djpal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Γειά σε όλους Έχω το εξής πρόβλημα. Μου φέρανε ένα pc με τα εξης χαρ/κά: Athlon xp 2000+ gigabyte m/b 1gb ram ddr 400 400w psu Όταν μου το έφεραν είχε πρόβλημα θερμοκρασίας. Ο επεξεργαστής έφτανε τους 60-65 βαθμούς. Αυτό που έκανα ήταν να επανατοποθετήσω την ψύκτρα βάζοντας θερμόπαστα και σταθεροποιήθηκε η θερμοκρασία σους 35 βαθμούς. Ξαφνικά όμως το μηχάνημα έσβησε μετα απο λίγο και όταν το ξανα -αναψα δεν ξεκινούσε. Άναβε χωρίς να κάνει τίποτα. Δεν κάνει κανέναν ήχο απο το ηχείο του συστήματος. Ο Επεξεργαστής ζεστενεται κανονικά αλλά τίποτα. Άλλαξα τροφοδοτικό, μνημες κάρτα γραφικών και τα ίδια. Το δοκίμασα χωρίς μνήμες πάλι τίποτα όυτε ένας ήχος. Έκανα clear cmos και πάλι τίποτα. Λέτε να κάηκε ο επεξεργαστής? Δεν έχω άλλο ίδιο να δοκιμάσω.
djpal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 μητικη αλαξες? μητρική και επεξεργαστής είναι τα μόνα που δεν έχω αντίστοιχα για να δοκιμάσω αλλιώς θα το χα κάνει. όλα τα υπόλοιπα έχουν αλλάχθεί και είναι σίγουρο ότι δουλέυουν. Μια ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να κάτι να βραχυξυκλώνει τον επεξεργαστή π.χ. η θερμόπαστα? Μου είπαν ότι αν έβαλα θερμόπαστα άν πάει στα πλάγια βραχυκυκλώνει κάτι και δεν λειτουργεί. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο??
John-lamia Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Όχι φίλε μου δεν παίζει να βραχικλοσει πλάγια , γιατί το βάρος τον με το μέγεθος που έχει πέφτει ακριβός μέσα στην υποδοχή του ! Αλλά μπορεί να χαλάσει αν προσπάθησες να βγάλεις την ψήκτρα από πάνω του όταν ήταν κρύος κ τον ζόρισες στο τράβηγμα με αποτέλεσμα να κοπεί κάποιο ποδαράκι είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά, δύσκολο να γίνει αλλά όχι απίθανο!!!! Έλενε τον τουλάχιστον εξωτερικά από κάτω του για να σιγουρευτείς. Η πήγαινε βαλτό σε κάποιον φίλο σου που τον υποστηρίζει ο υπολογιστής του για να δεις αν δουλεύει . Παντός για μένα ελπίζω κ θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα μητρικής.
speed_fire08 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 φιλε μου η μητρικη σου εχει καει. αν ειχε προβλημα ο επεξεργαστης και οχι το mobo τοτε θα εκανε ηχο οταν εβγαζες τις μνημες
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση να σου βραχυκυκλώσει η cpu ΕΑΝ η θερμοαγώγιμη πάστα εμπεριέχει ασήμι.
gusteg Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δοκιμασε να επανατοποθετησεις την καρτα γραφικων και τις μνημες. αν μενεις κοντα σε κορυδαλλο μπορω να σου δωσω cpu +mobo για να δοκιμασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.