Προς το περιεχόμενο

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

Trela!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@bokarinho: δηλαδή δεν πρέπει να αναγκάζουν να ξέρουν/μαθαίνουν/θυμούνται οι φοιτητές/σπουδαστές οποιουδήποτε τμήματος Πληροφορικής αλγορίθμους και δομές δεδομένων;

Δημοσ.
Θα μπορούσε να απαντηθεί η εργασία σου εδώ, αλλά δεν επιτρέπεται ποια, post αυτού του τύπου διαγράφονται.

Το έχεις ξαναναφέρει. Δεν ξέρω ποιοι σου έστειλαν pm με παράπονα και τί σου έγραφαν, αλλά σε συζήτηση της Διαχειριστικής ομάδας, η ετυμηγορία ήταν διαφορετική. Τα posts σου διαγράφηκαν "pending final decision"...

• Moderators
Δημοσ.

@ Trela!!!! Προτίμησε να γράφεις με πεζά και όχι κεφαλαία. Είναι κακή συμπεριφορά σε forum και δυσανάγνωστο.

@parsifal. Επειδή πήρε και εμένα η μπάλα, σε κάτι post, (...) υπάρχει νεότερο από αυτό το μέτωπο;

Δημοσ.

Οκ.Δε θα ξαναγράψω με κεφαλαία.Όσον αφορά την εργασία μόλις ετοιμάσω κάποια πράγματα θα τα στείλω για να μου πείτε τη γνώμη σας.Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.

Ο,τι έγραψα παραπάνω. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι posts μπορεί να διαγραφούν επειδή o topic starter στο πρώτο post έγραψε σε greeklish (φεύγει ολόκληρο το thread) ή επειδή κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης, κάναμε quote μηνύματος με greeklish...

Δημοσ.

@Dop

Εννοείται αυτό που λες αλλά να ξέρεις ότι και πάλι είναι στο θέμα του φοιτητή το κατα πόσο ήθελε να μάθει. Αν το κουβαλάει μέχρι το τέλος των σπουδών του προφανώς δεν ήθελε να μάθει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

που το θυμηθηκα το θεμα...τελικα βρεθηκε καποια λυση σε αυτο το προγραμμα για να βοηθησω ενα φιλαρακι που εχει παρομοια εργασια?

ευχαριστω!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια έχω ακριβώς το ίδιο θέμα....μπορεί να βοηθησει κανείς?? και ειδικα αν τελικα το εκανε ο Trella, αυτός μπορεί να με σώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...