edhunter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το RSUpoloader4Linux είναι ενα απλό shell script με το οπιο μπορούμε να ανεβάσουμε αρχεία στο Rapidshare με τι βοήθια του rsapi.pl perl script το οπιο γράφτηκε απο την Rapidshare. Με το πρόγραμμα αυτο μπορούμε να ανεβάσουμε αρχεια σαν free user, premium user και collector. Για να τρέξουμε το προγραμμα πρεπει να εχουμε installed την perl και τα 2 αρχεια (RSUploader και rsapi.pl) πρεπει να βρισκονται στον φάκελο RSUploader4LInuxV1.5 πανω στο Desktop. Για να δουμε αν εχουμε installed την perl στο συστημα μας γράφουμε "which perl" στο τερματικό. Αν δεν πάρουμε απάντηση τοτε μαλλον δεν έχουμε την perl και θα πρεπει να την εγκαταστήσουμε. Για να τρεξουμε το προγραμμα το κάνουμε extract στο φακελο που αναφερα πιο πανω και ακολού8ως μεσα στο τερματικό γραφουμε: > ~/Desktop/RSUploader4LinuxV1.5/RSUploader > http://rapidshare.com/files/105484650/RSUploader4LinuxV1.5.tar.gz ΣΗΜ: το αρχειο με τα download urls εχει ονομα rsurles.txt κai βρισκεται στο home folder σας. Αν εχετε οπιοδήποτε πρόβλημα με το script σας παρακαλώ να κανετε ενα ποστ εδω Παρατηρησεις και διορθωσεις ευπροσδεκτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ένα downloader θα ήτανε πιο χρήσιμο, μιας για uploader μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό του rapidshare και μέσω wine. μπράβο για την δουλειά πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 thx! υπαρχουν αρκετα downloaders ενω δεν εχω βρει καποιο uploader και δεν ηξερα πως δουλεύει με το wine το uploader του rapid. ευχαριστώ για την πληροφορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν χρησιμοποιώ Rapidshare, αλλά μπράβο! ένα downloader θα ήτανε πιο χρήσιμο Το Kget δουλεύει μια χαρά, αρκεί να έχεις κάνει authenticate από τον konqueror (μοιράζονται τα ίδια cookies) και να έχεις ορίσει στο profile του rapidshare account να επιτρέπονται τα direct downloads. Quick-and-easy solution για μαζικό κατέβασμα από links δημοσιευμένα σε sites: Firefox + Flashgot + kget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crazy Priest Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 The Best !!! RapidShare Manager (RSM) - Rapid Uploader 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν χρησιμοποιώ Rapidshare, αλλά μπράβο! Το Kget δουλεύει μια χαρά, αρκεί να έχεις κάνει authenticate από τον konqueror (μοιράζονται τα ίδια cookies) και να έχεις ορίσει στο profile του rapidshare account να επιτρέπονται τα direct downloads. Quick-and-easy solution για μαζικό κατέβασμα από links δημοσιευμένα σε sites: Firefox + Flashgot + kget αυτά για αυτούς που έχουν kde. έτσι δεν είναι.ξέρω ότι είναι δυνατή η εγκατάσαση αλλά! The Best !!! RapidShare Manager (RSM) - Rapid Uploader 1.2 ο RSM δεν δουλεύει απαιτεί .net framework 2.0 . μόνο ο uploader doyle;yei. για κατέβασμα δουλεύω το rapget σε wine:shifty: αλλά λόγω τρόπου σκέψης θα δουλέψω kget περνώντας το kde-desktop αν και δεν το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δοκιμαστε και το jdownloder ειναι γραμμενο σε java και ειναι γερμανικης προελευσης. πρεπι να αλλαξεται τη γλωσσα απο το μενου. πρεπει να εχεται εγρατεστιμενη τη κυρια java για να τρεξει. εγω με το rapget μεσω winie εχω προβλημα δεν με ενονει σαν prenium user αν και ειμαι συνδρομιτης. !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 αυτά για αυτούς που έχουν kde. έτσι δεν είναι.ξέρω ότι είναι δυνατή η εγκατάσαση αλλά! Αν θέλεις κάτι πιο minimal, μπορείς να ορίσεις και το wget ως downloader στο flashgot, περνώντας του την παράμετρο --load-cookies ή --header ή ακόμη και το lftp με την set-cookie, που έχει περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης jobs (από κονσόλα). Για γραφικές εναλλακτικές μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο firefox extension με δικό του manager όπως το downthemall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.