jeanthira7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Hello σε όλους. Εχω desktop P5K PREMIUM και επεξεργαστή quad 9300. Επειδή είναι σχετικά καινούργιος ο επεξεργαστής όταν ανοιγω το pc πριν φορτώσει τα windows μου εμφανίζει το μήνυμα σε μαύρη οθόνη: Cannot detect CPU.Please update BIOS to gain full power.Press F1 to resume ...τέλοσπαντων κάτι τέτοιο... Το θέμα είναι εάν υπάρχει τελευταίο bios και πού θα πρέπει να το βρω..? Κατά τα άλλα πατάω F1 και λειτουργεί το pc κανονικά...
ten-ten Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Στην asus ->downloads και μετά επιλέγεις το μοντέλο σου.Κατα προτίμηση να το κάνεις το bios update με ένα usb flashaki .
jeanthira7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Στην asus ->downloads και μετά επιλέγεις το μοντέλο σου.Κατα προτίμηση να το κάνεις το bios update με ένα usb flashaki . Θα μπορούσες παρακαλώ να γίνει πιο συγκεκριμένος? Οταν λες στην asus εννοείς στο http://www.asus.com? Εχω δει ότι σε αυτό το σύνδεμο υπάρχει το update-> http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Εάν μπορείτε παιδιά βοηθήστε με γιατί πρώτη φορά το κάνω... Με usb πώς μπορεί να γίνει?Το update αυτό είναι το 0504.Πώς μπορώ να δω εγώ ότι είναι η τελευταία ενημέρωση μπαίνοντας στο bios μου? THanks...
jeanthira7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Διάβασα ότι η διαδικασία είναι επικίνδυνη, δηλαδή εάν πάει κάτι στραβά μένεις με τη μητρική στα χέρια... Οποτε για την ώρα θα ήθελα να μάθω τουλάχιστον πώς θα αφαιρέσω αυτή την προειδοποίηση ώστε να μην αναγκάζομαι να πατάω συνεχώσ F1...
palawiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Aν πάει κάτι στραβά αγοράζεις ένα τσιπάκι bios και ένας ηλεκτρονικός θα στο περάσει εύκολα. Για την ερώτησή σου δες στο μενού bios άμα έχει επιλογή wait for "F1" if error και βάλτο disabled ή κάπως έτσι να γράφει.
ten-ten Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλά κατάλαβες σε αυτό το Link που είπες.Τώρα όσο αφορά την διαδηκασία είναι πολύ απλή.Απο τα windows μην δοκημάσεις πόσο μάλλον οταν δεν αναγνωρίζει το m/b την cpu σου.Τώρα κατέβασε το bios του m/b σου και ξεζιπαρέτο (άμα θυμάμαι είναι συμπιεσμένο). Αντέγραψέτω σε ένα flashaki (γιατί άμα δεν κάνω λάθος ειναι 2mb και δεν χωράει σε δισκέτα).Αφού κάνεις όσα σου είπα κάνε ενα restart με το flashaki συνδεδεμένο στο pc και μπες στις ρυθμίσεις του bios άμα δεν κάνω λάθος ένα απο τα κεντρικά menu έχει την επιλογεί tools ->asus ez flash 2 .Mπαίνεις εκεί και μετά επιλέγεις το αρχείο που έβαλες στο flashaki και κάνεις το update.Ελπίζω να σε βοήθησα.Αυτά και μην ανχώνεσαι είναι εύκολο.
slaughter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κατά τα άλλα πατάω F1 και λειτουργεί το pc κανονικά... όταν λές κανονικά? Αναγνωρίζει κανονικά τον επεξεργαστή σου ??? ή βγάζει τον πιο πρόσφατο συμβατό του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.