marantonis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 http://imdb.com/title/tt0406759/ Αλλο ενα remake των Αμερικανακίων (Gin gwai το ονομα της αυθεντικης ταινιας). Παραθετω την περιληψη απο το Movieplace: Μια τυφλή κοπέλα (Jessica Alba) μετά από μια μεταμόσχευση ματιού ξαναβρίσκει την όραση της.Η ευτυχία της όμως θα μετριαστεί όταν θα αρχίσει να "βλέπει" διάφορα παράξενα και τρομακτικά φαινόμενα . Μόνος τρόπος για να απαλλαγεί από αυτόν τον εφιάλτη είναι να βρει τον δωρητή του μοσχεύματος .Αυτός όμως είναι νεκρός… Η αληθεια ειναι πως το περιμενα καλυτερο. Ειχε αγωνια και κάποιες ανατροπές αν και ηταν λιγες και λιγο συνηθισμένες. Επισης αρκετες φορες προσπαθουσε να σε τρομαξει ανεπιτυχώς. Οσον αφορα την βαθμολογια, το βαζω σχεδον στην ιδια μοιρα με το P2 αν και ειναι λιγο χειροτερο: 6,5/10 ΥΓ. Τιποτα δεν εχουν αφησει οι Αμερικανοι και κυριως απο θριλερ. Δεν μπορουν να κανουν κατι δικό τους?
flo1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Την ειδα χτες. Δεν μου αρεσε. Μια τυφλη κάνει μεταμόσχευση στα μάτια και βλέπει φαντασματάκια.ok. 5/10
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 το ιαπωνικό ήταν κορυφαίο, αυτό δεν το είδα ακόμα, αλλά αν ακολουθεί την παράδοση κατακρεούργησης των ιαπωνικών θρίλερς από το Hollywood, μάλλον δεν θα το δω.
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δε συγκρινεται με το κινεζικο,αν και εχει καποιες ολοιδιες σκηνες μεσα στο συνολο ομως δε εχει καμια σχεση. Αποτυχημενη αντιγραφη,εντελως.
the_end Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 όλα ωραία, αλλά δεν είναι ιαπωνικό το original.
GeorgeVls Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εχω δει μονο το κινεζικο που ηταν πολυ καλο, τωρα για το αμερικανικο εχω ακουσει τα χειροτερα. Μαλλον δεν θα μπω καν στον κοπο να το δω.
geran Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 η ταινια δεν εχει κανενα νοημα..εχει πολλες ολοιδιες σκηνες με το κινεζικο και ξερεις ανα πασα στιγμη τι θα γινει στις λεγομενες σκηνες τρομου
sheik Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εχω δει μονο το ιαπωνικο πριν μερικα χρονια,το οποιο ηταν υπεροχο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εχω δει μονο το ιαπωνικο πριν μερικα χρονια,το οποιο ηταν υπεροχο... Παρομοίως. Δεν ξέρω αν θα μπω στον κόπο να δω το Αμερικάνικο.
haunter_2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Κι εγώ που δεν έχω δει το γιαπωνέζικο , δεν μου άρεσε. Άλλη μια κακή μεταφορά. (Για pop corn και coca cola είναι μια χαρά ταινία βέβαια, για θρίλερ ... μπααα)
dreaming123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οντως το ιαπωνικό ήταν πολύ ωραίο! Αλλά και η Jessica Alba πολύ ωραια είναι ο΄ποτε θα το δώ! Φοβερά τα κριτήρια που βάζω για να δω κάποια ταινία έτσι? Το ξέρω
-WISE- Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οντως το ιαπωνικό ήταν πολύ ωραίο!Αλλά και η Jessica Alba πολύ ωραια είναι ο΄ποτε θα το δώ! Φοβερά τα κριτήρια που βάζω για να δω κάποια ταινία έτσι? Το ξέρω ακου τωρα τι γινεται.εχω δει ολα τα grudge-ju on-ring κ.λ.π και μαρεσαν παρα πολυ τα κινεζικα!!! το eye μου χε ξεφυγει το κινεζικο ομως τωρα αυτο που μου στελνει ο θειος ειναι το αμερικανικο γτ του πα οτι προτιμω αυτο μονο και μονο για το jessicaκι!:lol:
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 το δα τελικα χ8ες....ρε παιδια σκιαχτηκα πολυ μερικες φορες.ειχε αρκετες καλες στιγμες.α ε jessica...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.