Fidelio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 @Fidelio: Δε δήλωσε όμως μόνο αυτά που αναφέρεις. Για την ακρίβεια δεν παρακολούθησα απ την αρχή την εκπομπή και την έπιασα απ το σημείο που αναφερόταν θετικά στο όλο σχέδιο. Συνήθως δεν το κάνω αυτό αλλά αν δεν είχα παρακολουθήσει την εκπομπή θα νόμιζα ότι μιλάς για κάποιον πηλό κι όχι για την Πύλο Ναι εντάξει η ορθογραφία σε μάρανε Ο Γραμματικάκης εμμέσως πλήν σαφώς είπε το εξής (εκλαϊκευμένο απο μένα- αλλά έτσι θα στο έλεγε κατιδίαν και αυτός ... ) : "Ρε μαλάκες , τόσα χρόνια που κάνουμε εμείς έρευνες στη ... ΠΥΛΟ για τα νετρίνα ! με την συνεργασία και ξένων επιστημών-οργανισμών , γιατί ΔΕΝ μας δίνετε σημασία; Επρεπε να σας πούμε οτι θα σας ρουφήξει το τέρας της 4ης διάστασης ;" ..άφησε σαφή υπονοούμενα για την σχέση "κόστους-απόδοσης" του cern , ο γραμματικάκης .... Τι ακριβώς σε κάνει να νομίζεις ότι δε θα ενημερωθούμε για κάτι τέτοιο;Εκτός φυσικά πώς δεν πρόκειται να μπουν σε λεπτομέρειες γιατί δε θα καταλάβει σχεδόν κανείς τι λένε. Δηλ. αν καταλήξουν (μεταξύ των άλλων ανακαλύψεων/συμπερασμάτων) στο ότι υπάρχει το Χ σωματίδιο που πιθανολογούμε ότι έπαιξε τον Ψ ρόλο κατά τη δημιουργία του σύμπαντος, γιατί να το κρατήσουν μυστικό; Είσαι της επιστήμης; - φυσικός χημικός ή κάτι; ,το σπουδάζεις , αν ναι σκέψου σαν επιστήμονας και όχι σαν καλλιτέχνης - (για τον cern ) Ακριβώς ο Γραμματικάκης είπε: (εντάξει δεν τον έχω και αφήσα στον δωματιό μου, πρόσφατα έβγαλα τον μπραντ πιτ και έβαλα τον μπολτ ) : "Δεν με απασχολέι το σωματίδιο higgs καθόλου, αυτό το οποίο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το αναπάντεχο " <- και βέβαια το μυαλό όλων μετά απο αυτήν την δήλωση πάει σε μαυρες τρύπες , άσπρες τρύπες και λοιπές σκουληκότρυπες.... . Και λέγοντας για το αναπάντεχο , αναφέρθηκε σε εφαρμογές που θα προκύψουν απο τα πειράματα αυτά σε διάφορους γνωστικούς χώρους, πχ ανέφερε την ιατρική και ανέφερε κατα αντιστοιχεία τον αξονικό τομογράφο οτι κάπως έτσι ανακλύφθηκε. ΛΟΛ - Σωματείδια του θεού και μαλακίες τούμπανα !
I©y I©e Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τι ακριβώς σε κάνει να νομίζεις ότι δε θα ενημερωθούμε για κάτι τέτοιο;Εκτός φυσικά πώς δεν πρόκειται να μπουν σε λεπτομέρειες γιατί δε θα καταλάβει σχεδόν κανείς τι λένε. Δηλ. αν καταλήξουν (μεταξύ των άλλων ανακαλύψεων/συμπερασμάτων) στο ότι υπάρχει το Χ σωματίδιο που πιθανολογούμε ότι έπαιξε τον Ψ ρόλο κατά τη δημιουργία του σύμπαντος, γιατί να το κρατήσουν μυστικό; σωστά... αλλά αμα κάτι παει στραβά δεν νομίζω να μας το πούνε.
BLISS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ευρηματα μεταδιδονται real time σε εκατονταδες πανεπιστημια. Ποιος να κρυψει τι, απο ποιον; Αντιθετως, αν καποιος θα ηθελε να "αλλαξει" τα στοιχεια (δυσκολο), εχει πολλους λογους να φουσκωσει και οχι να κρυψει στοιχεια.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 [...] Την ίδια άποψη για το σωματίδιο higgs εξέφρασε σε γενικές γραμμές κι ο Hawking. Ασχέτως της ανακάλυψής του ή όχι τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά. Για τον Νέστορα, λογικό είναι να χει "παρπάπονα" αλλά είναι αναμενόμενο ένα "ελληνικό" (λαμβάνουν μέρος καμιά 15αριά Έλληνες και καμιά 10αριά ξένοι επιστήμονες αν άκουσα καλά), επιστημονικό πείραμα να περάσει στα ψιλά στην Ελλάδα ειδικά όταν το συγκρίνεις με τα μεγέθη του LHC. Εξάλλου κι αυτό θα το ξεχάσουμε σε καμιά βδομάδα. Σχετικά με τον δείκτη κόστος/απόδοση του LHC εκ πρώτης όψεως θα λεγά πως φαίνεται κάπως μικρός (σύμφωνα και με αυτά που ακούω) αλλά νομίζω ότι πιθανόν να είναι κάπως νωρίς για τέτοια συμπεράσματα εφόσον δεν ξέρουμε καν τι πρόκειται να βρούμε με τα πειράματα που θα γίνουν εκεί, πόσο μάλλον να το κοστολογήσουμε. Γενικά αν εξαιρέσεις τα σωματίδια δε νομίζω να διαφωνούμε κάπου Ούτε φυσικός ούτε χημικός. Πληροφορικάριος με συμπάθεια και ενδιαφέρον για τη φυσική.
