Προς το περιεχόμενο

Θέλω να αγοράσω laptop για:

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα Notebook 4000 Wireless Optical Μου βγάζει 1,5 μήνα χαλαρά. Σκέψου το σαν πρόταση.

Εννοείται όταν κλείνω το Laptop ο Αντάπτορας μπαίνει από κάτω για εξοικονόμηση.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν ξαναδίνω ούτε ευρώ στην Microsoft. Είναι θέμα αρχής.

Δεν έχω πρόβλημα με την αυτονομία. Επαναφορτιζόμενες υπάρχουν δεν υπάρχει θέμα.

Πρόβλημα με την αξιοπιστία και την εργονομία υπάρχει. Το έχω αλλάξει δύο φορές καθώς σταμάτησε να λειτουργεί και πάλι άρχισε τα ίδια συπτώματα. Δυστυχώς η αλλαγή έγινε με το ίδιο προιόν αλλιώς μόνο Logitech θα έπερνα. Μια φορά αλλαξοπίστησα και με τιμωρεί...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To Microsoft 5000 είναι καλό;

Μου κάνει εντύπωση οτι έχει 20? διαφορά στην τιμή απ'το Πλαίσιο!!

Αν ισχυει η τιμη του , ειναι εξαιρετικη...

Αν οχι,τοτε καλυτερα το logitech v470 .

Γενικοτερα τα bluetooth ποντικια ειναι οτι πρεπει για φορητους..Πολυ πιο βολικα απο τα απλα ασυρματα.

Δημοσ.
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Λέω να παραγγείλω και αυτήν την τσάντα, καλή δεν είναι;

Πως σας φαίνεται η τσάντα; Αν έχετε κι εσείς καμιά πρόταση, καλοδεχούμενη.

Δημοσ.
To Microsoft 5000 είναι καλό;

Μου κάνει εντύπωση οτι έχει 20? διαφορά στην τιμή απ'το Πλαίσιο!!

του e-shop ειναι Bulk ενω φανταζομαι στο πλαισιο πουλιεται retail γι αυτο. Εκτος κι αν το εχουν σε προσφορα ή υπαρχει καποιο λαθος και το εχουν στην τιμη του USB

Δημοσ.

Προτίμησε κάποιο ηλεκτορνικό κατάστημα με δώρο τη τσάντα, τώρα που πλησιάζουν οι γιροτές δίνουν κανά δωράκι εξτρά..

Δημοσ.

Τον έχω παραγγείλει ήδη και δεν έχει δώρο τσάντα. Αυτή λέω να παραγγείλω, αλλά ακούω και προτάσεις αν έχει κάποιος κάποια υπόψη του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κοιτάω αυτό το ποντίκι για το laptop, αλλά στις απαιτήσεις δεν λέει Windows Vista. Δεν θα μπροώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή; Γιατί μου αρέσει, θέλω να το πάρω, αλλά αν είναι να μου βγει άχρηστο...

Δημοσ.
Ρε παιδιά κοιτάω αυτό το ποντίκι για το laptop, αλλά στις απαιτήσεις δεν λέει Windows Vista. Δεν θα μπροώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή; Γιατί μου αρέσει, θέλω να το πάρω, αλλά αν είναι να μου βγει άχρηστο...

Μην ανησυχεις , παιζει!

Αλλα γιατι να μην παρεις το bluetooth logitech v470 που πιανει απο πιο μακρια και δεν εχει και usb receiver ετσι ωστε να μου χρειαζεται να συνδεεις τιποτα στον φορητο(και ουτε να κινδυνευει να σπασει επειδη εξεχει οταν το χρησιμοποιεις στα ποδια σου)?

Δημοσ.

Περισσότερο γιατί ήδη νομίζω ότι δίνω πάρα πολλά λεφτά για ένα ποντίκι με τα 30 ευρώ που μάλλον θα πληρώσω για αυτό που έδειξα παραπάνω. Και δεν με πολυνοιάζει που "τρώει" μια θύρα usb.

Το θέμα με το ποντίκι που έδειξα παραπάνω είναι ότι δεν λέει windows vista, ενώ σε άλλα ποντίκια που κοίταξα λέει π.χ. windows vista (απαιτείται σύνδεση στο internet) και φοβήθηκα μήπως στο συγκεκριμένο που θέλω εγώ έχει κάνα κόλλημα με τα vista.

Αλήθεια, γιατί να μην τα αναφέρει όμως; Είναι σίγουρο ότι δεν θα έχω πρόβλημα, έτσι; Sorry αν γίνομαι ενοχλητικός, απλά δε θέλω να πάρω κάτι που θα μου βγει άχρηστο.

Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι το ποντίκι στα Vista. Δε χρειάζεται καν πρόγραμμα οδήγησης (Logitech Setpoint) για τις κλασσικές λειτουργίες, είναι plug and play.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...