backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σύντομη ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο δεν αναβοσβήνει όταν λαμβάνονται νέα μηνύματα?
joskem Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μην πάτε σε αυτή τη διεύθυνση που βλέπεις ποιος σε έχει κανει delete ή block!!! Είναι ιός, προσοχή!
backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Πέρα από το ότι όντως κολλάς ιό από την συγκεκριμένη διεύθυνση, το δικό μου το ερώτημα ήταν άλλο Τελικά υπάρχει δυνατότητα όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα να μην αναβοσβήνει το όνομα του παραθύρου με πορτοκαλί χρώμα? Δεν θέλω να καταλάβει το boss ότι κάνω chat Λοιπόν???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Βαλε msn plus και ετσι οταν μπαινει μεσα το boss πατας Spacebar+Control και τα παντα κλεινουν, και το msn (το εικονιδιο στη taskbar) γινεται κατι σα συνδεμενος δισκος... Ολα επανερχονται ξανα με CTRL+Spacebar.
Darkman_dd Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Βαλε msn plus και ετσι οταν μπαινει μεσα το boss πατας Spacebar+Control και τα παντα κλεινουν, και το msn (το εικονιδιο στη taskbar) γινεται κατι σα συνδεμενος δισκος...Ολα επανερχονται ξανα με CTRL+Spacebar. Σ'εμένα επανέρχονται με διπλό click στο "δίσκο".
backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Βαλε msn plus και ετσι οταν μπαινει μεσα το boss πατας Spacebar+Control και τα παντα κλεινουν, και το msn (το εικονιδιο στη taskbar) γινεται κατι σα συνδεμενος δισκος...Ολα επανερχονται ξανα με CTRL+Spacebar. Χμ!!! Βρε παιδιά, το MSN Plus όμως δεν είναι spyware ή κάνω λάθος. Τα φώτα σας...
kallair Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δεν έχει σπαμ. όταν κάνεις εγκατάσταση, επιλέγεις βήμα-βήμα, να μην υποστηρίξεις τους "sponsors". so simple.
gatoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 για ποια διέθυνση λέτε ρε παιδιά???γιατί υπάρχουν και πολλές.
electroasd Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Καλημερα! Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ , μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω log-in στο live-messanger , με email yahoo? Εχω δει μερικους που το κανουν αλλα δεν ξερω πως! Ευχαριστω!
msl` Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αυτό μπορείς να το κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο mail. Πρέπει αρχικά να πας _εδώ_ και να κάνεις εγγραφή (βρίσκεται στην αριστερή στήλη). Από εκεί θα ζητήσεις να κάνεις χρήση του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού mail και στη συνέχεια θα συμπληρώσεις τη φόρμα που θα σου εμφανιστεί (στο κωδικό πρόσβασης δε χρειάζεται να βάλεις αυτόν που έχει το mail σου, μπορείς να βάλεις κάποιον άλλον). Θα έρεθει ένα mail για επιβεβαίωση στο mail σου και τότε θα έχει ενεργοποιηθεί το Windows Live ID για αυτό το account. Για να κάνεις log in στο msn θα δώσεις το mail και τον κωδικο που δήλωσες παραπάνω.
aliakas Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 ελεος το live υποστιριζει μονο 2 χρηστες με video call αν ειμαστε 3 ατομα και 8ελουμε να μιλησουμε τι κανουμε ?
electroasd Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ τον φίλο msl` για τις πληροφορίες του! ελεος το live υποστιριζει μονο 2 χρηστες με video call αν ειμαστε 3 ατομα και 8ελουμε να μιλησουμε τι κανουμε ? Φιλε μου δυστηχως δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά 3 way video call. Χρειάζεται ειδικό συστημα που να μπορεί να διαχειρήζεται την κλήση και οπώς καταλαβαίνεις δεν μπορούν να το κάνουν τα προγραμματακια μας , έτσι απλα... Γι αυτο....
mixalistolm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια δεν μπορω να κανω κληση με καμια επαφη μου. μονο αποστολη εικονας και προβολη εικονας απο την επαφη. δεν μπορω να ηχογραφησω και να το στειλω. οταν το κανω κολλαει ολοσ ο η/υ και δεν μπορω να κανω τιποτε. το ιντερνετ μου ειναι τησ κοσμοτε το on the go. παιζει ρολο? ευχαριστωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.