prigipa_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Παιδιά έχω Windows XP SP2 English και έχω τα Automatic Updates is on!!!Έκανε αυτόματα update και πάτησα να κάνει install!!!Όλα μια χαρά μεχρι εδώ.Όταν ολοκληρώθηκε μου έβγαλε ένα μηνυμα αν θέλω να κάνω restart ή όχι!!!Αυτό πως γίνεται να το βγάλω.. Πήγα στο task manager και έκλεισα την εφαρμογή αλλά την ανοίγει ξανα!!!Turn off δεν θέλω να κάνω και ούτε επανεκκίνηση!!!Καμμιά ιδέα..?
jakegate7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Να κλείσεις το pc η να το κάνεις restart θα αναγκαστείς γιατί κάποιες ενημερώσεις χρειάζονται να κλείσει το pc για να εγκατασταθούν.Αν δε θες τώρα να κάνεις restart μπορείς να πατήσεις να κάνει υπενθύμιση μετά από 4 ώρες και να πατήσεις αναβολή,έτσι θα σε ξαναενοχλήσει σε 4 ώρες πάλι κοκ
prigipa_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Να κλείσεις το pc η να το κάνεις restart θα αναγκαστείς γιατί κάποιες ενημερώσεις χρειάζονται να κλείσει το pc για να εγκατασταθούν.Αν δε θες τώρα να κάνεις restart μπορείς να πατήσεις να κάνει υπενθύμιση μετά από 4 ώρες και να πατήσεις αναβολή,έτσι θα σε ξαναενοχλήσει σε 4 ώρες πάλι κοκ Βασικά η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να κάνω restart γιατί έχω fserv on.Που να πατήσω να κάνει υπενθύμιση..?Το εικονίδιο λέει restart now ή later....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.