alexikakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κυριοι καλησπέρα. Παλία (win98) έβαζες δύο κάρτες γραφικών στο pci port και έβαζες δυο οθονούλες και όλα ήταν μια χαρά. Στις μέρες μας με την σύχρονη τεχνολογία οι κάρτες (pci express)μας παρέχουν την δυνατότητα να βγάζουν δύο εξόδους και πάλι όλα είναι μια χαρά. Έχω ένα pcάκι το οποίο το μόνο που κάνει είναι να τρέχει προγράμματα μουσικής αλλά έχει onboard κάρτα γραφικών. Μου έχουν ξεμίνει λοιπόν από παλιά καμιά δεκαριά pci κάρτες s3 ati κτλ.... Μιας και το pcάκι μου έχει φάει όλα τα λεφτά και δεν θέλω να σκάσω άλλα ευρώ μπορώ να αξιωποιησω το παλίο hardware? Να βάλω δηλαδή σαν δεύτερο monitor μια pci κάρτα γραφικών και να έχω δυο οθόνες σαν η μια επέκταση τις άλλης ή θα αναγκαστω να πάρω και pci express που να βγαζει vga+dvi για να κάνω δουλεία μου? Υπ' όψην το σύστημα τρέχει xp. Υπάρχουν ρυθμίσεις στα win που πρέπει να κοιτάξω? Ευχαριστώ
alexb_10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 νομίζω ότι βάζοντας μια δέυτερη κάρτα γραφικών τα χπ θα την βρουν αυτόματα. και μετα απο τις ρυθμίσεις της επιφάνειας εργασίας μπορείς να κάνεις extend στο desktop. δεν είναι δύσκολο, δοκίμασε το
alexikakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 νομίζω ότι βάζοντας μια δέυτερη κάρτα γραφικών τα χπ θα την βρουν αυτόματα. και μετα απο τις ρυθμίσεις της επιφάνειας εργασίας μπορείς να κάνεις extend στο desktop. δεν είναι δύσκολο, δοκίμασε το Μια απορία (ελπίζω όχι χαζή) και τα windows δεν πρέπει να τους δηλωθούν με ποια οθόνη να ξεκινήσουν?
sa3rdna Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αυτό ρυθμίζεται από το bios. θα επιλέξεις να ξεκινάει από την onboard κάρτα και θα είσαι ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.