Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο δίκτυο τέλος...

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα ωραίο ασύρματο δίκτυο, αλλά μετά την γέννηση της μικρής, η γυναίκα μου με έχει ψοφήσει να το καταργήσω, για να γλιτώσουμε την ακτινοβολία.

Το router μου είναι ένα 3com και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, μόνο που θα το πριζώσω στο PC με ένα ethernet. Ξέρει κανείς (αν γίνεται βέβαια) τί πρέπει να κάνω, ώστε να σταματήσει να εκπέμπει το router;

• Moderators
Δημοσ.

Nα μπεις στο interface του και να απενεργοποιησεις το ασυρματο δικτυο.

Δεν γινεται αλλιως.

Εαν δεν το απενεργοποιησεις θα εκπεμπει ακτινοβολια ειτε εχεις ειτε δεν εχεις συνδεδεμενο το pc...

Δημοσ.
Nα μπεις στο interface του και να απενεργοποιησεις το ασυρματο δικτυο.

Δεν γινεται αλλιως.

Εαν δεν το απενεργοποιησεις θα εκπεμπει ακτινοβολια ειτε εχεις ειτε δεν εχεις συνδεδεμενο το pc...

Όπως λέει και ο φίλος, θα μπεις στο interface του. Ψάξε στο google ανάλογα με τη μάρκα που έχεις, θα χτυπήσεις μια διεύθυνση στο ίντερνετ που θα σου ζητήσει όνομα και κωδικό για να μπεις στο interface. Θα δεις εκεί έχει κάποιες ρυθμίσεις και θα το κάνεις. Έτσι έκανα στο δικό μου ένα baudek πως λέγεται, και το απενεργοποίησα να είναι ασύρματο. Δεν είναι μόνον η ακτινοβολία που όντως για τα παιδιά ειδικά θέλει προσοχή είναι και ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει στο δίκτυο σου όταν το δουλεύεις ασύρματα και να σου κόβει από την ταχύτητα ;)

Δημοσ.

Να σου ζησει!!! συγχαρητηρια!!! και καλα κανεις που το απενεργοποιεις αν και ολοι γυρω σου θα χρησιμοποιουν οποτε ισως θα πρεπει να χαλασεις τα ασυρματα και των γειτονων:P

• Moderators
Δημοσ.
Όπως λέει και ο φίλος, θα μπεις στο interface του. Ψάξε στο google ανάλογα με τη μάρκα που έχεις, θα χτυπήσεις μια διεύθυνση στο ίντερνετ που θα σου ζητήσει όνομα και κωδικό για να μπεις στο interface. Θα δεις εκεί έχει κάποιες ρυθμίσεις και θα το κάνεις. Έτσι έκανα στο δικό μου ένα baudek πως λέγεται, και το απενεργοποίησα να είναι ασύρματο. Δεν είναι μόνον η ακτινοβολία που όντως για τα παιδιά ειδικά θέλει προσοχή είναι και ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει στο δίκτυο σου όταν το δουλεύεις ασύρματα και να σου κόβει από την ταχύτητα ;)

Ε καλα μπορεις το ιδιο ευκολα να βαλεις εναν δικο σου κωδικο και να καθαρισεις...

Αλλα άλλο το ενα άλλο τ'αλλο.

Δημοσ.

Υπερβολές :rolleyes: Λες και δεν είμαστε περιτριγυρισμένοι από ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που εκπέμπουν κάθε είδους ακτινοβολία, το router θα μας σκοτώσει...

Καλύτερα να εξηγήσεις στη γυναίκα σου μερικά πράγματα, αν και σαν νέα μητέρα ακούγεται λογικό να είναι υπερπροστατευτική απέναντι στο μωρό.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά! Αυτήν τη στιγμή που γράφω την έχω αγκαλιά και παλεύει να ξεφύγει...

Δεν ξέρω πια τί να πιστέψω, πιθανόν να μην υπάρχει πρόβλημα με τις ακτινοβολίες, αλλά γιατί να το διακινδυνεύω, αφού δεν το χρειάζομαι πραγματικά ασύρματο.

Δημοσ.

Λοιπόν να ζήσει φίλε μου. Μήπως έχει σκεφτεί ότι οι φόυρνοι μικροκυμάτων και τα κινητά εκπέμπουν πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία από το ρουτεράκι και τα καλώδια που μας περιτρυγυρίζουν έχουν κατιτης απο ακτινοβολία?

Δημοσ.

Να σου ζήσει! ! !

Πάντος ρε παιδιά με απασχολεί και εμένα αυτο το ζήτημα. Πόση ακτινοβολία να έχει ενα WiFi Ρουτεράκι? Κάποτε έλεγαν οτι τα Dect τηλέφωνα έχουν αρκετή ακτινοβολία και καλό ειναι να τα καταργήσουμε. Λέτε να υπάρχει καμιά έρευνα?

Δημοσ.

τα κινητά μας μόνο και μόνο που έιναι ανοιχτά τις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά...

να σου ζήσει το κοριτσάκι και γερό να είναι και να το δεις όπως γουστάρεις εσύ :-)

για το ρουτερ τώρα όπως σου είπαν μπαίνεις το κλήνεις βγάλτου και την κερέα και δώστην στην γυναίκα σου και μετά αν σου πει τίποτα, παντόφλα.... :lol:

Δημοσ.

Το έκανα λεβέντες και ησύχασα από τις "πιέσεις" κάθε είδους που δεχόμουν.

Δεν ξέρω πια τί άλλο να υποθέσω με αυτό το θέμα των ακτινοβολιών.

Από εσάς όμως δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια. Το μετέτρεψα σε wired περισσότερο για να είμαι σίγουρος ότι δεν χάνω έστω και λίγο bandwidth και ότι δεν μου καβαλάει κανείς την γραμμή!

Και άσε την γυναίκα να πιστεύει ότι με έπιασαν οι ανησυχίες μου για την ακτινοβολία! μουαχαχαχα...Κάφρος till the bitter end!..

Δημοσ.

Το router δεν εκπέμπει κάτι σοβαρό. Πιο πολύ πρόβλημα έχεις από το καλώδιο ρεύμτατος που περνάει μέσα από τον τοίχο δίπλα στην κούνια, παρά από το wifi. Ωστόσο καλό είναι όταν δε το χρησιμοποιείς να το κλείνεις. Αν και είναι ευκαιρία βέβαια το παιδί να αποκτήσει αντισώματα από νωρίς στην ακτινοβολία!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...