dop Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 @bokarinho: δηλαδή δεν πρέπει να αναγκάζουν να ξέρουν/μαθαίνουν/θυμούνται οι φοιτητές/σπουδαστές οποιουδήποτε τμήματος Πληροφορικής αλγορίθμους και δομές δεδομένων;
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Θα μπορούσε να απαντηθεί η εργασία σου εδώ, αλλά δεν επιτρέπεται ποια, post αυτού του τύπου διαγράφονται. Το έχεις ξαναναφέρει. Δεν ξέρω ποιοι σου έστειλαν pm με παράπονα και τί σου έγραφαν, αλλά σε συζήτηση της Διαχειριστικής ομάδας, η ετυμηγορία ήταν διαφορετική. Τα posts σου διαγράφηκαν "pending final decision"...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 @ Trela!!!! Προτίμησε να γράφεις με πεζά και όχι κεφαλαία. Είναι κακή συμπεριφορά σε forum και δυσανάγνωστο. @parsifal. Επειδή πήρε και εμένα η μπάλα, σε κάτι post, (...) υπάρχει νεότερο από αυτό το μέτωπο;
Trela!!! Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Οκ.Δε θα ξαναγράψω με κεφαλαία.Όσον αφορά την εργασία μόλις ετοιμάσω κάποια πράγματα θα τα στείλω για να μου πείτε τη γνώμη σας.Σας ευχαριστώ όλους.
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ο,τι έγραψα παραπάνω. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι posts μπορεί να διαγραφούν επειδή o topic starter στο πρώτο post έγραψε σε greeklish (φεύγει ολόκληρο το thread) ή επειδή κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης, κάναμε quote μηνύματος με greeklish...
bokarinho Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 @Dop Εννοείται αυτό που λες αλλά να ξέρεις ότι και πάλι είναι στο θέμα του φοιτητή το κατα πόσο ήθελε να μάθει. Αν το κουβαλάει μέχρι το τέλος των σπουδών του προφανώς δεν ήθελε να μάθει.
txc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 που το θυμηθηκα το θεμα...τελικα βρεθηκε καποια λυση σε αυτο το προγραμμα για να βοηθησω ενα φιλαρακι που εχει παρομοια εργασια? ευχαριστω!
zak_bonza Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδια έχω ακριβώς το ίδιο θέμα....μπορεί να βοηθησει κανείς?? και ειδικα αν τελικα το εκανε ο Trella, αυτός μπορεί να με σώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.