Προς το περιεχόμενο

Aντε και την εφτιαξα, πως την διαφημίζω?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε προηγούμενο θέμα αναφέρθηκα στην κατασκευής ιστοσελίδας για το μαγαζί μου. Πρίν κάνω όμως την δημιουργία της, θα θελά να ρωτήσω απο εσάς του ειδικούς, πως θα μπορέσω να την διαφημίσω και να είναι ανιχνεύσημη μέσω του google, yahoo κτλ.

Οσο το δύνατον πιό φτήνα ή έστω και δωρεάν γίνεται παντα.... ;)

Δημοσ.

για να την διαφημισεις δωρεαν τυποσε φυλλαδια και μοιρασετα στα φανιρια ,δεν κανω πλακα , επεισεις για να περασει το spider του google απο την σελιδα σου θα πρεπει να βαλεις καποιο λινκ σε σελιδα με Pr6 και πανω ,πχ γραψε ενα κειμενο με λινκ απιο την σελιδασου στο digg.com και στο technorati.com Και μεσα σε 8 ωρες η σελιδα θα εχει γινει indexed

μην ξεχνας και τα tool του google

Δημοσ.

Επίσης, μια και θυμάμαι πως πρόκειται για site εταιρείας, μπορείς να το καταχωρήσεις σε σχετικές κατηγορίες σε Ελληνικά directories (in.gr, forthnet.gr κλπ).

Δημοσ.

Αν βρεις κάποιο site σχετικό με την εταιρεία σου (αν θυμάμαι καλά κάτι με αυτοκίνητα έχεις, οπότε σχετικό είναι ένα forum για αυτοκίνητα) μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για να διαφημιστείς εκεί. Επίσης μία ακόμα μέθοδος διαφήμισης είναι και το Google Adworks.

Δημοσ.

Καταχώρησε την σε καταλόγους σελίδων (directories)

Κάνε ανακοινώσεις σχετικά με την ύπαρξή της σε ιστοσελίδες που τις υποστηρίζουν (όχι spam φυσικά)

Αγόρασε διαφήμιση σε σελίδες που έχουν κοινό που σε ενδιαφέρει...

Και ο καλύτερος τρόπος είναι...

Κάνε την σελίδα σου τόσο καλή ώστε να στην διαφημίζουν οι χρήστες-πελάτες σου :)

Δημοσ.

το google adworks δεν είναι όμως δωρεαν. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιζεται η σελιδα μου την κάνω αναζητιση με λεξεις κλειδια?

Δημοσ.
το google adworks δεν είναι όμως δωρεαν. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιζεται η σελιδα μου την κάνω αναζητιση με λεξεις κλειδια?

Αν εννοείς με το να την κάνεις αναζήτηση με λέξεις κλειδιά στο google, τότε αργά η γρήγορα τα google bots θα σε βρουν και θα σε καταχωρήσουν, αλλά μπορείς κι εσύ να τα καλέσεις από εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...