Προς το περιεχόμενο

8800gt αδυναμια ρυθμισης στροφων του fanβλημα με στροφες fan

peponis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα μια xfx 8800gt αλλα η συγκεκριμενη εχει το νεο cooler και ειναι ετσι: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1075721 . Το προβλημα ειναι οτι ο ανεμιστηρας δουλευει στο fullσυνεχεια με ο,τι προγραμμα και να βαλς π.χ. rivatuner , ntune κλπ. Eπισης παρατηρησα οτι το fan ειναι 2-pin αρα δεν θα ειναι δυνατο να τον ρυθμισω. Εσεις τι λέτε; Σε περιπτωση που δεν γινετε τιποτα θα καταφυγω σε aftermarket ωυκτρα zalman vf1000 αλλα μαλλον θα εχς προβλημα με την εγγυηση διοτι πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο απο οπου την αγορασα και μου ειπαν οτι η εγγυηση ακυρωνεται σε περιπτωση που αλλαξεις ψυκτρα παρο'λα αυτα ξερω οτι η xfx καλυπτεται απο την εγγυηση με aftermarket cooler ισχυει αυτο;;;;

Δημοσ.

Αν από εκεί που την πήρες σου είπαν όχι και κάποιος από εδώ σου πει ναι τι ακριβώς θα αλλάξει;

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι όταν αλλάζεις την ψύκτρα δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση αν πάθει κάτι...

αλλά μπορείς εύκολα να ξαναβάλεις την μαμίσια πάνω και να την πας για αλλάγη εφόσον πάθει κάτι :P

Δημοσ.

είναι απλό ....άλλαξε εαν θες τη ψύκτρα και κράτα και την παλιά και εάν λέμε ...κάτι πάθει η κάρτα ξαναβάλε την παλιά...noone needs to know that mate...

Δημοσ.

Αν είναι έτσι όπως τα λες με 2 καλώδια χωρίς sense, για να μην αγοράζεις coolers ή/και κάνεις πατέντες και άλλες ιστορίες (υπάρχουν πολλοί τρόποι) και με την προϋπόθεση ότι την αγόρασες από Πλαίσιο, RMA the b1tch νόμιμα. Πες τους ότι δεν μπορείς να δουλέψεις, κάνει φασαρία και δεν ρυθμίζονται οι στροφές του fan και πάρε μια καλύτερη με κανονικό cooler να τελειώνεις. Σε καλό θα σου βγει παρά σε κακό.

Δημοσ.

Την καρτα φυσικα και την εχω αγορασει απο το πλαισιο(το ανεφερα και στην αρχη) αλλα εγω θελω την συγκεκριμενη (xfx) διοτι θα της κανω και oc. Εχω ομψς μια zalman vf1000 απο την παλια καρτα γραφικων και θα της βαμω αυτη. Απλοσ ηθελα πρωτα λυσεισ για να χαμηλωσω τισ στροφεσ και μετα να καταφυγω στην αλλαγη ψυκτρας. Εχει κανεις καμια προτασει για το πως θα γινει να χαμηώσω τις στροφες;;

Δημοσ.

Βασικά μιλάμε για Gs και όχι για GT.

Απ'ότι φαίνεται στην φωτό, το σύστημα ψύξης της δεν είναι νέο, απλά low budget πετσοκομμένο. (θυμίζει 7χχχ σειρά).

Oπότε χαμηλωμένες στροφές και o/c μάλλον δεν πάει.

Δεν χρειάζεται να το ψάξεις παραπάνω, αφού έχεις έτοιμη την vf1000, βάλτην πάνω και τελείωσε το θέμα. ;)

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως η κάρτα που μας δείχνει στην photo είναι απλά παράδειγμα για τον τύπο cooler που έχει η κάρτα του και όχι ο τύπος της κάρτας του. Εφόσον λέει ότι είναι GT μάλλον GT έχει και όχι GS, αν και δεν νομίζω κάποια εταιρεία να έβγαλε GT με τέτοιο cooler οπότε κάποιος κάνει λάθος εδώ. Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι αν μια εταιρεία έβγαλε τέτοια GT με cheapικο cooler, μάλλον μάπα θα είναι και η κάρτα (το ακριβώς αντίθετο με την striker extreme σε μητρική... λέμε τώρα), οπότε γι 'αυτό και του είπα να την κάνει RMA εξ αρχής να ησυχάσει.

Όπως λέει και ο liopyr, αν έχεις την VF1000 βάλ' την επάνω. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, ξέρεις ποια είναι η τελική λύση :)

Δημοσ.

Παιδια οριστε και φωτογραφια της καρτας. Δειτε την και την και πειτε μου τι στο @ουτ@ο συμβαινει διοτι κανει ολυ θορυβο και η gpu ανεβαζει θερμοκρασια. Τελικα θα βαλω πανω την zalman να υσηχασει το κεφαλι μου αλλα να κανω και λιγο oc. Μηπως εχει κανει καμια βλακεια η xfx γιατι μονο αυτη εχει τετιο cooler

post-89915-129062963746_thumb.jpg

Δημοσ.

τι ειναι παλι τουτο?

ο/c 8800gt με τετοιο κουλερ?

ποσο την πηρες ?

βαλε την zalman αλλα αν θες το κεφαλι σου να ειναι οκ μην την γαργαλισεις ακομα, ψαξε να δεις τι παιζει με αυτη την εκδωση....

Δημοσ.

Γνώμη μου :

Για μένα πήγαινε την πίσω αν μπορείς, βαλε Κανά 10 εύρω το πολύ αν σου περισσεύουν κ πάρε μια σαν αυτές

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1039806

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1075748

γιατί η(γενικά) η 8800gt έχει προβλήματα θερμοκρασίας. Κ η δική σου που είναι κ ο/c έκδοση το καλοκαίρι που μας έρχεται θα σου σπάσει πολύ τα νεύρα!

Τώρα αν πιστεύεις ότι είναι οκ αν βάλεις την vf1000 σκέψου την εγγύηση….

Γιατί οι βίδες το κουλερ ΑΝ είναι μαύρες κ αν γρατσουνιστούν θα φαίνονται απ τα 5 μέτρα! κ τοτε ξέχνα την αγγύηση :cry:

Δημοσ.

Aρχικα ειχα παρει την ecs αλλα απογοητευτικα απο την ποιοτητα κατασκευης η οποια ειχε ως δυνεπεια και το μειωμενο oc. Να φανταστεις οτι οταν εβαζα πυρηνα στα 670 εβγαζε artifacts καργα ενω με την xfx τα 700 δεν καταλααινει χριστο. Τωρα οσο για την εγγυηση και τις γρατσουνιες δεν φαινετε τιοτα δεν εκανα καμια γρατσουνια οταν εβγαλα το stock cooler. Tωρα περιμενω τα heatsinks για τις μνημες για την zalman. Αλλλα δεν πιστευω να παθει και τιποτα ειπαμε καλο o rma αλλα οχι και για καθε προιον που αγοραζουμε. (αλλα και να παθει βαζω με προσοχη το stock και ουτε γατα ουτε ζημια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...