Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και μετά έχεις το τζιμάρα να σου λέει πως η νοημοσύνη είναι δευτερεύον προσόν.
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ναι αλλα αν ο γιος σου και ο γιος μου γινουν ζευγαρι και συζουν, δε θα δεις πλεον τα προβληματα αυτα διαφορετικά; Λες και ζεις σε άλλο κόσμο αντιδρας.Ενα παιδι που θα διαβασει εδω στο ινσομνια αυτο το τοπικ θα λάβει απλα το μυνημα οτι πρεπει να σεβετε τους άλλους με τις ιδιαιτεροτητες τους ή τις προτιμησεις τους. Και οχι να τους βλέπει σαν εξωγηινους. Αυτο ειναι το προβλημα, αν δεν τους βλεπω εγω σαν εξωγηινους στο τελος θα με βλεπουν εκεινοι! Και αντε πες τους δεχομαι στη κοινωνια ως φυσιολογικα ατομα, που θα καταληξουμε μετα? Δε θα πλυθυνει ο αριθμος τους και απο θεμα γεννησεως τι θα γινει? Γιατι να γενναει ο φυσιολογικος ωστε να τα παιρνει ο μη (υποθετοντας οτι θα εχουν το δικαιωμα να υιοθετουν ορφανα) ? αυτο δεν ειναι ρατσισμος προς τους φυσιολογικους? Γιατι να αφησω να μεγαλωσει ενα δεντρο τοσο που να κρυβει ολο το φως και ολα τα απο κατω φυτα να πεθαινουν?
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και μετά έχεις το τζιμάρα να σου λέει πως η νοημοσύνη είναι δευτερεύον προσόν. Ναι, αλλά τώρα πια γνωρίζουμε, για ποιο λόγο η νοημοσύνη ελαττώνεται, η βλακεία έχει αθροιστικές ιδιότητες, αρκεί η μιμίκα να συναντήσει τον μιμίκο της... Ποιός να είναι άραγε αυτό το αφεντικο;;; VΩ ναι! Απάλευτος7!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επομένως αφού δεν απαγορέυεται στους καράφλες να παντρευτούν γιατι να απαγορέυεται στους ομοφυλόφιλους? Αυτό το έχω εξηγήσει, διάβασε πιο πάνω!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αυτο ειναι το προβλημα, αν δεν τους βλεπω εγω σαν εξωγηινους στο τελος θα με βλεπουν εκεινοι! Και αντε πες τους δεχομαι στη κοινωνια ως φυσιολογικα ατομα, που θα καταληξουμε μετα? Δε θα πλυθυνει ο αριθμος τους και απο θεμα γεννησεως τι θα γινει? Γιατι να γενναει ο φυσιολογικος ωστε να τα παιρνει ο μη (υποθετοντας οτι θα εχουν το δικαιωμα να υιοθετουν ορφανα) ? αυτο δεν ειναι ρατσισμος προς τους φυσιολογικους? Γιατι να αφησω να μεγαλωσει ενα δεντρο τοσο που να κρυβει ολο το φως και ολα τα απο κατω φυτα να πεθαινουν? Έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτό προσπαθώ να πω αλλά νο καπισ ναδα!Αλλά είπαμε, λέω κάτι αντίθετο από το νορμαλ ergo sum!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μπορείς μήπως να παραθέσεις κάποια πηγή γι'αυτά που γράφεις; Ή ό,τι βρίσκουμε στο Internet είναι αποδεκτό αρκεί να υποστηρίζει την άποψή μας; Λυπάμαι που το γράφω αλλά η μισαλλοδοξία σου είναι παραπάνω από εμφανής... Εδώ ο FilipposMD, ιατρός στην ιδιότητα, σου γράφει τεκμηριωμένα (παραθέτοντας και σχετικό link) ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια, εσύ εκεί, επιμένεις ότι είναι ασθένεια και μάλιστα ψυχική και προκαλεί πονοκέφαλους, ζαλάδες, φαγούρα και αρχές ουλίτιδας. Κατ'αυτή την έννοια, ό,τι δεν γουστάρουμε είναι ασθένεια. Για μένα, πχ, οι βάζελοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια. Που μάλιστα προκαλεί παραισθήσεις γιατί νομίζουν ότι έχουν καλή ομάδα, γιατί