larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδες!Μωλισ εχω αγορασει ενα PC kia pernaw toys drivers!Exw valei th motherboard Asus P5E poy exei mazi kai mia karta hxoy SupremeFX II!Otan prospathw na kanw install ton driver mou vgazei to sfalma : "HDA Audio bus driver is required and not found" kai meta de borw na synexisw thn egkatastash.Sto "Device manager " moy to deixnei san "PCI Device" me erwthmatiko mprosta afoy den exei mpei o driver...exw ta windows XP me service pack 3 enswmatwmena..dokimasa kai katevasa tus drivers apo to site alla tipota.. Boreite na moy proteinete tipota?Exei perasei kanei paromoio provlima?
larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τι λεει παιδια εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να γινει μ αυτο το κ*λοπροβλημα μοθ χει σπασει τα νευρα εδς κα ι2 μερες δεν εχω καν ηχο ...
1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχω το P5E3 και τη πρώτη φορά μου έκανε και εμένα κάτι κουλά με τους drivers. Δοκίμασε αφού εγκαταστήσεις πρώτα τη κάρτα γραφικών, να εγαταστήσεις έναν-έναν τους drivers της Asus (manual) To πιο πιθανό είναι να δουλέψουν όλα ρολόι.
larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εκει ειναι που τρελενομαι φιλαρακι!Οτι οταν παω να το κανω manual την ολη διαδικασια μου το βγαζει ξανα την παραπανω ένδειξη "HDA Audio bus driver is required and not found".Ευχαριστω γαι την απαντησησ σου!
1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τη κάρτα γραφικών την έχεις φορτώσει πρώτη ή την αφήνεις για μετά;
larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Πρωτα φορτωσα μητρικη 'ολουσ τους drivers και μετα την καρτα γραφικών και ολα τ αλλα (modem etc..)
1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Προσπάθησε να το κάνεις ανάποδα, δηλ. πρώτα τη κάρτα γραφικών. Σε εμένα έτσι δούλεψε.
larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 θα το προσπαθήσς αλλα πρεπει να κανω uninstall όλα τα προγραμματα της asus? h na to kanw pali format kai na balw prvta th karta grafikvn kai meta t alla?
1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δοκίμασε τον εύκολο τρόπο βγάζοντας όλους τους drivers και αν δεν.. από την αρχή format.
1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μην αγχώνεσαι θα βρεθεί η λύση. Και εγώ για κάνα 5ωρο τη 1η 'μέρα είχα φρικάρει. Μετά ανακάλυψα αυτή τη πατέντα και δουλεύει. Σε επόμενο format που έκανα και προσπάθησα πάλι με τον αρχικό τρόπο (το δικό σου) καθώς και με το drivers installation wizard του dvd της Asus όλα μπάχαλο. Έκτοτε, πρώτα η κάρτα γραφικών και μετά manual έναν-έναν με τη σειρά τους drivers της Asus.-
larsson2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου θα προσπαθησω και οτι γίνει!
h3Xx Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI OXI MIN KANEIS FORMAT ADIKA!!!! To provlima sou einai oti exeis valei tin karta ixou stin aspri pci ipodoxi kai prepei na tin valeis stin mauri.... Dokimase auto kai an dn ginei tpt tote kane format.... A kai kati pou mou etixe simera... Exei kaneis ta driver na mou ta dwsei???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.