mazda Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 που εχω...Στον δισκο του υπολογιστη παιζουν μια χαρα ενω στο usb οχι..βγαζουν μηνυμα ....Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.... Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται ; Στο μεταξυ αλλα αρχεια οπως word,pdf ανοιγουν μια χαρα.. Σας ευχαριστω το usb ειναι σε μορφη fat τα wmv τα παιζει !!!! κουφαθηκα τελειως !!
111111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 που εχω...Στον δισκο του υπολογιστη παιζουν μια χαρα ενω στο usb οχι..βγαζουν μηνυμα ....Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play....Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται ; Στο μεταξυ αλλα αρχεια οπως word,pdf ανοιγουν μια χαρα.. Σας ευχαριστω το usb ειναι σε μορφη fat Δοκίμασε με έναν άλλο player, ή αντίγραψέ τα από το usb στον σκληρό (σε άλλο φάκελο από το πρωτότυπο) να δεις αν παίζουν. Πιθανόν και να μην αντιγράφονται ολόκληρα στο usb.
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μόνο τα AVI videos έχουν πρόβλημα; MPEG ας πούμε, όχι;
mazda Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μόνο τα AVI videos έχουν πρόβλημα; MPEG ας πούμε, όχι; ναι και mpeg που δοκιμασα και αυτα δεν τα παιζει....το γκατζετακι ειναι απο Κινα....λετε ;
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μήπως τα filenames περιέχουν «περίεργους» χαρακτήρες και τρώει φρίκη ο WMP; Για δοκίμασε να κάνεις rename ένα video π.χ. σε video1.avi...
mazda Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μόνο τα AVI videos έχουν πρόβλημα; MPEG ας πούμε, όχι; τα wmv τα παιζει !!!! κουφαθηκα τελειως !!
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τα ίδια AVI που βρίσκονται στο στικ, αν τα αντιγράψεις στο δίσκο ανοίγουν από τον WMP; Έχε υπ' όψιν σου ότι AVI από AVI μπορεί να έχει διαφορά. Το AVI είναι απλώς ένα container format, μπορεί να περιέχει video και audio streams ποικίλων προδιαγραφών, για την κάθε μία από τις οποίες πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχη υποστήριξη από τον player και τους codecs που χρησιμοποιείς...
mazda Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τα ίδια AVI που βρίσκονται στο στικ, αν τα αντιγράψεις στο δίσκο ανοίγουν από τον WMP; Έχε υπ' όψιν σου ότι AVI από AVI μπορεί να έχει διαφορά. Το AVI είναι απλώς ένα container format, μπορεί να περιέχει video και audio streams ποικίλων προδιαγραφών, για την κάθε μία από τις οποίες πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχη υποστήριξη από τον player και τους codecs που χρησιμοποιείς... Λοιπον κοιτα φιλε μου να δεις τι εγινε οπου δεν καταλαβα πολλα αλλα το προβλημα λυθηκε και παιζουν τα παντα....Εκανα αντιγραφη βιντεο αρχεια στι στικακι μεσα απο τον wmp (καπου εχει μια τετοια εντολη αμα πατησεις δεξι κλικ στο βιντεο ) οπου οχι μονο παιζουν μετα απο το στικακι αλλα τα εχει μεταφερει και με φωτο μεσα στο στικακι τα βιντεακια....τι να πω δεν ξερω..παντως σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.