Neurotic_Fest Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι εντάξει η ορθογραφία σε μάρανε Ο Γραμματικάκης εμμέσως πλήν σαφώς είπε το εξής (εκλαϊκευμένο απο μένα- αλλά έτσι θα στο έλεγε κατιδίαν και αυτός ... ) : "Ρε μαλάκες , τόσα χρόνια που κάνουμε εμείς έρευνες στη ... ΠΥΛΟ για τα νετρίνα ! με την συνεργασία και ξένων επιστημών-οργανισμών , γιατί ΔΕΝ μας δίνετε σημασία; Επρεπε να σας πούμε οτι θα σας ρουφήξει το τέρας της 4ης διάστασης ;" ..άφησε σαφή υπονοούμενα για την σχέση "κόστους-απόδοσης" του cern , ο γραμματικάκης .... Είσαι της επιστήμης; - φυσικός χημικός ή κάτι; ,το σπουδάζεις , αν ναι σκέψου σαν επιστήμονας και όχι σαν καλλιτέχνης - (για τον cern ) Ακριβώς ο Γραμματικάκης είπε: (εντάξει δεν τον έχω και αφήσα στον δωματιό μου, πρόσφατα έβγαλα τον μπραντ πιτ και έβαλα τον μπολτ ) : "Δεν με απασχολέι το σωματίδιο higgs καθόλου, αυτό το οποίο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το αναπάντεχο " <- και βέβαια το μυαλό όλων μετά απο αυτήν την δήλωση πάει σε μαυρες τρύπες , άσπρες τρύπες και λοιπές σκουληκότρυπες.... . Και λέγοντας για το αναπάντεχο , αναφέρθηκε σε εφαρμογές που θα προκύψουν απο τα πειράματα αυτά σε διάφορους γνωστικούς χώρους, πχ ανέφερε την ιατρική και ανέφερε κατα αντιστοιχεία τον αξονικό τομογράφο οτι κάπως έτσι ανακλύφθηκε. ΛΟΛ - Σωματείδια του θεού και μαλακίες τούμπανα ! Eίχα ακούσει ότι είχε ανακατευτεί και ο Γραμματικάκης, εκεί που τελείωσε το δικό μου ενδιαφέρον είναι όταν έμαθα ποιο βόδι από φυσικό Αθήνας ήταν επικεφαλής, ονόματα δεν λέμε, κομπλεξικές μετριότητες δεν ξεμπροστιάζουμε. Μ'αρέσει που λες κανείς δεν ασχολείτε να μάθει τι παίζει με το πείραμα αυτό, καλά καλά η σελίδα τους δεν φορτώνει σχεδόν ποτέ, την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει είχανε λινκ με την Καλαμάτα στα 128 kpbs.
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλ. αν καταλήξουν (μεταξύ των άλλων ανακαλύψεων/συμπερασμάτων) στο ότι υπάρχει το Χ σωματίδιο που πιθανολογούμε ότι έπαιξε τον Ψ ρόλο κατά τη δημιουργία του σύμπαντος, γιατί να το κρατήσουν μυστικό; Θα είναι το μυστικό όπλο της ανθρωπότητας ενάντια στους Νεφελίμ... Συνομωσιολογία και το μέγα έλεος... Αφού ξύπνησα σήμερα σπίτι μου και όχι σε καμια άλλη διάσταση.. πάμε καλά.. Φαντάζεστε τι γέλια θα βγάζουν οι επόμενες γενιές διαβάζοντας την καταστροφολογία μας σε κάνα archive για κάτι που σε αυτούς θα είναι μουχλιασμένο piece of cake?
papahlamidas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα είναι όπως φοβόντουσαν κάποτε οι άνθρωποι τους κεραυνούς και της φωτιές...
foufoutios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Η την πυρηνικη ενεργεια... Α για μια στιγμη, δικιο ειχαν...
firewalker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/ lol Πλάκα έχει και ο κώδικας: > // mpla mpla mpla if (!(typeof worldHasEnded == "undefined")) { document.write("YUP."); } else { document.write("NOPE."); } // mpla mpla mpla <!-- if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated please email [email protected] to receive a full refund -->
Dark Dominion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://cmsmon.cern.ch/zrwan/apanthsh.html Αφήστε τα σάλια και τα γλειψίματα και πιάστε κάνα keyboard! Αλλα βεβαια η κριτική είναι εύκολη ειδικά όταν έχεις γύρω σου πολλά 20χρονα ανόητα skiddies να ψελλίζουν "2600" - "2600". Χωθείτε στο insomnia.gr και αρχίστε να θάβεται με το πιο καλό σας φτυάρι .. αλλα μόνο που και αυτό από κάτω θα φέρει τη σφραγίδα της GST. Τι παίζει με αυτούς;
mariosCS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/ hahahahahaha
bolec Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αντίο παιδιά,τα λέμε στη άλλη πλευρά της μαύρης τρύπας
Sadman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 περασα ωραια αυτα τα λιγα χρονια που εξησα....κριμα....damn....και δεν προλαβα να φαω κεικ απο την μακρινη ξαδερφη,τις αδερφης του ξαδερφου μου....γμτ....δες προβληματα που εχει ο κοσμος. spam spam spam
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 http://cmsmon.cern.ch/zrwan/apanthsh.html Τι παίζει με αυτούς; Αν έπαιξε όντως ντηφέης σε σελίδα του σέρβερ του σερν και αναγράφεται το insomnia.gr εκεί, έχω συμπληρώσει ένσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.