Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ξερει κανεις πως μπορω να κανω τη μετατροπη απο ps/2 σε usb και να εχω κατι σαν αυτο? http://www.cablesdirect.com/prodimages/USB-PS2F_LR.jpg Δε μπορω να το βρω πουθενα και αν το βρω θα ναι πανακριβο, καλυτερα να παρω αλλο ποντικι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 στο πλαισιο και σε αλλα καταστηματα εχει σιγουρα και δεν ειναι ακριβο γυρω στο 1-2 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 στο πλαισιο και σε αλλα καταστηματα εχει σιγουρα και δεν ειναι ακριβο γυρω στο 1-2 ευρω Για στειλε μου το λινκ που χει σιγουρα.. και μαλιστα στο 1 με 2 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 skroutz it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ωχ ψαρωσα εντελως τωρα αν και δυστυχως δε μενω αθηνα και θα ταλαιπωρηθω λιγο μεχρι να ρθει! Το θεμα ειναι οτι θα θελα πιο πολυ να μαθω να το κανω μονος μου για αυτο και το βαλα σ αυτη τη κατηγορια θεματων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν και λεει οτι Το κόστος μεταφορικών με αντικαταβολή είναι 9,00? με το φπα οποτε παει στα 10 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τελικα παιδες το βρηκα σ ενα μικρο μαγαζακι στην εξευτελιστικη τιμη των 0,80 cent! Αααααχ τελικα δε μετραει παντα η διαφημιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.