MessengerOfGood Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Για να καταφέρω να δώ τα εξής: 1. "Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον/την MessengerOfGood" ή 2. "Βρείτε όλα τα θέματα που ξεκίνησε ο/η MessengerOfGood " κάνω 5 click!. 1. κλικάρω το "πίνακας ελέγχου χρήστη" 2.κλικάρω "απεσταλμένα" 3.κλικάρω και ανοίγω ένα - οποιοδήποτε - που έχω στείλει εγώ 4. κλικάρω το όνομά μου και επιλέγω "εμφάνιση δημόσιου προφίλ" 5. κλικάρω για να δώ τα θέματα που απάντησα ή ξεκίνησα Δεν μπορεί θα υπάρχει πιό σύντομος τρόπος... Ποιός όμως????
giankar Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 πήγαινε τέρμα κάτω στην αρχική του forum, Ctrl + F και βάζεις το username σου, κάνεις κλικ κτλ κτλ κτλ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Οχι, ΠΑΝΤΑ (οταν εχεις κανει login ε) εμφανιζεσαι ως συνδεδεμενος χρηστης, και μαλιστα ο ΠΡΩΤΟΣ στη λιστα στο κατω μερος του φορουμ. Πατας πανω σου και... dadahhh!
capthookb Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Από την εξελιγμένη αναζήτηση με ακριβές όνομα χρήστη: Αν κι αυτό σου φαίνεται "πολύ" κάνε ένα bookmark το link του προφίλ σου http://www.insomnia.gr/forum/member.php?u=94391 και πήγαινε κατευθείαν εκεί χωρίς να το ψάχνεις.
Sellers Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Για την Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον χρήστη κ.λ.π, κάνεις κλίκ πάνω στο ψευδώνυμο σου, τρίτη επιλογή. 2 κλίκ. Όποιος το βρει και με 1 κερδίζει.
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Στον διαγωνισμό (!) κερδίζει ο Capthookb. To πιό γρήγορο είναι το bookmark. ENA CLICK! Giankar πάω "τέρμα κάτω στην αρχική του forum, Ctrl + F και βάζεις το username σου, κάνεις κλικ" ΠΟΥ κανω κλικ???? Georgeman έρχεσαι δεύτερος... ΕΝΑ ΚΛΙΚ, μόνο όμως μολις μπώ... μετά είναι αργά... Sellers δεν κατάλαβα τίποτα... άρα απορρίπτεσαι... (εγώ είμαι ο αρχηγός του διαγωνισμού και άρα κάνω ότι θέλω...) Αγαπητέ νικητή του διαγωνισμού τί εννοείς με το πρώτο μέρος της απάντησής σου δλδ: "Από την εξελιγμένη αναζήτηση με ακριβές όνομα χρήστη: " ???? Πέρα από τα αστεία, σας ευχαριστώ όλους θερμά.
parsifal Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Sellers δεν κατάλαβα τίποτα... άρα απορρίπτεσαι... (εγώ είμαι ο αρχηγός του διαγωνισμού και άρα κάνω ότι θέλω...) Η λύση του Sellers οπτικοποιημένη: Δεν είναι δύσκολο...
capthookb Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εννοώ αυτό ακριβώς που γράφω. Πηγαίνεις στην εξελιγμένη αναζήτηση και δε συμπληρώνεις κάποια λέξη ως προς αναζήτηση, αλλά το ακριβές σου username, όπως φαίνεται στην εικόνα. Αν σε βολεύουν τα bookmarks, μπορείς να βάλεις κατευθείαν αυτά τα δυο: http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=process&showposts=0&starteronly=1&exactname=1&searchuser=MessengerOfGood http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=finduser&u=94391 Το πρώτο είναι για τα θέματα που ξεκίνησες εσύ ο ίδιος, και το δεύτερο για όλες τις απαντήσεις σου σε όλα τα θέματα. Αλήθεια, δεν είπες τι κερδίζω....
Loukrhtia Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Απορώ πως δεν αναφέρθηκε το κλασσικότατο Βοηθήματα->Το προφίλ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.