joskem Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Παιδιά μου συνέβη χτες το εξής και θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί να συμβεί. Μπαίνω στο msn και μία από τις επαφές μου μου είχε στείλει μήνυμα όσο ήμουν offline, και μου έλεγε πήγαινε να δεις αυτό το site. Οπότε πάω στο site και έλεγε ότι μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν κάνει block στο msn. Βάζω το email μου, βάζω και τον κωδικό για να μπω..δε γινόταν τίποτα και το έκλεισα. Ρωτάω σήμερα αυτό το φίλο μου, του λέω τι ήταν αυτό που έστειλες? Και δυστυχώς δεν το είχε στείλει αυτός αλλά ήταν ιός. Και τώρα που έδωσα τα στοιχεία μου θα στείλει το αντίστοιχο μήνυμα στις δικές μου επαφές..Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου καταστρέψει το λογαριασμό του email (γιατί τον έχω δώσει για κάτι επίσημες υποθέσεις). Άλλαξα το password.. μπορώ να κάνω κάτι άλλο?
backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Nai re paidia ki egw thn pathsa kollhsa ton io kai twra....
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 μου συνεβει και σε μενα , ενα contact ,μoυ εστειλε λιnk να οαω σε αυτο το site kqi να κάνω loggin Φυσικά δεν έκανα αλλα ειδοποιησα το φίλο οτι εχει ιό, μου είπε οτι και αυτος πηγε σε αυτη τη σελίδα και έκανε λοggin, του είπα να αλλαξει γρηγορα τον κωδικό του. Τωρα δεν μου εχει αναφερει προβλημα , δεν ξερω , αλλα ισως αφου εχετε δωσει τον κωδικό και τον ξερουν θα πρεπει σαν πρωτη κίνηση να κάνετε αλλαγή κωδικού
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και εμενα μου ηρθε αυτο, αλλα οταν μπηκα στο site το εκλεισα και δεν εκανα τιποτα. Απορω γιατι εσεις το κανατε?! Το θεμα ειναι: η επαφη που σου "εστειλε" αυτο το μηνυμα, λες να ειναι ηδη θυμα του ιου?
joskem Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ε ναι η επαφη που στελνει αυτο το μήνυμα είναι ήδη θύμα του ιού Και με το που δίνεις το δικό σου κωδικό μπαίνει στις δικές σου επαφές και στέλνει το μήνυμα σε αυτές!! Πάντως παρόλο που έδωσα τον κωδικό μου το anti-virus δεν ανιχνεύει τίποτα. Άλλαξα βέβαια αμέσως όταν το κατάλαβα κωδικό στο hotmail.. ακόμα δεν έχω κάποια επίπτωση!
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το θεμα ειναι: η επαφη που σου "εστειλε" αυτο το μηνυμα, λες να ειναι ηδη θυμα του ιου? ...Δαγκωτό
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 χαχαχα, μολις τωρα ειδα πως η επαφη που μου το εστειλε γραφει στο Personal Message "Εχω trojan"
backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 και τα θύματα του trojan.... τι κάνουμε τώρα?! Εκτός από φορμάτ βέβαια! Το antivirus μου δεν το κάνει ούτε delete ούτε repair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.