foreno Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Θέλω να κάνω μια συνδεσή για miniPC απο e-shop κοντα στα 200 ευρώ θα μου βγει για χρήση αποκλειστικά με την TV. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν γνωρίζω τι παίζει με WMCenter:rolleyes: Είναι ξεχωριστό λειτουργικό ή extra εγκατασταση με τα xp,vista? Aν τα έχει δουλέχει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 χοντρά χοντρά είναι τα ΧΡ με ένα πρόγραμμα multimedia. ουσιαστική διαφορά καμία... μη σε απασχολεί εκτός αν θέλεις vista
foreno Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αρα στην ουσία είναι κάτι παρόμοιο με nero media center και cyberlink media center. Aπογοητεύηκα δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό που να είναι μόνο media center?(μάλλον όχι άλλα τεσπα)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 δεν είπες ότι ψάχνεις τέτοιο λογισμικό! ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ, κάτι σαν το hiren's boot τρέχει φωτογραφίες, μουσική κτλ...για ταινίες σε divx δε παίρνω όρκο, αλλά σίγουρα θα βρείς Σίγουρα όμως δε μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος με αυτό τον τίτλο που έβαλες! Ψάξε στο forum για πληροφορίες ή κάνε άλλο thread με πιο ουσιαστικές πληροφορίες
Manosdoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αρα στην ουσία είναι κάτι παρόμοιο με nero media center και cyberlink media center. Aπογοητεύηκα δεν υπάρχει κάποιο λειτουργικό που να είναι μόνο media center?(μάλλον όχι άλλα τεσπα) Δεν υπάρχει τέτοιο καθαρόαιμο, απλά τροποποιημένο. Εσύ ούτως ή άλλως δεν θα έχεις λειτουργικό αλλά Interface Media Center των Vista. Και κάνει πολύ καλά την δουλειά του και με ασύρματες συσκευές στο σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.