localy Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ενας φιλος μου εβαλε της forthnet to 2play.στο σπιτι του εχει μια πριζα και ενα τηλεφωνο ασυρματο.τι πρεπει να βαλει στην πριζα για να εχει και τηλεφωνο και adsl???διαχωρηστη η spliter??? στο ασυρματο τηλεφωνο πρεπει να βαλει φιλτρο πριν απο αυτο??? και τελος στο ρουτερ(siemens)τι θα επιλεξει pppoa i pppoe???
jakegate7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο φίλος σου ή θα βάλει splitter (χωρίς φίλτρο στο τηλέφωνο) ή διαχωριστή με φίλτρο πριν το συνδέσει στο τηλέφωνο.Στις ρυθμίσεις router θα βάλει pppoe αν είναι με forthnet. edit:Να προσέξει να βάλει το φίλτρο(αν βάλει) με την σωστή φορά γιατί αν μπει ανάποδα μπορεί να παρατηρήσει χαμηλότερο κλείδωμα στο router.
localy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 τελικα θα βαλουμε το spliter που εχει μεσα το πακετο.και στην μια ακρη το καλωδιο του μοντεμ χωρις φιλτρο και απο την αλλη φιλτρο και στο ασυρματο τηλεφωνο.λογικα θα παιξει.και κατι ακομα pppoe με llc η με vc mux???τιποτα αλλες ρυθμησεις χρειαζετε???
jakegate7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Από τη στιγμή που θα βάλεις splitter δεν χρειάζεσαι φίλτρο στο τηλέφωνο. Θα βάλεις pppoe με llc και γενικά το setarisma του siemens είναι πολύ εύκολο αν διαβάσεις και το manual και τις οδηγίες που σου έδωσαν θα δεις ότι δεν είναι τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.