Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι η έκφραση του και η θέση που στέκεται μπροστά από τον πίνακα είναι ακριβώς ίδια και στις 2 φωτογραφίες...
BLISS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ο παππουλης που δινει 9/10 και 5/10 αντιστοιχα ειναι λες και εχουν κανει copy paste την φαστα του! ειναι ιδιος και στις δυο φωτογραφιες!! χεχε... δεν ειναι βαλσαμωμενος παντως, κουνιεται! Βιβλικη φατσα... http://en.wikipedia.org/wiki/John_Ellis_(physicist) EDIT: ....Working with Dimitri Nanopoulos...
zazik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ειχα την τυχη να κατέβω στα υπογεια του επιταχυντη , στην Γενεύη.Δουλευε φίλος μου εκει. Δεν παιζει να γίνει καποια μαλακια , διοτι: 1 ) το προετοιμαζουνε μια δεκαετια τωρα 2) έχουνε κάνει πολλά τεστς. 3 ) δουλευουνε οι καλυτεροι επιστημονες στον κοσμο 4 ) εχουνε παρει ολες τις απαραίτητες προφυλαξεις
Fidelio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 zazik ευτυχώς που πήγες εκει και επιθεώρησες γιατί πραγματικά είχα αρχίσει να ανησυχώ να 'σαι καλά αδερφέ η ανθρωπότητα σου χρωστάει πολλά. !
papahlamidas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 μην κανεις ονειρα δεν θα υπαρξει μαυρη τρυπα για να σε καταπιει. αν και θα μπορουσες να πεις εστω την ηλικια σου:p:p:p H evabb δεν πάει σε καμία τάξη δουλεύει στο CERN....
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider - LHC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας Στοιχειωδών Σωματιδίων (CERN), κοντά στη Γενεύη, τέθηκε εκτός λειτουργίας την Τετάρτη, μια εβδομάδα μετά την έναρξη του ιστορικού πειράματος, λόγω ηλεκτρικού προβλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του CERN. Το τεχνικό πρόβλημα επηρέασε ένα σύστημα ψύξης των υψηλής ισχύος μαγνητών, που κατευθύνουν τις δέσμες σωματιδίων στο μήκους 27 χλμ. υπόγειο τούνελ. «Ο επιταχυντής βρίσκεται ακόμα σε αρχική φάση, είναι ένα πολύ πολύπλοκο μηχάνημα και είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοιες διακοπές», δήλωσε εκπρόσωπος του CERN. H λειτουργία είναι πιθανό να επαναληφθεί αργότερα σήμερα. Το CERN ανακοίνωσε επίσης, ότι οι συγκρούσεις των πρώτων σωματιδίων από αντίθετες κατευθύνσεις είναι θέμα λίγων εβδομάδων.
zazik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 όχι mate Fidelio, δεν έκανα τεστ .... Απλά πήγα το 2004 εκεί , προτου καν βγει τόσο πολύ στην δημοσιότητα. και είναι φοβερα , και μίλησα με πολλους επιστημονες που τους ρώτησα όλα αυτα που γράφετε και ανυσσηχείτε.... ΥΓ : τις μαλακιες αλλού
De@th L0rd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 όχι mate Fidelio, δεν έκανα τεστ ....Απλά πήγα το 2004 εκεί , προτου καν βγει τόσο πολύ στην δημοσιότητα. και είναι φοβερα , και μίλησα με πολλους επιστημονες που τους ρώτησα όλα αυτα που γράφετε και ανυσσηχείτε.... ΥΓ : τις μαλακιες αλλού Ποιά είναι αυτή με το καπέλο της γκεστάπο στο avatar;
Fidelio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 zazik, καλά μάνα μου μην ταράζεσαι , να σε ρωτήξω κάτι - έχεις σχέση με σωματιδιακή φυσική και τέτοια ; ή είχες πάει εκδρομή ξέρω γω ; λολ
zazik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 όχι Fidelio .... εφόσων ενδιαφέρεσαι πολύ για το βιογραφικο μου , είμαι προγραμματιστής . Και έκανε πρακτική εκει ένας φίλος μου , και πήγα εκει "εκδρομή" γιατι είχα κάνει αίτηση για να με πάρουνε για πρακτική και μενα γιατί συνεργαζοτανε με το Uni μου. Και ο φίλος μου δούλευε στους servers ( linux) που κάνανε τα τεστς.. Happy now? Ασχολείσου με τπτ άλλο τώρα....
Fidelio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 νευράκια , νευράκια; :- p οχι δεν ενδιαφέρομαι για το βιογραφικό σου , αμα σκάμπαζες απο βαθμοτά πεδία θα ήταν ενδιαφέρον , σύ είπες οτι μίλησες με επιστήμονες , να μην σε ρωτήξω;
zazik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ρε παιδί , δεν προλαβαίνω λόγω πολλής δουλειας και είμαι πτώμα , δεν έχω όρεξη για μαλακιες όταν μιλάω σοβαρά. Πάντως πραγματικα είναι άλλη εμπειρία.... !! Ο παράδεισος για τους τεχνοκράτες και τα nerds ...
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ερωτηση, σε ποιο unif εισαι; ετσι απο περιεργεια
Fidelio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ρε παιδί , δεν προλαβαίνω λόγω πολλής δουλειας και είμαι πτώμα , δεν έχω όρεξη για μαλακιες όταν μιλάω σοβαρά. να το προσέξεις αυτό :- p μπορεί να κάνει κακό και στην δουλειά σου - μιας και τώρα έχεις πολύ δουλειά ... Τελικά ήταν μια ωραία εκδρομή για σένα , δεν μπορώ να πω οτι δεν σε ζηλεύω , η Γενεύη πρέπει να είναι εντυπωσιακή όπως και όλη η Ελβετία δηλαδή....
zazik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ερωτηση, σε ποιο unif εισαι; ετσι απο περιεργεια Σε αυτό Ήμουνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.