tseroki Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ενω πληκτρολογω ελληνικα οταν παω να αποθηκευσω με το kwrite για παραδειγμα μου το αποθηκευει σαν ερωτηματικα κανενα srt δεν αποθηκευεται στα ελληνικα και φυσικα δεν δουλευουν ελληνικοι υποτιτλοι ουτε στο xine ουτε στο vlc χρησιμοποιω mepis linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ενω πληκτρολογω ελληνικα οταν παω να αποθηκευσω με το kwrite για παραδειγμα μου το αποθηκευει σαν ερωτηματικα κανενα srt δεν αποθηκευεται στα ελληνικα και φυσικα δεν δουλευουν ελληνικοι υποτιτλοι ουτε στο xine ουτε στο vlc χρησιμοποιω mepis linux προφανώς έχεις κάνει λάθος στις ρυθμίσεις κωδικοποίησης. τσέκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Οι υπότιτλοι που κατεβάζεις παίζουν ή έχουν πρόβλημα και αυτοί? Αν έχουν πρόβλημα για xine κάνε ότι λέει εδώ. Για vlc δεν γνωρίζω. Η κωδικοποίηση που θα πρέπει να αποθηκεύεις πρέπει να είναι iso-8859-7. Προτίμησε τον kate αντί για τον kwrite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tseroki Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οι υπότιτλοι που κατεβάζεις παίζουν ή έχουν πρόβλημα και αυτοί?Αν έχουν πρόβλημα για xine κάνε ότι λέει εδώ. Για vlc δεν γνωρίζω. Η κωδικοποίηση που θα πρέπει να αποθηκεύεις πρέπει να είναι iso-8859-7. Προτίμησε τον kate αντί για τον kwrite.[/Q ευχαριστω πολυ τωρα με τον xine δουλευουν τελεια Στο συστημα τωρα μηπωσ γνωριζεις τι fonts πρεπει να βαλω και που γιατι οταν γραφω κατι ενω το γραφω στα ελληνικα μου το αποθηκευει με ερωτηματικα Στο γραφικο περιβαλλον τα ελληνικα ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οι υπότιτλοι που κατεβάζεις παίζουν ή έχουν πρόβλημα και αυτοί?Αν έχουν πρόβλημα για xine κάνε ότι λέει εδώ. Για vlc δεν γνωρίζω. Η κωδικοποίηση που θα πρέπει να αποθηκεύεις πρέπει να είναι iso-8859-7. Προτίμησε τον kate αντί για τον kwrite.[/Q ευχαριστω πολυ τωρα με τον xine δουλευουν τελεια Στο συστημα τωρα μηπωσ γνωριζεις τι fonts πρεπει να βαλω και που γιατι οταν γραφω κατι ενω το γραφω στα ελληνικα μου το αποθηκευει με ερωτηματικα Στο γραφικο περιβαλλον τα ελληνικα ειναι μια χαρα Αν εννοείς στον κειμενογράφο (στο kate) επιλέγεις encoding utf8 ή iso-8859-7. Αφου ρύθμισες το xine τώρα μπορείς και τον kafeine. Δεν ανέφερες καθόλου τον mplayer όμως.Σου προτείνω να τον βάλεις και μαζί του και τον smplayer (που είναι gui). Εκεί δεν θυμάμαι να έκανα κάτι για να παίξει Ελληνικά...(τον ρύθμισα απλά να παίζει σε iso-8859-7 subtitles) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.