gsmeros Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 καλησπερα χρησιμοποιω το adium για msn client αλλα εχω καποια προβληματα θελω να ρωτησω αν γινεται να φτιαξω τα colorfull names , να μην εμφανιζονται τα [c=12] και ολα αυτα απο το msn plus. επισης αν υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω τα personal messages. που ερχονται μετα απο το ονομα. ευχαριστω
agpol07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 επισης αν υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω τα personal messages. που ερχονται μετα απο το ονομα. ευχαριστω Για κοιτα εδω
agpol07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μα jabber υποστηριζει και το adium!! Εγω παντως ετσι το εχω κανει..
Em_Zed Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο μσν έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα με την αστάθειά του γι αυτό κατέβασα το adium. Βάζω το account μου, μπαίνω κανονικά...που είναι οι επαφές;; Μου έβγαζε μόνο ένα άτομο που είχε hotmail account - εγώ μπαίνω με το net passport και μειλ από yahoo. Μετά από λίγο και αφού έψαχνα να δω τι παίζει, εμφανίζει μήνυμα εισόδου επαφής, από μια κοπέλα που ενώ δεν την έβλεπα στην αρχή, μόλις μπήκε την έδειξε κανονικά, και εκείνη έχει λογαριασμό στο hotmail. Πρέπει να κάνω κάτι για να μου εμφανίσει όλες τις επαφές; Την πρώτη φορά που έτρεξε με ρώτησε κάτι για import αλλά δεν το έκανα. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω τις επαφές του μσν ; Ευχαριστώ.
Em_Zed Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μια εικόνα = χίλιες λέξεις, ε; Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Σευχαριστώ πολύ.
Snolly Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 To Adium θα έπρεπε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ να εμφανίσει όλες τις επαφές που είχες και στον κανονικό MSN Client. Αν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο (πέρα από το να υπάρχει ρύθμιση να μην εμφανίζονατι οι offline) τότε κάτι δεν έχεις κάνει καλά.
Em_Zed Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ναι, τις εμφανίζει κανονικότατα, απλά δεν είχα επιλέξει το show offline group. Ολα καλά τώρα. Μέχρι στιγμής μαρεσει το πράσινο παπί. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά των apple εφαρμογών. Απλό, κάνει τη δουλειά χωρίς πολλά πολλά, το tabbed thing μου αρεσει πολύ. Θα το ψάξω να δω τι παίζει από πλευράς customize. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Snolly Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 το tabbed thing μου αρεσει πολύ. Τιν (αλουμίνιο) Τουτο;
thanocaster Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Εννοεί όταν κάνεις chat με τρεις πχ επαφές όχι όλοι μεταξύ τους, αλλά έναν έναν ξεχωριστά που βγαίνει ένα tab για κάθε επαφή. Το ωραίο είναι ότι μπορείς με τα shortcuts cmd+1, cmd+2,... να περνάς στο αντίστοιχο tab.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.