gfdimopo Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλημέρα παιδια, Πουλάει ενα φίλος μου τον Intel Quad 6600 και την Asus striker extreme τα όποία τα έχει περίπου 1.5 μήνα. Είμαι σε αναμονή για τον 9450 και εχω στόχο να πάρω pc. Όμως τώρα που προέκυψε αυτό, σκεφτόμουν να αγοραζα σε μια καλή τιμή αυτά και να βολευόμουν για ένα διάστημα ακόμα. Σε μεγάλο κατάστημα έχει 196 Euro η striker exrteme και 216 euro ο quad. Σύνολο 412 για την ακρίβεια ! Σκέφτομαι την τιμή με βάση τα εξής: α) είναι μεταχειρισμένα... β)Ο επεξεργαστής κυκλοφορεί 1 χρόνο περίπου στην αγορα και τέλος του μήνα έρχεται ο 9450 ! γ) η Motherboard striker είναι σχετικά παλιά με βάση οτι βγήκε η striker 2 και ακριβή σε σχέση με νέες προτάσεις στην αγορά που προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά! Κάποιος σήμερα δεν θα αγοραζε πιστεύω αυτή την mobo σε σχέση με άλλες που κινούνται γύρω στα 200 Euro και έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά. Πόσο πιστεύεται οτι αξίζει να τα αγοράσω?
gagbill20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 εξαρταται ποσο τα πουλα ο φιλος σου και βεβαια αν εμπιστευεσαι το οτι οσο λιγο και να τα χει, οτι τα χει μεταχειριστει σωστα.. πχ αν ειναι καθολου κλοκαρισμενος ο επεξεργαστης, αν εχει παιξει με ρυθμισεις Bios κλπ.. επισης ρολο παιζει και το ποσο χρονο ακομη προτιθεσαι με το μεταχειρισμενο συστημα να περασεις.. αν τα παρεις για ενα εξαμηνο, τοτε μην τα παρεις.. θα πληρωσεις διπλα λεφτα για να ξανααλλαξεις επεξεργαστη και φυσικα μια πολυ καλυτερη μητρικη.. τελος σκεφτομαι οτι ισως παιζει ρολο το αν θελεις να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου.. ξερω οτι ο Q6600 εχει μεγαλες δυνατοτητες αλλα δεν ξερω κατα ποσο σε σχεση με τον Q9450.. αααα! αν σκεφτεσαι βεβαια για DDR3 ram ουτε λογος για αυτη τη μητρικη (μαλλον θα το χεις σκεφτει αλλα εχω τυχει σε φορουμ να αγοραζει τυπος σκληρο παλιου πι-σι 250 ΜΒ και να νομιζει οτι ηταν 250 Γιγα και να παθαινει σοκ οταν τον εφαρμοζει:lol::lol:)
@topos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλημέρα παιδια, Πουλάει ενα φίλος μου τον Intel Quad 6600 και την Asus striker extreme τα όποία τα έχει περίπου 1.5 μήνα. Είμαι σε αναμονή για τον 9450 και εχω στόχο να πάρω pc. Όμως τώρα που προέκυψε αυτό, σκεφτόμουν να αγοραζα σε μια καλή τιμή αυτά και να βολευόμουν για ένα διάστημα ακόμα. Σε μεγάλο κατάστημα έχει 196 Euro η striker exrteme και 216 euro ο quad. Σύνολο 412 για την ακρίβεια ! Σκέφτομαι την τιμή με βάση τα εξής: α) είναι μεταχειρισμένα... β)Ο επεξεργαστής κυκλοφορεί 1 χρόνο περίπου στην αγορα και τέλος του μήνα έρχεται ο 9450 ! γ) η Motherboard striker είναι σχετικά παλιά με βάση οτι βγήκε η striker 2 και ακριβή σε σχέση με νέες προτάσεις στην αγορά που προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά! Κάποιος σήμερα δεν θα αγοραζε πιστεύω αυτή την mobo σε σχέση με άλλες που κινούνται γύρω στα 200 Euro και έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά. Πόσο πιστεύεται οτι αξίζει να τα αγοράσω? Eαν στα δωσει ~280 ευρω παρτα αφοβα...
liopyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 εξαρταται ποσο τα πουλα ο φιλος σου και βεβαια αν εμπιστευεσαι το οτι οσο λιγο και να τα χει, οτι τα χει μεταχειριστει σωστα..πχ αν ειναι καθολου κλοκαρισμενος ο επεξεργαστης, αν εχει παιξει με ρυθμισεις Bios κλπ.. Πόσο κακή μεταχείρηση να προλάβει να κάνει σε ~1.5 μήνα? Όσο και να τον είχε clock-άρει, ότι ρυθμίσεις και να είχε βάλει, είναι σχεδόν απίθανο να κατάφερε να του κάνει ζημιά... Αν παίζει είναι οκ. Αυτό.
gfdimopo Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 και γω 250 με 280 πιστεύω οτι είναι καλά για αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.