Προς το περιεχόμενο

error database-joomla

papil2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,προσπαθω να φτιαξω ενα δυναμικο site.εχω εγκαταστησει το easyphp.μεσα στο φακελο www κανω excract το joomla 1004.απο το browser ξεκιναω την εγκατασταση.οταν φτανω στη βαση μου βγαζει λανθασμενα τα στοιχεια που δινω.εχω μια προηγουμενη κθαρη εγκατασταση του mysql 5.εχει σχεση?που θα την φτιαξω τη βαση που θα δηλωσω.please help.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση.εχω ζαλιστει στην κυριολεξια.το τελευταιο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το jsas και να το παλεψω απο κει.δυστυχωσ δεν δουλευει. το cpanel tι ειναι ακριβωσ μπορω να το κατεβασω απο καπου η το δινουν οι εταιριεσ host service στουσ πελατεσ τουσ?

Δημοσ.
ευχαριστω για την απαντηση.εχω ζαλιστει στην κυριολεξια.το τελευταιο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το jsas και να το παλεψω απο κει.δυστυχωσ δεν δουλευει. το cpanel tι ειναι ακριβωσ μπορω να το κατεβασω απο καπου η το δινουν οι εταιριεσ host service στουσ πελατεσ τουσ?

To cpanel είναι ένα control panel που χρησιμοποιούν κάποιες εταιρείες hosting. Για web server στο μηχάνημά σου, πιστεύω πως το xampp που σου είπα λίγο πιο πάνω είναι η καλύτερη λύση. Για τη διαχείριση των βάσεών σου, έχει μέσα το phpmyadmin.

Δημοσ.

Στο site που σου έδωσα για download, έχει πλήρεις οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας. Διάβασέ τα κι αν ακόμα έχεις κάποιο πρόβλημα, ρώτα. :-)

Δημοσ.

εχει καποια σημασια που εχω ηδη εγκαταστημενο το mysql 5(σαν αναξαρτητη εφαρμογη).πρεπει να το απεγκαταστησω πρωτα.σοπθ για τισ απανωτεσ ερωτησεισ αλλα εχω βαλτωσει.

Δημοσ.

ευχαριστω για την ιδεα.εχω εγκαταστησει το xampp και εχω φτιαξει και τη database τι γινεται με τ απρονομια που πρεπει να δωσω σε καποιον χρηστη καθωσ επισησ και τi url δινω στην εγκατασταση του joomla ωστε να το βλεπουν εκτοσ απο το τοπικο δικτυο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...