις και διακανονισμό. Με τα τηλέφωνα πάντως θα βρείς την άκρη.

Δημοσ.
Απομακρυσμένη περιοχή? Πειραιά μένω :P

Δηλαδή αν δεν τον πληρώσω δε θα μου κόψουν το ρεύμα?

Θα δεις τι γράφει ο μετρητής σου, θα το σημειώσεις και θα πας στη ΔΕΗ. Εκεί θσ ρωτήσεις ποιο είναι το υπεύθυνο γραφείο και θα τους πεις τι έγινε. Θα δώσεις την μέτρηση και θα σου εκδόσουν εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα έρθει σε περίπου 10 ημέρες. Το έκανα και εγώ.

Δημοσ.
Σε δύο μήνες που υποτίθεται θα έρθει ο εκκαθαριστικός τίποτα δεν σου εγγυάται πως οι άνθρωποι που προσλήφθηκαν για να μετράνε, δεν έχουν βολέψει τους κώλους τους σε γραφεία όπως οι προηγούμενοι τεμπέληδες που υποτίθεται προσλήφθηκαν για να μετράνε.

Στο λέω γιατί το τελευταίο έναντι που μου ήρθε ήταν 2.400 ευρώ, αλλά δεν ήταν το μόνο γιατί αυτή η δουλειά συνεχίζεται από πέρσι. Εντέλει έπιασα την διευθύντρια από το λαιμό και συμφώνησε οικειοθελώς να στέλνω την μέτρηση μόνος μου.

Τώρα παίρνουν 2.000 κιλοβατώρες λιγότερες, αλλά ας πρόσεχαν. Έχω μυωπία.

και δεν είναι η δουλειά μου να μετράω, ειδικά ξέροντας ότι κάποιος πληρώνεται ήδη για να το κάνει.

Ωραίος !!!!

Αλλά θα ήθελα να υποσχεθείς ότι όταν έρθουν οι υπάλληλοι του εργολάβου να μετρήσουν (ναι του εργολάβου και το ξέρεις , αλλά η εμπάθεια δεν σε αφήνει)

να ανοίξεις topic με τις αντιδράσεις του μύωπα καταναλωτή όταν θα αντικρίσει (βάση των λεγομένων σου) 12.000 κιλοβατώρες καπέλο :confused:

Δημοσ.
Ωραίος !!!!

Αλλά θα ήθελα να υποσχεθείς ότι όταν έρθουν οι υπάλληλοι του εργολάβου να μετρήσουν (ναι του εργολάβου και το ξέρεις , αλλά η εμπάθεια δεν σε αφήνει)

να ανοίξεις topic με τις αντιδράσεις του μύωπα καταναλωτή όταν θα αντικρίσει (βάση των λεγομένων σου) 12.000 κιλοβατώρες καπέλο :confused:

Aν στ' αλήθεια πιστεύεις ότι ασκώ το επάγγελμα 15 χρόνια και δεν μπορώ να βρω μια σφραγίδα και μια τσίχλα, τότε στα σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να είσαι υπήκοος άλλης χώρας. Πάραυτα έχω συνηθίσει να πληρώνω, δηλαδή αν ήθελα έκλεβα εξαρχής. Θα το αφήσω λίγο πίσω το πράγμα να μου έρθει πιο βολικά το καλοκαίρι η υποχρέωση, αυτός δηλαδή είναι ο σκοπός.

Γεγονός πάντως είναι ότι ο εργολάβος σίγουρα θα έρθει στην ώρα του να κάνει μια δουλειά για την οποία έχει πληρωθεί, δηλαδή από την 25η Μαρτίου που ειδοποίησα την ΔΕΗ να έρθει να σώσει το καλώδιο που καβάλησε το δέντρο, στην 27η το πολύ θα είχε έρθει ο εργολάβος αλλά σήμερα ο μήνας έχει 10, πράγμα που βεβαιώνει πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν έχει εργολάβους, ενώ οπωσδήποτε πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να σκοτωθεί ένας αθώος. (θα έβαζα στοίχημα το δάχτυλό μου ότι αν πήγαινα τώρα στο συνεργείο της ΔΕΗ θα έβρισκα 25 άτομα να πίνουν καφέ) Εγώ μια φορά δέντρα δεν καβαλάω, ότι θέλει ας γίνει. Ακόμη καλύτερα γιατί είναι κάπως άδικο να πληρώνεις εργολάβους για μία εργασία σε μία επιχείρηση η οποία ούτως ή άλλως απασχολεί υπεράριθμους, τους οποίους επίσης τους πληρώνεις. Γιατί τελικά τους εργολάβους δεν τους πληρώνει η ΔΕΗ, αυτό είναι αστικός μύθος. Εμείς οι λακαμάδες τους πληρώνουμε κι αυτούς. Οπότε τίθεται το φιλοσοφικό ερώτημα: γιατί να μην πληρώνουμε μόνο τους εργολάβους να ησυχάσουμε; Έτσι κι αλλιώς οι υπόλοιποι ενδιάμεσοι άχρηστοι είναι. Γι' αυτό το τελευταίο δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Δημοσ.

Κι εμενα μου ηρθε ενας περιεργος λογαριασμος εναντι 169 ευρω για ενα δυαρι το οποιο ειναι αδειο εδω και 5 μηνες ενω αναγραφεται απληρωτος λογαριασμος 69 ευρω ο οποιος δεν μου εχει ερθει ΠΟΤΕ .

Ενω εχει πληρωθει ενας λογαριασμος απο Νοεμβρη παλι 69 ευρω πριν αδειασει ....ο οποιος ειναι ΕΝΑΝΤΙ ....

Εστειλα την μανα μου στο τοπικο καταστημα να μαθω τι συμβαινει και μας ειπαν οτι δεν εχει πληρωθει ο λογαριασμος ....

Τελικα πληρωσαμε με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα μετρηθουν ολα και τα χρηματα θα επιστραφουν μεσω λογαριασμων ....

Δεν το εψαξα λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ....

Τωρα απο αυτα που διαβαζω εδω εχω ψιλοφοβηθει ....

Δημοσ.
Γι' αυτό το τελευταίο δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Φυσικά και δεν τίθεται περαιτέρω "συζήτηση" μια και αδυνατείς (δεν θέλεις)

να καταλάβεις 5 απλά πράγματα που σου έχουν τεθεί επανειλημμένα

"Keep Walking"

Δημοσ.

Kαλησπερα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι υπαρχει ο εναντι λογαριασμος; Εχω πληρωσει 700Ε εναντι σε 2 λογαριασμους αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο. Ρωτησα και μου ειπαν πως φταιει η απεργια. Οκ. Εγω τι φταιω ομως;

Ακομα κι αν φταιει η απεργια με ποια λογικη υπαρχει αυτη η πολιτικη της.... προπληρωσης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...