νομίζουν ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα. Αλήθεια, με τι ιδιότητα γράφεις όλα αυτά τα περισπούδαστα για αρρώστιες και ψυχικές νόσους; Είσαι γνώστης του θέματος; Έχεις κάποια σχετική ιδιότητα; Δεν είπα πουθενά ότι είναι ασθένεια. Έχετε πιει τίποτα? Ακόμα και αυτό που παρέθεσα από μια απλή αναζήτηση στο internet, όπως άλλωστε είπα, αναφέρει ότι δεν είναι αρρωστια. Απλά αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να προκαλέσει stress ,δηλαδή οδηγεί σε κακές καταστάσεις, αφού εκ φύσεως είναι κάτι ubnormal!!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και μετά έχεις το τζιμάρα να σου λέει πως η νοημοσύνη είναι δευτερεύον προσόν. Nαι φιλάρα μου είναι δευτερεύον. Πρωτεύον είναι η συνείδηση!! RTFM Δεν είσαι εσύ πιο άνθρωπος από έναν ψυχικά ασθενή ή από κάποιον με χαμηλό iq. Βασικά με αυτά που γράφεις, εσύ είσαι ο ρατσιστής!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δε θα πλυθυνει ο αριθμος τους και απο θεμα γεννησεως τι θα γινει? Έχουμε λοιπον ως δεδομένο ότι όσο δεν τους αποδέχεται η κοινωνία, ο αριθμός τους παραμένει υπο έλεγχο. Είναι έτσι; Γιατι να γενναει ο φυσιολογικος ωστε να τα παιρνει ο μη (υποθετοντας οτι θα εχουν το δικαιωμα να υιοθετουν ορφανα) ? αυτο δεν ειναι ρατσισμος προς τους φυσιολογικους? Κάπου χάνω το συλλογισμό σου εδώ. Παρεμπιπτόντως ποιο είπαμε είναι το θέμα του topic; Γιατί κινδυνολογούμε με τα what if και δεν ασχολούμαστε με τα όσα λέει το άρθρο για το σύμφωνό; P.S. Ας εξηγήσει κάποιος στο jimarass τη χρήση του multiquote.
FilipposMD Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Praetorian, τι δεν καταλαβαίνεις; Ως γνωστόν, οι φυσιολογικοί γεννάνε, αλλά τους παίρνουν τα παιδιά και τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλους φυσιολογικούς. Με αυτό το σύστημα, οι φυσιολογικοί που γεννάνε δεν έχουν πρόβλημα, γιατί μεταξύ φυσιολογικών υπάρχει αλληλεγγύη, οπότε δίνουν τα παιδιά τους άνετα. Αν όμως είναι να γεννάνε αυτοί τα παιδιά (που σημαίνει ότι έχουν βάλει όλη τη δουλειά, να συνουσιαστούν, να κουβαλάνε την κοιλιά και να γεννήσουν) και να τα παίρνουν οι μη φυσιολογικοί (ομοφυλόφιλοι), είναι αδικία και ρατσισμός. Οπότε, θα σταματήσουν κι αυτοί να γεννάνε και θα εξαφανιστεί το είδος... Άμα θέλουν οι ανώμαλοι παιδιά, να τα κάνουν μόνοι τους, δε θα παίρνουν των αλλονώνε!
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχουμε λοιπον ως δεδομένο ότι όσο δεν τους αποδέχεται η κοινωνία, ο αριθμός τους παραμένει υπο έλεγχο. Είναι έτσι; Κάπου χάνω το συλλογισμό σου εδώ. Δεν ειπα οτι ο αριθμος θα παραμεινει υπο ελεγχο, απλα αν τους αποδεχτουμε απλοχερα θα κατακλυθει η κοινωνια που δε με πειραζει τοσο αυτο αλλα οσο οτι θα ξερω οτι θα εχουν τα ιδια δικαιωματα (για δικαιωματα υιοθετησης λεω) με εναν που δεν ειναι! Αυτο για μενα ειναι ρατσισμος για εμενα που ειμαι φυσιολογικος! Εχω την εντυπωση οτι στην υιοθετηση υπαρχουν καποιες απαιτησεις που πρεπει να πληρεις για κανουν την αιτηση σου δεκτη, μια απο αυτες τις απαιτησεις ειναι να ειναι σε καλο περιβαλλον. Τι το καλο εχει ενα περιβαλλον με λιγοτερο φυσιολογικοτητα απο το δικο μου περιβαλλον?
