Onoufrios31 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχω το philips dvp5980 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ειδικά που το έχω συνδέσει και με HDMI. Έχω ένα προβληματάκι το οποίο δεν μου στερεί την χαρά της απόλαυσης ταινιών Divx ,μα αν το έλυνα θα έννοιωθα ακομή καλύτερα. Αντιγράφω σε DVD 5 ή 6 divx ταινίες στο φάκελό της η κάθε μια μαζί με το αρχείο των υποτίτλων. Το πρόβλημα : έχω γράψει 4 DVD στα οποία σε καποιές ταινίες όταν πάω να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους μου βγάζει ενα απαγορευτικό σημαδάκι στο πάνω αριστερό μέρος της τηλεόρασης.... νόμισα οτι έφταιγε η σειρά που γράφτηκαν τα αρχεία ... το έκανε τυχαία ... τα αρχεία υποτίτλων ειναι όλα srt...τις ίδιες ταινίες με τους υπότιτλους τις έβαλα αμέσως απο το dvd στο usb και απο εκεί όλα κανονικά. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο να καίω τα δισκάκια μου... ας μου το πει... ευχαριστώ σε όλους εκ των προτέρων, και περιμένω ιδέες...
Onoufrios31 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Έχω το philips dvp5980 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ειδικά που το έχω συνδέσει και με HDMI.Έχω ένα προβληματάκι το οποίο δεν μου στερεί την χαρά της απόλαυσης ταινιών Divx ,μα αν το έλυνα θα έννοιωθα ακομή καλύτερα. Αντιγράφω σε DVD 5 ή 6 divx ταινίες στο φάκελό της η κάθε μια μαζί με το αρχείο των υποτίτλων. Το πρόβλημα : έχω γράψει 4 DVD στα οποία σε καποιές ταινίες όταν πάω να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους μου βγάζει ενα απαγορευτικό σημαδάκι στο πάνω αριστερό μέρος της τηλεόρασης.... νόμισα οτι έφταιγε η σειρά που γράφτηκαν τα αρχεία ... το έκανε τυχαία ... τα αρχεία υποτίτλων ειναι όλα srt...τις ίδιες ταινίες με τους υπότιτλους τις έβαλα αμέσως απο το dvd στο usb και απο εκεί όλα κανονικά. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ιδιαίτερο τρόπο να καίω τα δισκάκια μου... ας μου το πει... ευχαριστώ σε όλους εκ των προτέρων, και περιμένω ιδέες... Το έλυσα το πρόβλημα μόνος μετά απο πολλές προσπάθειες.... πρέπει το όνομα του αρχείου της ταινίας να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο των υποτίτλων..μικρά ονόματα χωρίς πολλά σύμβολα αγκύλες άγκιστρα τελείες κτλ είναι προτιμότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.