Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ ν'ανοίξω stickakia

thparian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Εδώ και κανά μήνα έχω το εξής πρόβλημα.

Όταν συνδέω ένα usb stick το αναγνωρίζουν τα XP, φαίνεται στο device menager και στην απενεργοποίηση κάτω δεξιά αλλά δεν το εμφανίζει στον υπολογιστή μου ούτε κάνει autorun για να ανοίξει από εκεί.Γίνεται με όλα τα stickakia τα οποία δουλεύουν κανονικά σε άλλα pc.Έχω κάνει uninstall to device αλλά τίποτα.

Υποπτεύομαι πως πέρασε καποιο update των windows και δημιουργήθηκε το πρόβλημα,γιατί πριν κανά 2 μήνες δούλευε μια χαρά.

Καμιά ιδέα; Το μηχάνημα τρέχει xp professional.

Thanks

Δημοσ.

Φίλε είναι ο υπολογιστής της δουλειάς και δεν ξέρω τι μητρική έχει και για να βρω τους drivers παίζει θέμα οπότε...καμιά άλλη ιδέα;;;

Δημοσ.

Μήπως έχει επιβληθεί περιορισμός βάσει policies από όποιον διαχειρίζεται τα μηχανήματα; Για ρώτα τον αρμόδιο...

Δημοσ.

όχι φιλαράκι το έχω τσεκάρει και δεν μας έχουν κλειδώσει τα usb

η μα%#$%# είναι ότι τα αναγνωρίζει όλα και τι μάρκα είναι τα βλέπω σαν devices αλλά πακέτο στον υπολογιστή μου

Δημοσ.

Ο disk knight τι ακριβώς είναι;κανας ιός;

Απ'το disk management το βλέπω το partition είναι healthy στο f: αλλά στο δεξί κλικ δεν είναι ενεργή η επιλογή mark partition as active.

Τώρα βέβαια μπορώ να δω περιεχόμενα με open ή explore αλλά αρνείται να το δείξει στο my computer οπότε αν δεν υπάρξει λύση θα το ανοίγω από εκεί.

Δημοσ.
...αλλά στο δεξί κλικ δεν είναι ενεργή η επιλογή mark partition as active.

Δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, απορώ πώς σου ήρθε να το τσεκάρεις.

Tώρα βέβαια μπορώ να δω περιεχόμενα με open ή explore αλλά αρνείται να το δείξει στο my computer οπότε αν δεν υπάρξει λύση θα το ανοίγω από εκεί.

Άρα, είναι πρόβλημα του Windows Explorer και μόνο. Δοκίμασε να γράψεις στην address bar του F:\ και Enter, λογικά θα σου το εμφανίσει και στο My Computer έτσι...

Δημοσ.

στην address bar δεν δέχεται to F: βγάζει cannot find the path....

όπως είπες είναι πρόβλημα του explorer και αντε να βρεις το γιατί...

Δημοσ.

Φίλε έχω και εγώ ενα παρόμοιο πρόβλημα μονο που εμένα διαβάζει το usb stick την 1η φορα και οταν το βγάλω και ξαναβάλω δεν το δειχνει. Για να το δείξει θελει επανεκκινηση.

Δημοσ.
για ρίξτε μία ματιά σε αυτό

http://www.uwe-sieber.de/usbdlm_e.html'>http://www.uwe-sieber.de/usbdlm_e.html

Με πρόλαβες. ;)

Κατέβασε αυτό το sfx (~209ΚΒ) που έχω φτιάξει για αυτές τις περιπτώσεις. Είναι το USB Drive Letter Manager που αναφέρεται πιο πάνω για Windows 2000, XP, Server 2003 και Vista με δικές μου προρυθμίσεις. Freeware για ιδιωτική και εκπαιδευτική χρήση.

Κάντο unrar, τρέξε το *.exe, κάνε restart. Συνδέεις external hdd/usb flash μετά το login του χρήστη.

Αν είναι θέμα drive letter για το usb stick σου, αυτό θα το φτιάξει.

info:

USBDLM is a Windows service that gives control over Window's drive letter assignment for USB drives. Running as service makes it independent of the logged on user's privileges, so there is no need to give the users the privilege to change drive letters.

It automatically solves conflicts between USB drives and network or subst drives of the currently logged on user.

Furthermore you can define new default letters for USB drives and much more.

ref: http://www.uwe-sieber.de/usbdlm_e.html

/sc

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Navar ai madsc ευχαριστώ για τις ιδέες, τα άνοιγα ως τώρα μέσω του disk management αλλά μόλις πέρασα το service pack 3 το πρόβλημα λύθηκε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...