MessengerOfGood Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Έχω καμμιά 50αριά τέτοια SIMM από παλιά PC (486). Eίναι από 4 έως και 16 ΜΒ το καθένα. Εγώ δεν τα χρειάζομαι αλλά κάποιος φίλος μου είπε ότι κάποιοι χρειάζονται τέτοιες μνήμες για διάφορα μηχανήματα (όχι 486 αλλά printers και άλλα). Μπορεί να με πληροφορήσει κανένας σε τι τιμή (άν έχουν) είναι λογικό να τα δώσω σε κάποιο φίλο; Για αποφυγή παρεξηγήσεων (επειδή δεν μου επιτρέπεται να βάλω αγγελίες): Το παρόν ΔΕΝ είναι αγγελία ούτε απόπειρα παράκαμψης των δρακόντειων μέτρων του forum. Απλά νομίζω ότι εδώ είναι το σωστό forum να ρωτήσω. Κατά συνέπεια δεσμεύομαι να μη τα πουλήσω (αν έχουν κάποια αξία) σε μελος του forum. Πείτε μου μόνο πόσο - αν - έχουν κάποια τιμή για να τα δώσω εκτός forum. Ευχαριστώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δεν ειμαστε τοσο στριγγια εδω, απλα ετσι αποφασιστηκε σχετικα με τις αγγελιες. Εχουν σταματησει να παραγονται αυτα τα SIMMακια εδω και χροοοοονια... Το πρωτο μου Pentium MMX εχει τετοια (16+16=32ΜΒ ) Οποτε μαλλον χαρισε του τα, αφου ειναι και φιλος...
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δεν ειμαστε τοσο στριγγια εδω, απλα ετσι αποφασιστηκε σχετικα με τις αγγελιες. Εχουν σταματησει να παραγονται αυτα τα SIMMακια εδω και χροοοοονια... Το πρωτο μου Pentium MMX εχει τετοια (16+16=32ΜΒ ) Οποτε μαλλον χαρισε του τα, αφου ειναι και φιλος... Καλά για τις αγγελίες εγώ βλέπω κάποιους που χρησιμοποιούν το FORUM σαν παζάρι και πουλάνε πραμάτεια που ίσως και να αγοράζουν με σκοπό να πουλήσουν εδώ. Δεν χρειάζεται νομίζω να δώσω παραδείγματα...και δεν πρέπει. Για τα SIMMάκια το ξέρω ότι είναι αρχαία, αρα και - ίσως - δυσεύρετα. Εγώ όταν αγόραζα RAM παλιά την πλήρωνα αρκετα πιό ακριβά από την τρέχουσα. Προφανώς και δεν πρόκειται να μπούν σε PC. Χρειάζονται όμως για printers, κονσόλες κλπ... Ευχαριστώ πάντως.
duffyduck Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 επειδη υπαρχει ζητηση σε περιοδο ελλειψης οι τιμες των SIMM ειναι υψηλες
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 επειδη υπαρχει ζητηση σε περιοδο ελλειψης οι τιμες των SIMM ειναι υψηλες Ευχαριστώ. Έχεις καμμιά ιδέα πόσο περίπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.