washcloud Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αν πάει κάτι στραβά, θα έρθει αυτό εδώ, μην ανησυχείς
BLISS Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 10 σεπτεμβριου ανοιγει (επιτελους) Θα σε στεναχωρησω, αλλα αυτο που λες, εγινε τον Σεπ. που μας περασε....
pournaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 όλοι στα εγκαίνια Εχω κλεισει τραπεζι (ξερεις κλασσικα μουκαλακι ξηρους καρποι και τετοια χαϊλικια)
nickarmy Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Θα σε στεναχωρησω,αλλα αυτο που λες, εγινε τον Σεπ. που μας περασε.... εννοω οτι θα επιχειρησουν να ''κινησουν'' τα πρωτονια ξανά τον σεπτεμβριο. συμμετεχω κάτι λιγο και εγω ...
BLISS Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εννοω οτι θα επιχειρησουν να ''κινησουν'' τα πρωτονια ξανά τον σεπτεμβριο. συμμετεχω κάτι λιγο και εγω ... Ανεφερες την 10η Σεπτεμβριου, που ειναι ομως η περσινη ημερομηνια εναρξης. Στο video λεει οτι ξεκιναει (ξανα), σε ενα μηνα, το αργοτερο τον Ιουλιο. Οχι τον Σεπτεμβριο. Νωριτερα απο τις αρχικες προβλεψεις δηλ.
teo64x Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ο φετινος Σεπτεμβριος, απο που προκυπτει; Ενώ το "συμμετέχω κι εγώ" πέρασε fully approved ε;
nickarmy Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εχω να μπω μια δυο εβδομαδα μπορει .... καλύτερα γιατι ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τότε
BLISS Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ενώ το... Ε... με μια πολυ ευρεια εννοια, κι εσυ συμμετεχεις... Μην το ψαχνεις...
lefi Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καταρχάς θα παρακαλούσα όταν μιλάμε για ημερομηνίες να αναφέρουμε και χρονιά γιατί έγινε μπάχαλο. Όσο για τα εγκαίνια όοοοταν γίνουν τα κλασικά για να τους τιμήσουμε είναι κομιούτερ ζωντανή σύνδεση μέσω ίντερνετ κ.τ.λ. πάντος εγώ θα είμαι σπίτι μου και θα κάνω τής καθημερινές μου συνήθειες και πολύ θα το χαρώ. Ααα και θα έχει πολύ πλάκα να μην βρεθεί το μποζόνιο του Higs μέχρι και στοιχήματα έχουν παίξει μερικοί επιστήμονες.
nickarmy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 υπάρχει (μάλλον) και πάλι αν δεν το βρει δεν χρησιμοποιητε μονογιαυτο αλλα και για άλλους επιστημονικους σκοπούς δεν πετάνε τσάμπα λεφτά οι χώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.