Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

djpal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους

Έχω το εξής πρόβλημα. Μου φέρανε ένα pc με τα εξης χαρ/κά:

Athlon xp 2000+

gigabyte m/b

1gb ram ddr 400

400w psu

Όταν μου το έφεραν είχε πρόβλημα θερμοκρασίας. Ο επεξεργαστής έφτανε τους 60-65 βαθμούς.

Αυτό που έκανα ήταν να επανατοποθετήσω την ψύκτρα βάζοντας θερμόπαστα και σταθεροποιήθηκε η θερμοκρασία σους 35 βαθμούς.

Ξαφνικά όμως το μηχάνημα έσβησε μετα απο λίγο και όταν το ξανα -αναψα δεν ξεκινούσε. Άναβε χωρίς να κάνει τίποτα. Δεν κάνει κανέναν ήχο απο το ηχείο του συστήματος. Ο Επεξεργαστής ζεστενεται κανονικά αλλά τίποτα.

Άλλαξα τροφοδοτικό, μνημες κάρτα γραφικών και τα ίδια. Το δοκίμασα χωρίς μνήμες πάλι τίποτα όυτε ένας ήχος.

Έκανα clear cmos και πάλι τίποτα.

Λέτε να κάηκε ο επεξεργαστής? Δεν έχω άλλο ίδιο να δοκιμάσω.

Δημοσ.
μητικη αλαξες?

μητρική και επεξεργαστής είναι τα μόνα που δεν έχω αντίστοιχα για να δοκιμάσω αλλιώς θα το χα κάνει. όλα τα υπόλοιπα έχουν αλλάχθεί και είναι σίγουρο ότι δουλέυουν.

Μια ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να κάτι να βραχυξυκλώνει τον επεξεργαστή π.χ. η θερμόπαστα? Μου είπαν ότι αν έβαλα θερμόπαστα άν πάει στα πλάγια βραχυκυκλώνει κάτι και δεν λειτουργεί. Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο??

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν παίζει να βραχικλοσει πλάγια , γιατί το βάρος τον με το μέγεθος που έχει πέφτει ακριβός μέσα στην υποδοχή του !

Αλλά μπορεί να χαλάσει αν προσπάθησες να βγάλεις την ψήκτρα από πάνω του όταν ήταν κρύος κ τον ζόρισες στο τράβηγμα με αποτέλεσμα να κοπεί κάποιο ποδαράκι είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά, δύσκολο να γίνει αλλά όχι απίθανο!!!!

Έλενε τον τουλάχιστον εξωτερικά από κάτω του για να σιγουρευτείς.

Η πήγαινε βαλτό σε κάποιον φίλο σου που τον υποστηρίζει ο υπολογιστής του για να δεις αν δουλεύει .

Παντός για μένα ελπίζω κ θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα μητρικής.

Δημοσ.

δοκιμασε να επανατοποθετησεις την καρτα γραφικων και τις μνημες.

αν μενεις κοντα σε κορυδαλλο μπορω να σου δωσω cpu +mobo για να δοκιμασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...