Προς το περιεχόμενο

τι συνδεση να κανω???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! εχω forthnet 1024 κ μενω θεσσαλονικη.

συνεχιζω με forthnet στα 24 η παμε στον οτε με το conex του?

επισης να αναφερω οτι <<ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ>>

θελω να ακουσω πολλες γνωμες κ απο ατομα που το εχουν ψαξει γιατι

ειναι μια δυσκολη επιλογη κ φοβαμαι μην τν πατησω!

ευχαριστω για τον χρονο σας κ την ενασχοληση με το θεμα μου εκ των προτέρων !!

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

οτι και να σου πουν τωρα θα ειναι σχετικο.οι μισοι 8α σου πουνε οτε επειδη ειναι οτε οι αλλοι μισοι forthnet επειδη δεν γουσταρουν τον οτε.το καλωδιο παντως απο το σπιτι σου μεχρι τον οτε θα παραμεινει το ιδιο οτι εταιρεια και να βαλεις.

Δημοσ.

Ανάλογα με την περιοχή της Θεσσαλονίκης που βρίσκεσαι, κάθε εταιρεία έχει τα καλά και τα άσχημά της. Πχ εγώ ήμουν με οτε στο DSLAM Τούμπας και ήταν το χειρότερο Internet που είχα δει στη ζωή μου.. Με Tellas πλέον είμαι υπερευχαριστημένος. 2 φίλοι μου στο κέντρο δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ, αντίθετα ακούω μέτριες εντυπώσεις από Forthnet για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Πάντως αν δε χρησιμοποιείς το σταθερό, θα πας σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από οτε (που χρεώνει ακόμα το πάγιο του σταθερού).

Δημοσ.

Όλα για πέταμα είναι οπότε διάλεξε το πιο οικονομικό, αφού έτσι και αλλιως θα πίξεις στα προβλήματα και στα παράπονα.Τουλάχιστον να ην το πληρώνεις ακριβά.

Δημοσ.

πλεονεχτημα....

οτε: κεντρο εξθπηρετησεις

forthnet: 0 παγιο στον οτε

μειονεκτημα...

οτε:το τσουχτερο παγιο τςν 30euro τ οποιο τηλεφωνο ειναι βιτρινα..

forthnet: το ελεινοτερο κεντρο εξυπηρετησεις.. για να ποιασεις γραμμη θες 15λεπτα τουλαχιστον!!! κ κυριολεκτω

στν φιλο που ειπε για περιοχη, μενω πολυ κοντα στν σιδιροδρομικο σταθμο, αγιων παντων μερια αν γνωριζεισ! αν ξερεται τι παιζει με αυτεσ τισ 2 εταιριεσ πειτε μ

αυτα σκεφτομαι ρε παιδια συν τι ταχυτητα θα εχω..

ευχαριστω για τον χρονο σας

:-)

Δημοσ.

Προτεινω forthnet ανοιχτα...Ψαξε το ADSL Economy με 24,90Ε / μηνα. Χωρις παγιο ΟΤΕ βεβαια και ως 24 Mb/s(το ποσα απο τα 24 θα πιανεις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..). Αλλα δεν εχεις δωρεαν κλησεις προς σταθερα οπως εχει το 2play..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...