chubros Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Γειά χαρά σε όλους. Δυστυχώς την πάτησα και εγω με μια παρόμοια κάρτα.(PV-T88P-YHF4). Μετά απο πολύ ψάξιμο ανακάλυψα οτι ο,τι και να κάνω η κάρτα δεν χαμηλώνει στροφές με τίποτα. Δοκίμασα να πειράξω και το Bios της κάρτας αλλα τζίφος. Η μόνη λύση είναι μια άλλη ψύκτρα αλλά δεν ξέρω ποιό cooler θα κάτσει σωστά και επειδή είμαι απο επαρχία δεν θέλω να παραγγείλω κάποια και να μην ταιρίαζει. Αν κάποιος γνωρίζει κατι ας μας προτείνει καποια που να κάθεται σωστά στην κάρτα αυτή. Δεν με ενδιαφέρει να κλοκάρω την κάρτα. Αρκεί να μήν μου παίρνει τα αυτιά όταν δουλεύει.. Ευχαριστώ και συγνώμμη για το μεγάλο post...
FS_Predator Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Η κάρτα που πήρες φίλε μου είναι μια λίγο φτηνότεροι έκδοση της ΧΧΧ που δυστυχώς όμως έχει αρκετή διαφορά στο σύστημα ψήξεις και είναι λίγο ποιο αργεί αυτή την έκδοση την έβγαλε τώρα τελευταία. Είχα πάρει μια XfX 8800GT 512 XXX και όταν πριν λίγο καιρό κατάφερα να πάρω και μια 2η μου έστειλαν αυτή την κάρτα και την έστειλα πίσω αμέσως περίμενα λίγο παραπάνω μέχρι να μου στείλουν αυτή που ήθελα. Η ΧΧΧ με ordering code : PV-T88P-YDD4 είναι αυτή : Image Η κάρτες που τελειώνουν σε ΗF4, HD4 και ΗQ4 είναι αυτές : Image Επίσης 8800GT με το ίδιο σύστημα ψήξεις με το 1ο link είναι η κάρτες που τελειώνουν σε YDF4, UDDP, YDQ4, YDE4. Η διαφορά στην ψήξει είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση μετά τα 15-20 εύρο διαφορά στα λεφτά τους. Για την κάρτα που πήρε ο φίλος μας που ανοίξει αυτό το θέμα είναι ότι παίρνεις τα ρίσκα σου αν βάλεις μια άλλη ψήκτρα. είχα μια 7900 ποιο παλιά και είχα βάλει μια άλλη ψήκτρα έχασα την εγγύηση επειδή δεν ήμουν όσο προσεκτικός έπρεπε. Γιαυτο μεγάλη προσοχή στην αλλαγή. Έχω να προτείνω αυτή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806318
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.