χάπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν αυτή η λέξη υπάρχει, δεν είναι νόμιμη. εκτός κι αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με ιστιοπλοϊα... έλα κάτι εύκολο για σένα.... Βαρδάρης
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 πήγαινε στο αντιμάμαλο... συνεχίστε το απο κάτω..
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 i give up.. μπερδέψαμε μπούτια πάλι Επικόλληση
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αυτό είναι επίρρημα ρε ποζέρι =ρ εντιτ, άμα σε προλάβουν 2 φορές απανωτά στο ίδιο θρεντ, είναι σημάδι. Καλή συνέχεια =ρ
χάπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εντάξει ! Το καταλάβαμε και σε πρόλαβα ήδη ! Για πόσταρε για το αναφανδόν έντιτ / και λοιπόν ? Οποιαδήποτε λέξη μπορούμε να ποστάρουμε ! Όχι ?
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αυτό που δείχνεις δεν είναι αντιμάμαλο και η λέξη για την Χάπι είναι... ποικιλότροπα .
χάπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα παιχνίδι φωτογραφιών που είδα σε ένα άλλο ελληνικό site-forum και το οποίο μου έκανε πολύ εντύπωση. Οι κανόνες είναι απλοί. Βάζουμε μια φωτογραφία ανάλογα με την λέξη που μας έχει γράψει ο προηγούμενος. Πχ. γράφω την λέξη "αυτοκίνητο" και ο επόμενος βάζει μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου και από κάτω γράφει μια άλλη λέξη κόκ. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η αλυσίδα? Δεν έχουμε παρά να το διαπιστώσουμε! Ξεκινάω λοιπόν:ρουλέτα λέξη λέει ο ποιητής όχι ουσιαστικό !
χάπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αυτό που δείχνεις δεν είναι αντιμάμαλο και η λέξη για την Χάπι είναι... ποικιλότροπα . φυσικά δεν είναι ! Είναι σημείο που βγάζει αντιμάμαλο... Και δε βλέπω την εικόνα σου (βγάζει Χ). Για πόσταρε εσύ ένα αντιμάμαλο και κυρίως πες μου πως θα το φωτογράφιζες ...
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 φυσικά δεν είναι ! Είναι σημείο που βγάζει αντιμάμαλο... Και δε βλέπω την εικόνα σου (βγάζει Χ). Για πόσταρε εσύ ένα αντιμάμαλο και κυρίως πες μου πως θα το φωτογράφιζες ... Από δορυφόρο... Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μου... Επικόλληση ο επόμενος...
Sellers Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 2 ειδών επικολλήσης για να καλύψω και το ποικιλοτρόπως... Πίτσες Μπλέ.
χάπι Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 νομίζω με την παρακάτω εικόνα καλύπτω και το "ποικιλότροπα" και το "πίτσες μπλε" ελευθερία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.