Προς το περιεχόμενο

adium problems

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

χρησιμοποιω το adium για msn client

αλλα εχω καποια προβληματα

θελω να ρωτησω αν γινεται να φτιαξω τα colorfull names , να

μην εμφανιζονται τα [c=12] και ολα αυτα απο το msn plus.

επισης αν υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω τα personal messages.

που ερχονται μετα απο το ονομα.

ευχαριστω

Δημοσ.

επισης αν υπαρχει δυνατοτητα να βλεπω τα personal messages.

που ερχονται μετα απο το ονομα.

ευχαριστω

Για κοιτα εδω;)

Δημοσ.

Ο μσν έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα με την αστάθειά του γι αυτό κατέβασα το adium. Βάζω το account μου, μπαίνω κανονικά...που είναι οι επαφές;; Μου έβγαζε μόνο ένα άτομο που είχε hotmail account - εγώ μπαίνω με το net passport και μειλ από yahoo. Μετά από λίγο και αφού έψαχνα να δω τι παίζει, εμφανίζει μήνυμα εισόδου επαφής, από μια κοπέλα που ενώ δεν την έβλεπα στην αρχή, μόλις μπήκε την έδειξε κανονικά, και εκείνη έχει λογαριασμό στο hotmail.

Πρέπει να κάνω κάτι για να μου εμφανίσει όλες τις επαφές; Την πρώτη φορά που έτρεξε με ρώτησε κάτι για import αλλά δεν το έκανα. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω τις επαφές του μσν ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To Adium θα έπρεπε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ να εμφανίσει όλες τις επαφές που είχες και στον κανονικό MSN Client. Αν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο (πέρα από το να υπάρχει ρύθμιση να μην εμφανίζονατι οι offline) τότε κάτι δεν έχεις κάνει καλά.

Δημοσ.

Ναι, τις εμφανίζει κανονικότατα, απλά δεν είχα επιλέξει το show offline group. Ολα καλά τώρα.

Μέχρι στιγμής μαρεσει το πράσινο παπί. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά των apple εφαρμογών. Απλό, κάνει τη δουλειά χωρίς πολλά πολλά, το tabbed thing μου αρεσει πολύ. Θα το ψάξω να δω τι παίζει από πλευράς customize.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Εννοεί όταν κάνεις chat με τρεις πχ επαφές όχι όλοι μεταξύ τους, αλλά έναν έναν ξεχωριστά που βγαίνει ένα tab για κάθε επαφή. Το ωραίο είναι ότι μπορείς με τα shortcuts cmd+1, cmd+2,... να περνάς στο αντίστοιχο tab.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...