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Praetorian, τι δεν καταλαβαίνεις; Ως γνωστόν, οι φυσιολογικοί γεννάνε, αλλά τους παίρνουν τα παιδιά και τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλους φυσιολογικούς. Με αυτό το σύστημα, οι φυσιολογικοί που γεννάνε δεν έχουν πρόβλημα, γιατί μεταξύ φυσιολογικών υπάρχει αλληλεγγύη, οπότε δίνουν τα παιδιά τους άνετα. Αν όμως είναι να γεννάνε αυτοί τα παιδιά (που σημαίνει ότι έχουν βάλει όλη τη δουλειά, να συνουσιαστούν, να κουβαλάνε την κοιλιά και να γεννήσουν) και να τα παίρνουν οι μη φυσιολογικοί (ομοφυλόφιλοι), είναι αδικία και ρατσισμός. Οπότε, θα σταματήσουν κι αυτοί να γεννάνε και θα εξαφανιστεί το είδος... Άμα θέλουν οι ανώμαλοι παιδιά, να τα κάνουν μόνοι τους, δε θα παίρνουν των αλλονώνε! καλυτερα απο μενα το καταλαβες
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν ειπα οτι ο αριθμος θα παραμεινει υπο ελεγχο, απλα αν τους αποδεχτουμε απλοχερα θα κατακλυθει η κοινωνια που δε με πειραζει τοσο αυτο αλλα οσο οτι θα ξερω οτι θα εχουν τα ιδια δικαιωματα (για δικαιωματα υιοθετησης λεω) με εναν που δεν ειναι! Αυτο για μενα ειναι ρατσισμος για εμενα που ειμαι φυσιολογικος! Εχω την εντυπωση οτι στην υιοθετηση υπαρχουν καποιες απαιτησεις που πρεπει να πληρεις για κανουν την αιτηση σου δεκτη, μια απο αυτες τις απαιτησεις ειναι να ειναι σε καλο περιβαλλον. Τι το καλο εχει ενα περιβαλλον με λιγοτερο φυσιολογικοτητα απο το δικο μου περιβαλλον? Καλά μη περιμένεις απάντηση. Μέχρι τη δευτέρα παρουσία να μιλάμε, δε παίζει να δεχτούνε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι τρίτο φύλο. Δικαίωμά τους βέβαια. Για να γίνουν οι ομοφυλόφιλοι αποδεκτοί και να δικαιούνται τα πάντα επί ίσοις όροις και δίχως να χαρακτηρίζονται άτομα ειδικής κατηγορίας, τότε πρέπει να οριστεί η έννοια του τρίτου φύλου. Ε πως να το κάνουμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τρίτο φύλο!! Δεν είμαστε μέλισσες. ΚΑι εφόσον δεν υπάρχει τρίτο φύλο, όλα τα άλλα έρχονται με συνεπαγωγή!! Κάποιοι θα πικραθούν, θα αδικηθούν θα θα , thats the fucking life. Ο κατασκευαστής , όποιος και αν είναι ,έχει ορίσει βάσει dna 2 φύλα για τον άνθρωπο. Και είναι αποτέλεσμα της κοινωνικοποίησης του ανθρώπου, όπου δεν επιβιώνει το γονίδιο του ισχυρότερου! Είμαι σίγουρος ότι στην αρχαία σπάρτη, οι homo θα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κακώς βέβαια, δε συμφωνώ με τις τακτικές των σπαρτιατών. Αλλά δυστυχώς οι ομοφυλόφιλοι είναι η απόδειξη ότι η φύση έχασε μια μάχη με τον άνθρωπο, τη μάχη της επιβίωσης και εξέλιξης μόνο του ισχυρού γονιδίου!Ο ομοφυλόφιλος είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Technology fan Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μακαρι ρε jimarass απλα ετσι πως προχωραν τα πραγματα θα τα δεχτουμε ολα και αντε να εξηγησεις στο γιο σου μετα γιατι δε μπορουν δυο ομοφυλοφιλοι να κανουν απογονους, θα σε κοιταει και θα νομιζει οτι λες και ψεμματα!
jimarass Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μακαρι ρε jimarass απλα ετσι πως προχωραν τα πραγματα θα τα δεχτουμε ολα και αντε να εξηγησεις στο γιο σου μετα γιατι δε μπορουν δυο ομοφυλοφιλοι να κανουν απογονους, θα σε κοιταει και θα νομιζει οτι λες και ψεμματα! Το καλό είναι πως δε θα έχω να το εξηγήσω στο δισέγγονό μου. Πάντως μια κοινωνία, σωστά και ανάλογα δομημένη, δεν αποκλείει γάμο ή και παιδιά ομοφυλόφιλων με ιατρικές τεχνικές, όπως ο homoκλονισμός. Αλλά με τη σημερινή κοινωνία παγκοσμίως αυτό είναι κατάντια!!! Δεν είναι τυχαίο που σε εποχές που όλα έχουν διαλυθεί, οικογένεια, προσωπική ζωή, έρχονται και τέτοιες ρυθμίσεις. Διότι απλά αυτό εκφράζουν ,την κοινωνική διάλυση και απλά μπαινουν σαν κερασάκι στην τούρτα. Βρίσκουν ανοιχτό δρόμο και "βαράνε και οι γύφτοι" που λέει και η αλλοιωμένη παροιμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.