bolec Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Πρόσφατα μετέφερα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο όσα αρχεία είχα μέχρι τώρα σε cd.Το θέμα είναι οτι μου έμειναν γύρω στα 100 cd για πέταμα. Επειδή όμως είναι πολλά και είναι κρίμα να πάνε στα σκουπίδια θέλω να τα δώσω για ανακύκλωση αλλα δεν ξέρω που.Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος?
kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αν καει ο σκληρος τι θα κανεις? προσωπικα αν ειναι ταινιες κτλ δεν αξιζει να τις κρατας μιας κ ετσι κ αλλιως οποτε τις ξαναθες τις βρισκεις κ τις κατεβαζεις
aledjo Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εγω κανω το αντιθετο, αδειαζω τους δισκους γραφοντας dvd! οσο για τα παλια cd και dvd δες τι τα κανω: αν το ελεγες πριν χρονια ισως στα ζητουσα, τωρα εχω ξεπερασει τα 2.500 cd-dvd ολο το δωματιο γυρω-γυρω και το ταβανι ειναι γεματο! ξερεις τι ηχομονωση κρατανε????
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 aledjo σε πρωστατευουν και απο τους δορυφορους των αμερικανων-ε?
livewire Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ρε aledjo, σαν φόρεμα της Σαπουτζάκη το έχεις κάνει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ρε aledjo, σαν φόρεμα της Σαπουτζάκη το έχεις κάνει. lol. priceless. Είχα και εγώ κάποτε αυτή τη διακοσμητική ιδέα στο πιο συμαζεμμένο. Μου πέρασε.
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Τελικα ρε παιδια σε τι καδο ανακυκλωσης τα πεταμε?
aledjo Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ρε aledjo, σαν φόρεμα της Σαπουτζάκη το έχεις κάνει. ααα δε ξερω τι λες εσυ αλλα στον γυναικιο πληθυσμο αρεσει
axaxouxas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Τελικα ρε παιδια σε τι καδο ανακυκλωσης τα πεταμε? Μαλλον εκει που γραφει ΠΛΑΣΤΙΚΟ:cool:
bolec Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εν τέλει, πέραν των διακοσμητικών και ηχομονωτικών τους ιδιοτήτων, ξέρει κανείς που μπορώ να τα ανακυκλώσω?
eirini119 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 λογικα θα τα πετανε στους καδους αλουμινιου και πλαστικου.επεισης,απο οτι εχω ακουσει(δεν το εχω παρατηρησει προσωπικα)πανω στους καδους ανακυκλωσης εχει εναν αριθμο τηλεφωνου που μπορεις να παρεισ και να ρωτησεις.στην χειροτερη περιπτοση παρε τηλεφωνο στον δημο μπας και σου πουν τπτ..
aledjo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 οχι ρε συ, βαλε αγγελια να τα πουλησεις! ολο και καποιος καμενος σαν εμενα θα υπαρχει....
JohnnyDragon Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ρε σεις συμπτωση...και εγώ το ίδιο σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες. Είχα πάνω από 1.000 cd τα οποία τα μετέφερα σε δίσκους, και δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω. Που να τα ανακυκλώνουν άραγε? έχω ακούσει οτι οι δήμοι ανακυκλώνουν ανταλακτικά υπολογιστώ. Θα πάρω τη Δευτέρα μήπως ανακυκλώνουν και τα cd.
smilefreeware Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Θα τα έδινα αν έβρισκα σε κάποιον-κάποιους που τα ήθελαν. Αν όχι , στα σκουπίδια κανονικότατα. (Είμαι κατά της ανακύκλωσης στην Ελλάδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.