kabamaru21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 το thred η 'τελευταια σου ωρα' θα παρει φωτια αυριο!
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγγραφή στην σελίδα που το δείχνει live???? Η σελίδα είναι η eurovision(dot)net και όταν πάω να κάνω εγγραφή μου βγάλει να επιλέξω company country και ωραία βάζω την Ελλάδα... Μετά από κάτω έχει μια άλλη αναδιπλούμενη λίστα και εκεί χάνομαι.... Έβαλα 1 στην τύχη αλλά στο email ενεργοποίησης που μου ήρθε έλεγε ότι δεν μπόρεσε να γίνει η εγγραφή...
Fan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένουν οι επιστήμονες. Σκεφτείτε να πήγαν χαμένα τόσα δισεκατομύρια ευρώ; Αν και είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα το παραδεχόταν. Σίγουρα θα βγει πάλι μια καινούρια θεωρία που απλώς δεν θα μπορεί να αποδειχτεί.
dimkar2405 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Thank God...προλαβα να παρω πτυχιο σημερα....Περα απο την πλακα εχει καποιο ενδιαφερον!!Α, εχω κι εγω προβλημα στο registration οπως ο φιλος παραπανω.
deminho11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτω απο το πεδίο εγγραφής γράφει "If your company does not have an Operational Code, you must register your company with Eurovision" Κάτι που μπορείς να κάνεις στο παρακάτω λινκ... http://www.eurovision.net/_register/register-new_company.php
red7genius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια αν μπορει καποιος ας μου πει πως μπορουμε να το δουμε ζωντανα? Σε ποια σελιδα?
VitamineQ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια αν μπορει καποιος ας μου πει πως μπορουμε να το δουμε ζωντανα? Σε ποια σελιδα? εδω http://webcast.cern.ch/index2.html 9am CEST (GMT+2) ειναι 9 το πρωι ωρα Ελλαδας;
VitamineQ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ...9am CEST (GMT+2) ειναι 9 το πρωι ωρα Ελλαδας; ... ??
sarakinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Απ'ότι βλέπω παίδες οι servers τους είναι πιταρισμένοι!Σέρνεται κανονικά!Μαλλον τίποτα δεν θα δούμε..
xardas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 :shifty:ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!! ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ:shifty: πριν πεθανω χωροχρονικα διαστρελωμενος απο την τεχνιτη μαυρη τρυπα θελω να φαω 2 διπιτα απ'ολα αλλα που σουβλατζιδικο τετοια ωρα?:-(
papahlamidas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εάν υπάρχει κάποιος που ενημερώνεται LIVE με το τι γίνεται ας μας ενημερώνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.