ntaryl Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπερα Παιδια μια φιλεναδα αγορασε ενα Notebook - με vista και με φωναξε να παω να της φτιαξω το ασυρματο . Εχει ενα Sagem αυρματο και με το που συνδεεται το φορητο με το ασυρματο κατω δεξια στο system tray βγαζει μηνυμα.(Περιορισμενη συνδεσιμοτητα )και το εικονιδιο της ασυρματης εχει κιτρινο χρωμα με αποτελεσμα να μην μπορει να συνδεθει. Δεν ξερω τι να κανω !! Στα XP ξερω να το εξαφανισω αυτο αλλα στα Vista θελω Βοηθεια Ευχαριστω πολυ
Manosdoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπερα Παιδια μια φιλεναδα αγορασε ενα Notebook - με vista και με φωναξε να παω να της φτιαξω το ασυρματο . Εχει ενα Sagem αυρματο και με το που συνδεεται το φορητο με το ασυρματο κατω δεξια στο system tray βγαζει μηνυμα.(Περιορισμενη συνδεσιμοτητα )και το εικονιδιο της ασυρματης εχει κιτρινο χρωμα με αποτελεσμα να μην μπορει να συνδεθει. Δεν ξερω τι να κανω !! Στα XP ξερω να το εξαφανισω αυτο αλλα στα Vista θελω Βοηθεια Ευχαριστω πολυ Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Μέσω καλωδίου, συνδέεται κανονικά ; Το Ρούτερ μπορεί να κόλλησε με τα DNS, ένα Restart βοηθάει. O κωδικός είναι σωστός ; Πήγαινε στην Διαχείρηση Ασύρματων Δικτύου και διέγραψε το δίκτυο και από την αρχή από την εύρεση ξανά δοκίμασέ το. Μπορεί να υπάρχει άλλο Wireless με το ίδιο όνομα στο ίδιο κανάλι και μπερδεύει τα δίκτυα... Η λίστα είναι μεγάλη. Έλεγξε κανά δυο και πες μου...
ntaryl Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ευχαριστω πολυ Με το καλωδια ειναι ενταξει Θα το δοκιμασο και θα σου πω καλο βραδυ
kostas7arta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα..σημερα μου δημιουργηθηκε ενα ξαφνικο προβλημα.στο ενα pc δν μπορω να μπω στο ιντερνετ.μου λεει περιορισμενη συνδεση.ενω στον λαπτοπ μπαινει κανονικα..το μοντεμ ειναι crypto f360..τι μπορει να φταει??εκανα κ update στην καρτα δικτιου που ειναι της realtek rtl 8139..k το συνδεω με usb k pali tpt. ---------- Προσθήκη στις 15:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:12 ---------- καλησπερα..σημερα μου δημιουργηθηκε ενα ξαφνικο προβλημα.στο ενα pc δν μπορω να μπω στο ιντερνετ.μου λεει περιορισμενη συνδεση.ενω στον λαπτοπ μπαινει κανονικα..το μοντεμ ειναι crypto f360..τι μπορει να φταει??εκανα κ update στην καρτα δικτιου που ειναι της realtek rtl 8139..κ το συνδεω με usb κ τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.