spirit______ Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλησπερα, αποφασισα να κανω Format τα windows xp professional, με copia βεβαια, πραγμα που δεν με ειχε εμποδισει παλια... Αυτη την φορα ενω μπαινω στο bios με F2, και ρυθμιζω προταιρεοτητα απο cd/dvd, δεν γινεται τιποτα το συστημα συνεχιζει να boutarei απο τον σκληρο, και να φωρτωνει τα windows που ειχα... Δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει, ( μπορει να φταιει ιος η spyware? ) Ειμαι ενα βημα πριν τον τεχνικο, αν εχει καποιος καποια ιδεα, θα ητανε ευπροσδεκτη, Αν αυτο παιζει ρολο η motherbord μου ειναι asrock... Thanks !!!
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 δυο πραγματα συμβαινουν, ή δεν πατας πληκτρο για να μπουταρει απο cd ή εχεις βαλει προσφατα usb πληκτρολογιο
masterisin Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι φίλε 1) δεν έκαψες σωστά το δίσκο για τα ΧΡ να κάνει boot 2) όταν επιλεγείς από τα bios να κάνει εκκηνιση από το cd δεν έκανες Save & Exit! Η όταν ανοίγει ο υπολογιστής σου βγάζει ένα μήνυμα Enter the bttom to boot from Cd (κάτι έτσι) όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα εσύ πατάς Enter!
spirit______ Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Γεια σου disqualified, οπως εγραψες 2 πραγματα σημβαινουν, οσο αφορα το πρωτο δεν παταω το πληκτρο για να μπουταρει απο το cd , αλλα ποτε δεν εβγαλε το μηνυμα ( puss a button to boot from the cd ) οσο αφορα το δευτερο, ναι αλλαξα πληκτρολογιο αλλα δεν ειναι usb... masterisin φιλε, εκανα save end exit, αυτο σιγουρα δεν φταιει... Αλλα το πρωτο που εγραψες εχει τεραστιο ενδιαφερον, << δεν εκαψες σωστα το cd >> Δηλαδη τι πρεπει να προσεξω, στο καψιμο.... Θα ηθελα να μου πεις περισσοτερα σε αυτο το θεμα... Thanks για τις απαντησεις!!!
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τρία πράγματα συμβαίνουν : Το pc σου κρατάει μούτρα (μήπως του έχωσες καμμιά τελευταία ; ) Το drive σου κρατάει μούτρα (μήπως έπαιξες κανένα άθλιο B-movie από δισκάκι τελευταία ; ) Το σύμπαν σου κρατάει μούτρα (μήπως πάτησες κανένα γκαζόν τελευταία ; ) Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση το δισκάκι σου να έχει τόσες γρατζουνιές όσες η φάτσα του Freddie Kruger του Elm Street (...να μια πιθανή ταινία που έπαιξες και τα πήρε το drive), οπότε γειά του, ή το drive να έχει αρχίσει να έχει καταρράκτη και υπερμετρωπία, ή και ο συνδιασμός και των 2 να κάνει το boot αδύνατο και τη ζωή σου δύσκολη... Δοκίμασε να του κάνεις έναν ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ καθαρισμό με χου-χου κι ένα μαλακό πανί. Ή γράψε ένα άλλο (μην προσέχεις τίποτα, διότι δεν υπάρχει κάτι για να προσέξεις όταν το γράφεις, άντε πες να μην τρέχουν άλλα 641264312 προγράμματα την ίδια ώρα) και δοκίμασε την τύχη σου. Επιπλέον, πάψτε να χρεώνετε το ότι δεν σας έκατσε η γκόμενα στο ότι έχει ιούς και spyware.Όταν κλείνουν τα windows, τα καλικαντζαράκια πάνε για ύπνο. Επίσης, έχεις κάνει κάποια αλλαγή στο BIOS από την τελευταία φορά που εγκατέστησες Windows ; (αν δεν θυμάσαι τί έφαγες χτες, οκ) Έχεις κάνει κάποιο άλλο είδος αλλαγής (θέσης) σε σκληρούς, οπτικά μέσα, έκτοτε ; Αν υπάρχει 2ο drive άσε μόνο το ένα επάνω ως secondary master και σταύρωσε τα δάχτυλα.
basilias3x Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 1.Αν έχεις 2 CD-DVD drive δοκίμασε και στα 2 2 Όταν καις δισκάκια για τέτοια δουλειά να το κάνεις στην κατώτερη ταχύτητα !!
masterisin Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Για να κανείς boot cd!! Πως θα βάλεις τα αρχεία στο σκληρό δίσκο: βάζεις το παλαιό δίσκο τον windows αυτό που έχεις, κανείς αντιγραφεί τα αρχεία σε φάκελο στο c: , Μετά κάνε εγκατάσταση το Nero (πρόγραμμα) από το μενού πας start – All programs – Nero * Premium – Data - Nero Burning Rom Σου βγαίνει ένα παράθυρο και στα αριστερά διαλέγεις κάτω CD-ROM (boot) μεταφέρεις τα αρχεία που είναι είδη στο φάκελο τον Windows στο σκληρό στο προγραμμα. Το καις και είσαι μια χαρά!
spirit______ Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Παιδια, ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον, washcloud....Ολα καλα αυτο το χου-χου τι ειναι? Θα εχω οποσδοιποτε το νου μου να μην παταω το gazon, ετσι ωστε να εναρμονιστω με το συμπαν... Το σημαντικοτερο το Format εγινε, βρηκα το παλιο CD των Windows, και Bootare.... Ειχαν προβλημα οι copies που αγοραζα απο το μαγαζι, ( και καλα στο δικο του pc τρεχανε ) Anyway οσα ακουστηκανε εδω εχουνε επιστημονικο ενδιαφερον, και κανουνε την ζωη μας ευκολοτερη.... masterisin, αν δεν εχω το nero, αλλα το poweriso, για παραδειγμα, δεν γινεται αυτη η διαδικασια?
masterisin Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Φιλε δεν το χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα αλλα αν δεν κανω λαθος νομιζω μπορεις!
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όταν πας να καθαρίσεις μια γυαλιστερή επιφάνεια, 2 επιλογές έχεις : Ή "φτου" κάνεις, ή "χου-χου". Σωστά ; Όσο για το ότι έτρεχε στο δικό του pc, δεν αποκλείεται καθόλου. Μπορεί το drive σου να έχει τόσο καλή σχέση με τη μάρκα των δίσκων αυτών, όση εσύ έχεις με το γκαζόν. Μπορεί κι όπως προειπώθηκε να έχει αρχίσει απλά να τα βλέπει θολά. Διάφορα μπορεί. Μένω βέβαια με την απορία τί ακριβώς σου κοπιάρει ο τύπος που είπες...
ftso Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Λοιπόν 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1)Εγώ δεν είμαι διαβασμένος και λέω λαλακίες. 2)Έχεις laptop. 3)Στις ρυθμίσεις του bios μπαίνεις με λάθος πλήκτρο.
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 2) αν είχε laptop,θα ανέφερε motherboard και αλλαγή πληκτρολογίου, και μάλιστα "όχι USB" ; 3) όχι, διότι εδώ και μερικά ποστ μας ανακοίνωσε ότι η λύση ευρέθη με αλλαγή cd 1)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.