KROUD Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εχω ενα packard bell laptop και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, απο μονο του κανει δεξι κλικ το mouse και δεν μπορω να γραψω αλλα ουτε να το χειριστω σωστα. Ξαφνικα κανει καποια κλικ ασχετα χωρις να πατησω τιποτα σαν να εχει αρπαξει καποιον ιο. Εχω antivirus αλλα δεν μπορει να βρει τιποτα. Του εχω κανει 3 format και μετα απο ενα μικρο χρονικο διαστημα το ξανακανει. Πραγματικα δεν μπορω να βρω τι φταιει αν ειναι hardware ή τα windows. Μου ερχεται να το πεταξω....
@sterios Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν χρησιμοποιείς το touch pad του φορητού πιθανόν αυτό να δημιουργεί το πρόβλημα, μπορεί να έχει κολλήσει το δεξί κλικ . Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις (από τον πίνακα ελέγχου) και βάλε ένα mouse usb για να δεις αν θα το κάνει και πάλι.
KROUD Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εχεις δικιο. Μαλλον το touch pad την εκανε τη δουλεια. Δεν μπορει να συνδιαστει με το mouse.Πρεπει να δουλευει ή το ενα ή το αλλο.
@sterios Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν είσαι μέσα στην εγγύηση, πάρε τηλέφωνο στο service για να σου αντικαταστήσουν το touch pad, αλλιώς αν δεν σε χαλάει κάνε disable το touch pad και πάρε ένα ασύρματο ποντίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.