Προς το περιεχόμενο

MSN Messenger

backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομη ερώτηση:

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο δεν αναβοσβήνει όταν λαμβάνονται νέα μηνύματα? ;)

Δημοσ.

Πέρα από το ότι όντως κολλάς ιό από την συγκεκριμένη διεύθυνση,

το δικό μου το ερώτημα ήταν άλλο :o

Τελικά υπάρχει δυνατότητα όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα να μην αναβοσβήνει το όνομα του παραθύρου με πορτοκαλί χρώμα? Δεν θέλω να καταλάβει το boss ότι κάνω chat ;)

Λοιπόν???

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε msn plus και ετσι οταν μπαινει μεσα το boss πατας Spacebar+Control και τα παντα κλεινουν, και το msn (το εικονιδιο στη taskbar) γινεται κατι σα συνδεμενος δισκος...

Ολα επανερχονται ξανα με CTRL+Spacebar.

Δημοσ.
Βαλε msn plus και ετσι οταν μπαινει μεσα το boss πατας Spacebar+Control και τα παντα κλεινουν, και το msn (το εικονιδιο στη taskbar) γινεται κατι σα συνδεμενος δισκος...

Σ'εμένα επανέρχονται με διπλό click στο "δίσκο". :-)

Δημοσ.

Χμ!!! Βρε παιδιά, το MSN Plus όμως δεν είναι spyware ή κάνω λάθος.

Τα φώτα σας...

Δημοσ.

Καλημερα!

Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ , μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω log-in στο live-messanger , με email yahoo? Εχω δει μερικους που το κανουν αλλα δεν ξερω πως!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αυτό μπορείς να το κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο mail. Πρέπει αρχικά να πας _εδώ_ και να κάνεις εγγραφή (βρίσκεται στην αριστερή στήλη). Από εκεί θα ζητήσεις να κάνεις χρήση του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού mail και στη συνέχεια θα συμπληρώσεις τη φόρμα που θα σου εμφανιστεί (στο κωδικό πρόσβασης δε χρειάζεται να βάλεις αυτόν που έχει το mail σου, μπορείς να βάλεις κάποιον άλλον). Θα έρεθει ένα mail για επιβεβαίωση στο mail σου και τότε θα έχει ενεργοποιηθεί το Windows Live ID για αυτό το account.

Για να κάνεις log in στο msn θα δώσεις το mail και τον κωδικο που δήλωσες παραπάνω. :-)

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον φίλο msl` για τις πληροφορίες του! ;)

ελεος το live υποστιριζει μονο 2 χρηστες

με video call

αν ειμαστε 3 ατομα και 8ελουμε να μιλησουμε

τι κανουμε ?

Φιλε μου δυστηχως δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά 3 way video call. Χρειάζεται ειδικό συστημα που να μπορεί να διαχειρήζεται την κλήση και οπώς καταλαβαίνεις δεν μπορούν να το κάνουν τα προγραμματακια μας , έτσι απλα... Γι αυτο....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να κανω κληση με καμια επαφη μου. μονο αποστολη εικονας και προβολη εικονας απο την επαφη. δεν μπορω να ηχογραφησω και να το στειλω. οταν το κανω κολλαει ολοσ ο η/υ και δεν μπορω να κανω τιποτε. το ιντερνετ μου ειναι τησ κοσμοτε το on the go. παιζει ρολο? ευχαριστωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...