Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο και recovery.

msketos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα προβλημα με τον σκληρο δισκο και ζητω τις γνωσεις σας.

Πηγα να κανω format το pc και απο αμελεια δεν ξεσυνδεσα

εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω. οταν σου εμφανιζει τις μπλε οθονες και πατας delete -> enter -> L πατησα κατα λαθος για τον εξωτερικο. αποτελεσμα εχει να μην εχω προσβαση σε αυτον και οταν παω να τον ανοιξω να μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο δισκος δεν ειναι φορμαριζμενος και αν θελω να το κανω. Το file system πλεον ειναι ROW. Αυτο που θελω να με βοηθησετε ειναι να κανω recover τα δεδομενα, γιατι περιεχονται πολυ σημαντικα πραγματα μεσα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Χρησιμοποιησε το Get data Back For Ntfs /Fat32(αναλογα τι δισκο εχεις).Το προγραμμα αναγνωριζει raw δισκους απλα χρειαζεσαι έναν άλλο δισκο με ίδια ή μεγαλυτερη χωρητικοτητα για να ανακτησει-αντιγραψει εκει τα αρχεια σου

Δημοσ.

Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο στο internet βρηκα ενα πραγραμμα πολυ καλο. Το Data Recovery Wizard, και καταφερα να βρω τα αρχεια μου.

stefanos_79 σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Θα ναι χρησιμη για οσους εχουν το ιδιο προβλημα και αναζητησουν απαντηση σε αυτο το forum.

Δημοσ.
Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο στο internet βρηκα ενα πραγραμμα πολυ καλο. Το Data Recovery Wizard, και καταφερα να βρω τα αρχεια μου.

stefanos_79 σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Θα ναι χρησιμη για οσους εχουν το ιδιο προβλημα και αναζητησουν απαντηση σε αυτο το forum.

καλησπερα...μπορεις να μου πεις αν με αυτο το Data Recovery Wizard μπορεις να βρεις και αρχεια που σβηνουντε καταλαθος απο τον υπολογιστη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...